• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Hayirli olsun allah kucagina aldirsin saglikla cnm.tedavi uyguladin mi.yada kur

yok canım 2 kez doktor tedavi uyguladı klomen olmadı.
dedim 1.senemiz denemede.
dedim olursa olur olmazsa eşim Sperm versin böyle olmaz ama çok şükür allahima gelmiş meleğim :))

Cok sukur cnm darisi basima 3 gunum kalsi test yapmaya korkuyorum.belirtin neler oldu cnm.

benimde dün 4 gün kala silik çıktı bu sabah 3 gün kala dahada belli çıktı.
belirti olarak tansiyon düşmesi, uyku eğilimi goguslerim acıyor hala çok ayakta durunca bel ağrısı

yok canım 2 kez doktor tedavi uyguladı klomen olmadı.
dedim 1.senemiz denemede.
dedim olursa olur olmazsa eşim Sperm versin böyle olmaz ama çok şükür allahima gelmiş meleğim :))
hayırli olsun canım ınan çok sevindim.İnşallah sağ salim yerleşmiştir bebegin hiç üzülme sen. Bol bol bebeğini sev umutlu ol, inşallah kan değerin de çok güzel çıkar. :) darısı inşallah tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla :)

hayırli olsun canım ınan çok sevindim.İnşallah sağ salim yerleşmiştir bebegin hiç üzülme sen. Bol bol bebeğini sev umutlu ol, inşallah kan değerin de çok güzel çıkar. :) darısı inşallah tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla :)
Amin Birtanem Sağol allah razı olsun güzel dileklerin için sizler icinde dua ediyorum
:)

çok şükür ya dün gece uyuyamadim alahim memleketteyim bide kan testi de yaptiramam.
Salı günü inşallah hem buarada cizgim de baya koyulasir gibi

Hayırlı olsun. Dünkü silik testinizi de görmüştüm. Çok sevindim darısı bizlerin başına. Bu ay takmayayım kaç gün kaldı adete saymayayım diyorum ama zor yani bu bekleme kısmı. Inşallah benim meleğimde benimledir :KK51:

Hayırlı olsun. Dünkü silik testinizi de görmüştüm. Çok sevindim darısı bizlerin başına. Bu ay takmayayım kaç gün kaldı adete saymayayım diyorum ama zor yani bu bekleme kısmı. Inşallah benim meleğimde benimledir :KK51:

Inşallah canım sizler içinde dua ediyorum çok güzel ve heyecanlı bir süreç inşallah en kisa zamanda Rabbim sizleride yasatsin

bende 3 aylık evliyim en son 10 kasımda adet oldum ve yumurtalama günümde korunmasız ilişkiye girdik eşimle adetime 10 gün kaldı ama aşırı sinirli ve yumurtalıklarımda ağrı var batma gibi beyaz bi akıntıda oluyor ve ssürekli yorgunluk hali içimden bi ses hamilesin diyo ama bilmiyorum inşallah öyledir :(

Inşallah canım sizler içinde dua ediyorum çok güzel ve heyecanlı bir süreç inşallah en kisa zamanda Rabbim sizleride yasatsin
Canım hayırlı olsun çok sevindim testin çok belirgin
Allah'ım ikimize aynı Ay nasip etti canım Hakkımızda hayırlısı olsun
Tüm bekleyen Arkadaşlara da bu güzel Duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah

Canım hayırlı olsun çok sevindim testin çok belirgin
Allah'ım ikimize aynı Ay nasip etti canım Hakkımızda hayırlısı olsun
Tüm bekleyen Arkadaşlara da bu güzel Duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah

Amin abla evet şükürler olsun.
Rabbim herkeze nasip etsin insallah..♡

Back