Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlarrrrrr nerdesinizzzzzz. .. bir sessizlik çöktü sayfaya. Ben 29 günde bir adet oluyorum geçen sefer 1 hafta gecikmeli geldi . Yani yine 28. Gündemi adet olucam yoksa uzadimi? Yumurtlama günleri degistimi? Valla hiç bir fikrim yok. Karartıya çalışıyoruz bu ay

Hiç bir şey ölçmüyorum çünkü insan çok strese giriyor. Öncedende yazdığım gibi , varsa vardır yoksa yoktur napim kismetimde varsa gelecektir

Aynen bende yumurtlama olmadı mı ne anlamadım gitti..

Valla korkmuyo degilim erkeklerin yerinde olmak isterdim o kadar rahatlar ki keciboynuzu kuru yapalim dedim esime tamam dedi aldik 1 gun sonra bu cok pis kokuyo icmem ben olacaksa olur olmazsa napiyim dedi biz olsak zorlar iceriz

aynen ne soğan kürü ne incir kürü havuç kürü ne çörek otu bal tarçın kaldı yemediğim

Valla korkmuyo degilim erkeklerin yerinde olmak isterdim o kadar rahatlar ki keciboynuzu kuru yapalim dedim esime tamam dedi aldik 1 gun sonra bu cok pis kokuyo icmem ben olacaksa olur olmazsa napiyim dedi biz olsak zorlar iceriz

bu keçi boynuzunu nerden alıyonuz kızlar ?

bende dua istiyorum cnm. benimde 12 yaşında bir kızım var çok şükür rabbime. 12 yıl aradan sonra bir evladımız daha olsun isityorum inşallah rabbimin izniyle. buarada ismim emine.. Rabbim kimsenin emeklerini dualarını karşılıksız bırakmasın inşallah.

aynen ne soğan kürü ne incir kürü havuç kürü ne çörek otu bal tarçın kaldı yemediğim
Benim tek sogan kuru kaldi ilk onu yapmam lazimdi galiba ben sondan baslamisim :) ya tutarsa misali ama bu aydan sonra birsey yapmayacagim regl basladiginda memlekete gidip doktora gitcem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…