Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Sağol Birtanem allah razı olsun rabbim isteyen sizlere nasip etsin cook iyi oldu açtığım bazen bende baştan sona okuyorum ve o heyecanı tekrar yaşıyorum
Sanki senin topiginde yer alırsam hemen hamile kalacam gibi hissediyorum. Senin topik uğurlu geldi birçok kişiye bence. Allah herşeyi gönlüne göre versin. Cok iyi bir yüreğinin olduğunu hissediyorum.

Bel ağrısına falan da acayip iyi geliyor mentollü gibi, sıcaklık veriyor. Ben tam kuyruk sokumu üstüne yakıştırmıştım. Büyük yarabandı gibi bisey

Sanki senin topiginde yer alırsam hemen hamile kalacam gibi hissediyorum. Senin topik uğurlu geldi birçok kişiye bence. Allah herşeyi gönlüne göre versin. Cok iyi bir yüreğinin olduğunu hissediyorum.

Evet canım benim çoğu kişi topigimde öğrendi hamileligini inşallah herkeze ugurlu gelir de herkez hamile olur rabbim kimsenin kucağıni boş bırakmasın inşallah :)
Kızımı her sevdiğimde allahım olmayanlarada nasip et diyorum :)

Aminnn inşallah canım. Senin yazdığın birseyi cok iyi hatirliyorum cok duygulanmistim.burda kime dua ettiysem o hamile kaldi diye yazmıştın. Banada dua edersen sevinirim ismim esra buarada bende 6 aylik evliyim. 2 aydir bebek istiyoruz ama olmadi birtürlü. Benimde umudum kırıldı. Dün yine adet oldum erkenden birde. Hic beklemiyordum.Bironceki adetim 3 ekimdi. Bu ay tum hormon testlerimi yaptirdim. Doktor iyi dedi sadece pek ilgili degil zorla laf aldim agzindan devlet doktoru oldugu icin. Insallah bir dahaki aya olur normalde rahatina düşkün tembel nazlı bir bayanimdir. Ama eşimi cok seviyorum ve bize birde tombik bi yavrunun katılmasını istiyorum bir kızım olsun istiyorum

Inşallah nasip olur esracim evet ya kim için içten dua ettiysem hamile şükürler olsun.
Sizler içinde ederim etmemi hiç inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Cocuk bambaşka bişi doğduktan sonra anlıyorsun diyorsun şimdi tam oldu eskiden hep yarım mis diye evin neşesi boşuna demiyorlar :)

Çok teşekkür ederim duaların için canim. Iyiki burdasın. Iyi geceler dilerim.

Mrb arzu ne guzel yazmissin :) bnde esimi anlasamasak bile cok seviyorum ve yuzu (karakteri degil) ona benzeyen bir cocugumuzun olmasini istiyorum basimizin tatli belasi bir tek o olsun ah ah ne zaman gelecek acaba o zaman

Mrb arzu ne guzel yazmissin :) bnde esimi anlasamasak bile cok seviyorum ve yuzu (karakteri degil) ona benzeyen bir cocugumuzun olmasini istiyorum basimizin tatli belasi bir tek o olsun ah ah ne zaman gelecek acaba o zaman
Merhaba cok teşekkür ederim. Adım Esra. Kızımın adını Arzu koymak istiyorum. olsun diye cok arzuladigim icin inşallah en kısa zamanda hamiş oluruz hatta önümüzdeki ay Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin fazla beklemeyelim

Amin insallah cnm :) bnm nikimde kizim olursa istegim harfleri tasiyor sllms = asli elmas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…