Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Arkadaşlar bhcg degeri 83.18 çıktı 4+3 günlük için düşük bir değer mi?
Cnm en doğrusu doktora sorman herkese göre değişir o değer zaten dikkat et aralıkları çok geniş 10000 lerde olan da oluyo senin gibi de olabiliyo sıkıntı yoktur bence kafana takma böyle şeyleri bebeğinin sevincini yaşa :)

onuda yapcam bunuda yapcam diye diye kafayı yicez galba
en sonundada adamlar fazla efor sarfetmekten erken yaşlancak :)
hahahahahahha :D Valla ben bu çabalarımı eşime belli etmiyorum canım şimdi bu yakı için de belim ağrıyo falan diycem hiç gerek yok yani bilip de görev gibi ilişki yaşamamıza dimi ama ;) Böyle gayet cool takılıyorum ovulasyon testi yapıyorum ama mesela söylemiyorum falan türlü türlü oyunlar :D Bu kadın da çocuk manyağı oldu demesin yani dimi ne gerek var :D

hahahahahahha :KK70: Valla ben bu çabalarımı eşime belli etmiyorum canım şimdi bu yakı için de belim ağrıyo falan diycem hiç gerek yok yani bilip de görev gibi ilişki yaşamamıza dimi ama :KK66: Böyle gayet cool takılıyorum ovulasyon testi yapıyorum ama mesela söylemiyorum falan türlü türlü oyunlar :KK70: Bu kadın da çocuk manyağı oldu demesin yani dimi ne gerek var :KK70:

dibimden ayrılmıyoki gizli gizli iş karıştırayım her işin içinde benmki mübarek
herşeydende anlıyo şimdi o yakıyı yapıştırcam ben tutturcak onla olmaz kalk doktora gidelim
sonra ben gerek yok dicem bu sefer açacak neti bakacak yakı ne işe yarıomuş
google amcadaki sonuçlarda kadınlar kulubu de çıkacak o
beni burdan teşhis edecek falan zincirleme olay tamlaması olacak yani :KK70:

Mesela doktor bana ilk defa yumurtalık rezervlerinde azalma var dediğinde evli değildim ben hatta adam bildiği için bana yumurta donduralım falan demişti kabul etmedim.. Sonra gittim eşime (o zaman sevgiliyiz) dedimki ben çocuk istiyorum..o da hemen evlenme teklifi etti bikaç gün sonra 1,5 ay sonra da evlendik :) doktora gittim artık evliyim nasıl bi yol izlemeliyim dedim adam da şaşırdı siz 2 ay önce evli değildiniz çok hızlısınız falan dedi :D Çocuk için herşeyi yaparım dedim gülüştük falan :D

Merhaba kızlar. En son regl tarihim 3 ekim. normalde 28 günde bir regl oluyorum ama dün yani pazartesi 26 ekimde lekelenme başladı. Gece sabaha karşı 3 gibi sancıyla uyandım ve daha çok kan geldi. yumurtlama 14 ekim gibiydi çünkü o gün akıntım fazlaydı. Neden bu kadar erken regl oldum ki?

dibimden ayrılmıyoki gizli gizli iş karıştırayım her işin içinde benmki mübarek
herşeydende anlıyo şimdi o yakıyı yapıştırcam ben tutturcak onla olmaz kalk doktora gidelim
sonra ben gerek yok dicem bu sefer açacak neti bakacak yakı ne işe yarıomuş
google amcadaki sonuçlarda kadınlar kulubu de çıkacak o
beni burdan teşhis edecek falan zincirleme olay tamlaması olacak yani :KK70:
Ay seninki çok sorgulayıcıymış şekerim ben gittim doktora yakı verdi falan diyiver belki inanır :D

Merhaba kızlar. En son regl tarihim 3 ekim. normalde 28 günde bir regl oluyorum ama dün yani pazartesi 26 ekimde lekelenme başladı. Gece sabaha karşı 3 gibi sancıyla uyandım ve daha çok kan geldi. yumurtlama 14 ekim gibiydi çünkü o gün akıntım fazlaydı. Neden bu kadar erken regl oldum ki?
Çok da erken sayılmaz cnm 2 gün kayma olmuş mevsim geçişlerinde böyle şeyler çok normal ama yine de doktorunla bi görüş bence en doğru cevabı ondan alırsın

Çok da erken sayılmaz cnm 2 gün kayma olmuş mevsim geçişlerinde böyle şeyler çok normal ama yine de doktorunla bi görüş bence en doğru cevabı ondan alırsın
Teşekkür ederim canim. Bugün doktora gittim. 21. Günde progesteron testi istemişti. Sonucum 9.60 çıktı. Test sonucu gostermeye gittim. Sadece iyi dedi. Sonra dün regl oldum dedim. Sorun yok dedi. Pek ilgili gelmedi de tabi devlet poliklinigindeki doktordu.

Valla canım aynı sorun bende de var bu regl ağrısı genetik olurmuş. Her regl dönemini 1 kutu ağrı kesiciyle ancak atlatıyorum içmeyince normal hayatımı sürdüremiyorum.. zor ama napalım katlanıcaz.. doğumdan sonra geçer falan diyolar bakalım geçicek mi :)
Benimde adet dönemimde cok ağrım oluyor. Ağrı kesici içiyorum.

Günaydın...benim bat dün veya bugündü..hiçbir şey yok...dün gece yatmadan saat 12 gbi yaptigim ve 5 dk sonra umutsuzca bi kenara biraktigm testim sahurda bu sekilde..hayal mi goruyorum? sizce bir şey var mı? Bu marka testte buharlasma cizgisi de olmaz ustu plastik kapli T ve C cizgilerinin kisminin ve idrari koydugumuz kisim da kasetin icinde havayla temas yok...
Merhaba somurtkankiz somurtkankiz . Birkac haftadir forumu takip ediyorum. Önceki yazılanlari da okuyorum. Foruma hala girip girmedigini bilemiyorum
Merak ettim bir gelişme var mi diye.

Ben Doğurdum kızım 3 aylık darısı başınıza ama ben bu belirti lerden sonra adet oldum 1 ay sonra hamile oldugumu öğrendim ki üstüne gormusum :)
Inşallah vardır
Tebrik ediyorum POWERHACK POWERHACK Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Senin kendi topigini birkac haftadir takip ediyorum. Bastan sona kadar heyecanla okudum. Dularini eksik etme bizden.

Tebrik ediyorum POWERHACK POWERHACK Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Senin kendi topigini birkac haftadir takip ediyorum. Bastan sona kadar heyecanla okudum. Dularini eksik etme bizden.

Sağol Birtanem allah razı olsun rabbim isteyen sizlere nasip etsin cook iyi oldu açtığım bazen bende baştan sona okuyorum ve o heyecanı tekrar yaşıyorum

Back