- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
sanki bana da öyle geldi cnm,rabbim utandırmasın inş
çok şükür ya dün gece uyuyamadim alahim memleketteyim bide kan testi de yaptiramam.
Salı günü inşallah hem buarada cizgim de baya koyulasir gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanki bana da öyle geldi cnm,rabbim utandırmasın inş
Hayirli olsun allah kucagina aldirsin saglikla cnm.tedavi uyguladin mi.yada kur
yok canım 2 kez doktor tedavi uyguladı klomen olmadı.
dedim 1.senemiz denemede.
dedim olursa olur olmazsa eşim Sperm versin böyle olmaz ama çok şükür allahima gelmiş meleğim :))
Cok sukur cnm darisi basima 3 gunum kalsi test yapmaya korkuyorum.belirtin neler oldu cnm.
benimde dün 4 gün kala silik çıktı bu sabah 3 gün kala dahada belli çıktı.
belirti olarak tansiyon düşmesi, uyku eğilimi goguslerim acıyor hala çok ayakta durunca bel ağrısı
hayırli olsun canım ınan çok sevindim.İnşallah sağ salim yerleşmiştir bebegin hiç üzülme sen. Bol bol bebeğini sev umutlu ol, inşallah kan değerin de çok güzel çıkar. :) darısı inşallah tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla :)yok canım 2 kez doktor tedavi uyguladı klomen olmadı.
dedim 1.senemiz denemede.
dedim olursa olur olmazsa eşim Sperm versin böyle olmaz ama çok şükür allahima gelmiş meleğim :))
Amin Birtanem Sağol allah razı olsun güzel dileklerin için sizler icinde dua ediyorumhayırli olsun canım ınan çok sevindim.İnşallah sağ salim yerleşmiştir bebegin hiç üzülme sen. Bol bol bebeğini sev umutlu ol, inşallah kan değerin de çok güzel çıkar. :) darısı inşallah tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla :)
Anladim cnm bu belirtiler bnde yk.asilamaya gidicez sanirsam.
herkezde belirti olacak diye bişi yok canım hemen karamsar olma lütfen
Orasi oyle cnm her ay belirti yasadimda olmadi.insallah bu ay olumlu olur.
Hayirli olsun kuzun darisi bana 2 yildir olmuyoçok şükür ya dün gece uyuyamadim alahim memleketteyim bide kan testi de yaptiramam.
Hayirli olsun kuzun darisi bana 2 yildir olmuyo
çok şükür ya dün gece uyuyamadim alahim memleketteyim bide kan testi de yaptiramam.
Hayırlı olsun. Dünkü silik testinizi de görmüştüm. Çok sevindim darısı bizlerin başına. Bu ay takmayayım kaç gün kaldı adete saymayayım diyorum ama zor yani bu bekleme kısmı. Inşallah benim meleğimde benimledir![]()
Ben hüsrandayım ama sızden güzel haberler almak mutlu etti beni.hadi bakalım rabbim utandırmasın inşallah.
Kızlar sanırım hamileyim ben
cizgim koyulasiyor yaşasın bir lh bide gebelik testi yaptım buyrun
Hayirli olsun canim.. Hamilesin:) benim testim negatif cikti![]()
Canım hayırlı olsun çok sevindim testin çok belirginInşallah canım sizler içinde dua ediyorum çok güzel ve heyecanlı bir süreç inşallah en kisa zamanda Rabbim sizleride yasatsin
Canım hayırlı olsun çok sevindim testin çok belirgin
Allah'ım ikimize aynı Ay nasip etti canım Hakkımızda hayırlısı olsun
Tüm bekleyen Arkadaşlara da bu güzel Duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah