Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm yanlş anlama da doktor biraz düşük demedi mi hareketlilik?benm eşimin %55 çıktı.bi arkadaşı var o da grip yaptrdı %60 çkmış ama Bi senedir çocuk için uğraşıyorlar o değere rağmen.doktor ilaç falan vermedi mi eşine?
nerde oturuyorsun istanbul mu?Yk cnm vermedi calismalara devam dedi.tuhaf bi doktordu zaten.
Pardon tam okumamışım hiç hamile kalmadım demişsin.internetten araştır istersen sperm gücünü arttırmak için beslenme vs tavsiyeler veriliyor.ilaç takviyesi verir belki doktor.
İnternetten sana yakın düzgün güvenilir Bi doktor bul en azından Bi defa para harcarsın ama sağlam olur en azından.çok zor işler ya canım inan seni anlayabiliyorum.bu aşılama falan yok mu acaba seni bilgilendirebilecek kimse buradan?kızlaaaarrr bu Bi,çağrıdır :)
hımm anladım cnm yanlış anlama ben başlarda devlet en iyisidir özel hastane para tuzağı falan diyordum kendi adıma sonra devlete Bi başladım anam kan alacak damar bırakmadılar kolumda beta hcg yüzünden.2 günde Bi git kan ver sonuç bnle flan.snra eşim dedi artım yeter Bi doktor olsun sağlamm olsun diye.bnde kendime 2,5 aydr Bi doktor buldum bakalım olacak.inşallah bebişlerimizi alırız kucağımıza canm hayırlısıylaTsk ederim cnm bursanin en iyi doktoruna gidiyorum gec buldum kendisini memnunum cok sukur asilamayi kendisi yapiyomus.
hımm anladım cnm yanlış anlama ben başlarda devlet en iyisidir özel hastane para tuzağı falan diyordum kendi adıma sonra devlete Bi başladım anam kan alacak damar bırakmadılar kolumda beta hcg yüzünden.2 günde Bi git kan ver sonuç bnle flan.snra eşim dedi artım yeter Bi doktor olsun sağlamm olsun diye.bnde kendime 2,5 aydr Bi doktor buldum bakalım olacak.inşallah bebişlerimizi alırız kucağımıza canm hayırlısıyla
canım yarım saat sonra çıkan silik çizgiyi dikkate almayın diyorlar. ama değerine göre dikkate alınması gereken bir durum var inş hamilesindirBakın ne anlatıcam. Mayıs ayından bu yana hamile kalmaya uğraşıyorum. Her ay hayal kırıklığı. Her ay forumlarda orda burda belirtiler nedir diye okuyorum. Ve inanın hepsini yaşıyorum. Ama sonu hüsran. Bu ay yine ilişkiden 1 hafta sonra başlayarak hergün test yapmaya başladım. Hatta bir sabah bir akşam. Adetime 3 gün var. Ama 2 gün önce testte yarım saat sonra çooookkk silik belki başkası baksa göremez bir çizgi belirdi. Sonra başka bir test yaptım. Onda da yarım saat sonra aynısı çıktı. Yoktur dedim. Ertesi gün yani dün sabah bir test yaptım. Çıkmadı birşey. Akşamüstü birtanem daha yapayım dedim. Yine yarım saat sonra 2. Çizgi ve yine çoooook silik. Dayanamadım hastaneye gittim. Kan testi yaptırdım. 0-5 arası hamilelik yok dediler. Benim 7,6 çıktı.Ama kesin var diyemiyorlar. 2 gün sonra yine yapalım dediler. Yarın 2 gün oluyor ve tekrar yaptırıcam. Tabi yarını bekleyene kadar bugün hatta biraz önce bir test daha yaptım. :) ikinci çizgiyi artık başkası da görebilir. Yine silik ama en azından görülebiliyor. Heyecanla yarını bekliyorum. Bu arada pozitif çıkarsa belirtileri tek tek not aldım. Normalde olmayıp bu dönemdeolan tüm farklılıklarımı yazıcam kızlar..:)
canım ben bu ay ovulasyn testi almak istiyorum sende al istersen daha kontrollü gitmesi için benimde çünkü bi 30 gün oluyo bi 27 belli olmuyo ama nasıl kullanılır onuda bilmiyorumKızlar önce bana Bi konuda akıl verin bnm her ay 2-1 arası olan bat günüm bu ay 29 una aldı yani ayın başında adettim 2 snde başladı 5 gün surdu ayın sonunda 29 unda yine adet oldum.sanıyorum strese bağlı braz erken oldu.ben şimdi buna göre yumurtlama günümü nasıl hesaplayacağım kızlar.kaçı olacak tahminen o günler kocişimin tepesine tuneyeyim :)
hayırlı olsun canımKizlar merhaba dun hamile oldugumu ogrendim cok mutluyumm
Tesekkur ederimm darisi tum isteyemlerin basinahayırlı olsun canım![]()
Canim bende tam bat gubunde yaptim baya net cikti insallah gec dollenmedirde hamilesindirslm kizlar bugun bat gunum aksam bi ruya gordum.hamile oldugumu gordum ruya oldugunu bildigim halde sabah sabah test yaptim.negatif.insallah erken yapmisimdir.2 gun sonea tekrar test yapicam adet olmassam![]()
insallah arkadasim sende hayirlisiyla alirsin kucagina insallah.Canim bende tam bat gubunde yaptim baya net cikti insallah gec dollenmedirde hamilesindir
asilsoy benim adet tarihim 18 kasım benimde bata 10 gün var kasık ağrısı falan devam...acaba ne