Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kizlarrrrrr nerdesinizzzzzz. .. bir sessizlik çöktü sayfaya. Ben 29 günde bir adet oluyorum geçen sefer 1 hafta gecikmeli geldi . Yani yine 28. Gündemi adet olucam yoksa uzadimi? Yumurtlama günleri degistimi? Valla hiç bir fikrim yok. Karartıya çalışıyoruz bu ay :KK70:

Hiç bir şey ölçmüyorum çünkü insan çok strese giriyor. Öncedende yazdığım gibi , varsa vardır yoksa yoktur napim kismetimde varsa gelecektir ;)

Kizlarrrrrr nerdesinizzzzzz. .. bir sessizlik çöktü sayfaya. Ben 29 günde bir adet oluyorum geçen sefer 1 hafta gecikmeli geldi . Yani yine 28. Gündemi adet olucam yoksa uzadimi? Yumurtlama günleri degistimi? Valla hiç bir fikrim yok. Karartıya çalışıyoruz bu ay :KK70:

Aynen bende yumurtlama olmadı mı ne anlamadım gitti..

Valla korkmuyo degilim erkeklerin yerinde olmak isterdim o kadar rahatlar ki keciboynuzu kuru yapalim dedim esime tamam dedi aldik 1 gun sonra bu cok pis kokuyo icmem ben olacaksa olur olmazsa napiyim dedi :KK68: biz olsak zorlar iceriz :KK49:

aynen ne soğan kürü ne incir kürü havuç kürü ne çörek otu bal tarçın kaldı yemediğim :KK55:

Inşallah nasip olur esracim evet ya kim için içten dua ettiysem hamile şükürler olsun.
Sizler içinde ederim etmemi hiç inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Cocuk bambaşka bişi doğduktan sonra anlıyorsun diyorsun şimdi tam oldu eskiden hep yarım mis diye evin neşesi boşuna demiyorlar :)

bende dua istiyorum :KK61: cnm. benimde 12 yaşında bir kızım var çok şükür rabbime. 12 yıl aradan sonra bir evladımız daha olsun isityorum inşallah rabbimin izniyle. buarada ismim emine.. Rabbim kimsenin emeklerini dualarını karşılıksız bırakmasın inşallah.

Aynen bende yumurtlama olmadı mı ne anlamadım gitti..[/QUO

hanımlar bende bugün doçente gittim.herşeyin çok iyi dedi yumurtlaıklarında temiz dedi. eğer bu ay tytmazsa önümüzdekiay rahim filmi çekeriz. eşinede baktırızdedi. bu arada yumurtam 14 mm miş bugün. hergün 1 mm büyürmüş :( inşallah yarın ve iki gün sonra bu iş ya tutacak yada kırmızıları göreceğim. dua edin banada noolurr:KK61:. bende hepinize ediyorum...

aynen ne soğan kürü ne incir kürü havuç kürü ne çörek otu bal tarçın kaldı yemediğim :KK55:
Benim tek sogan kuru kaldi ilk onu yapmam lazimdi galiba ben sondan baslamisim :) ya tutarsa misali ama bu aydan sonra birsey yapmayacagim regl basladiginda memlekete gidip doktora gitcem :)

Back