Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Adetin devam bugün. 10-15 gün içindedir herhalde. Adet bitsin gunasiri çalışmalara başlanacak yine

benimde bugunden itibaren şanslı günlerim pazartesiye kadar hatta salı çarşambada dahil :) inşllah bu sefer tutar. hepimiz bu ay iyi haberler paylaşırız.

Aaa senden cok umutluyduk yaa gec de olsa geldi demek saglik olsun cnm bu ay herkese guveniyorm iyi haberler vericez birbirimize :)
ben anladm ama haftasonu ben ne kadar hamile olduğmu düşünürsem vücüdmda öle davranıyo psikolojik yani
olsun ya üzülmedim ama hala daha karnım agryo bnmde en büyük problemim bu agrı gecmio nerdeyse 4 gün agrım oluyo ara ara hele ilk gün çok fena oluyorum

Valla canım aynı sorun bende de var bu regl ağrısı genetik olurmuş. Her regl dönemini 1 kutu ağrı kesiciyle ancak atlatıyorum içmeyince normal hayatımı sürdüremiyorum.. zor ama napalım katlanıcaz.. doğumdan sonra geçer falan diyolar bakalım geçicek mi :)

valla bnm doktorum 10 tanede doğursan geçmez dedi :)

CaYLak GelLiN cnm sen ismini mi değiştirdin. Gamzeonur muydun daha önce
Aynen yahu ben de bu kız nerelerde diyorum. Askolsun

Benim halla gelmedi 4 gun bugün hamilelik belirtileri hiç yaşamıyorum regl oncesi daha çok yaşadım diyebilirim :) vücuduna neler oluyor anlamıyorum günün sasmazdi bugün bi test daha yapıcam :)

Benim halla gelmedi 4 gun bugün hamilelik belirtileri hiç yaşamıyorum regl oncesi daha çok yaşadım diyebilirim :) vücuduna neler oluyor anlamıyorum günün sasmazdi bugün bi test daha yapıcam :)
hadi bizi de haberdar et inşallah güzel haberler ver canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…