• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

aaa etiketlenmişim ama bildirim gelmedi kuzuum, noolsun aynen mücadeleye devam...30 kasımda rahim filmi çektirdim, tüplerden biri açık diğerinden ilaç geçmedi 2.kez denedi doktor sonra açılmış da olabilir dedi, ama tek tüp yeter bu ay 5 yumin var git değerlendir dedi...rahim filminden sonra 3 gün kanamam oldu,ve acı da vardı ilişki olmadı o hafta 7 aralıkta ilk ilişki oldu, 10 aralık akşamı hafif pembe kananmam oldu, dün akşam da kahverengi lekelenmem vardı,doktora sordum rahim filminden sonra olabilir dedi..gün aşırı ilişkiye devam..ama sanırım bu aydan ümitlenmemeliyim, bu ara kanamalar hoşuma gitmedi... bakalım bat 20 aralık,son 8 gün , beklemedeyim bakalım kısmet..sen nasılsın kuzum bebişimiz nasıl?
Tarih ayni bende beklemedeyim umutsuz bi sekilde her belirtiyi hamilelige baglamaktan skildimm

birde cnm ilk idrar ile olmayacak en ideal saat 11 gibi akşamda 8 gibi. vede öncesinde 3 saat gibi sıvı alımı kesmen lazım. o yüzdende düzgün sonuç alamayabilirsin
aa e ilk idrarda sıvı alımı yok akşam yapayım ozaman akşamları daha koyu çıkıyor zaten ama ben bunları öylesine erken başladım kaçırmamak adına..Aslında erken başlamamın sesbebide geçen ay 12. gün yumurtlamış olmam

Gunaydin mi desem tunaydin mi desem kizlarr artik kime hangisi uygunsaa ☺ nasilsiniz adet tarihime son 6 gun biraz biraz kasik agrim var acaba bebis var mi yok mu hic bi fikrim yok su an zaten bu ayda olmazsa artik umidi kesecegim surekli hamilelige odaklanmam yordu beni

Back