- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
Ay biliyomusun ben de simdi qmzeonr hamile olabilir diye bisey yazmismi diye ararken onu farkettimCaYLak GelLiN cnm sen ismini mi değiştirdin. Gamzeonur muydun daha önce
Adetin devam bugün. 10-15 gün içindedir herhalde. Adet bitsin gunasiri çalışmalara başlanacak yine
evt canm değistrdm bölesi bana dha uygun oldu :)CaYLak GelLiN cnm sen ismini mi değiştirdin. Gamzeonur muydun daha önce
Aaa senden cok umutluyduk yaa gec de olsa geldi demekbenmde bugn adetin 3. günü bitsin biran önce diye bekliyorum valla
ben anladm ama haftasonu ben ne kadar hamile olduğmu düşünürsem vücüdmda öle davranıyo psikolojik yaniAaa senden cok umutluyduk yaa gec de olsa geldi demeksaglik olsun cnm bu ay herkese guveniyorm iyi haberler vericez birbirimize :)
Valla canım aynı sorun bende de var bu regl ağrısı genetik olurmuş. Her regl dönemini 1 kutu ağrı kesiciyle ancak atlatıyorum içmeyince normal hayatımı sürdüremiyorum.. zor ama napalım katlanıcaz.. doğumdan sonra geçer falan diyolar bakalım geçicek mi :)ben anladm ama haftasonu ben ne kadar hamile olduğmu düşünürsem vücüdmda öle davranıyo psikolojik yani
olsun ya üzülmedim ama hala daha karnım agryo bnmde en büyük problemim bu agrı gecmio nerdeyse 4 gün agrım oluyo ara ara hele ilk gün çok fena oluyorum
valla bnm doktorum 10 tanede doğursan geçmez dedi :)Valla canım aynı sorun bende de var bu regl ağrısı genetik olurmuş. Her regl dönemini 1 kutu ağrı kesiciyle ancak atlatıyorum içmeyince normal hayatımı sürdüremiyorum.. zor ama napalım katlanıcaz.. doğumdan sonra geçer falan diyolar bakalım geçicek mi :)
Ay bak onu iyi demedinvalla bnm doktorum 10 tanede doğursan geçmez dedi :)
aman doğurayımda sağ sağlim ağrım geçmesede olur yani :)Ay bak onu iyi demedin( Umutlarım hep doğurursam geçer yönündeydi ((
Haklısın canım valla doğuralım büyütelim bebeklerimizi de gerisi hiç mühim diil zatenaman doğurayımda sağ sağlim ağrım geçmesede olur yani :)
Aa yok bak gittigidiyordan alıyorum ben çok uygun fiyatlı hem de içinde gebelikt esti de oluyo falan işte atıyorum 40 tane ovulasyon 10 tane gebelik testi 49,99 gibi fiyatlara yani Labo... diye bi marka kullanıyorum memnunum gebeliğimi de adet olmam gereken günde 2. çizgiyi gayet net çıkarmıştı canım hemen al bence regln bitmeden
Aynen yahu ben de bu kız nerelerde diyorum. AskolsunCaYLak GelLiN cnm sen ismini mi değiştirdin. Gamzeonur muydun daha önce
Onu ben bilmiyorum yaa ilaç fln olmuyomu içinde zararlı olmasın?Kizlarrr, yakiyi unutmayalım bu ay
canım yakıyı nasıl kullanıyoruz kaç gün yani?Kizlarrr, yakiyi unutmayalım bu ay
hadi bizi de haberdar et inşallah güzel haberler ver canımBenim halla gelmedi 4 gun bugün hamilelik belirtileri hiç yaşamıyorum regl oncesi daha çok yaşadım diyebilirim :) vücuduna neler oluyor anlamıyorum günün sasmazdi bugün bi test daha yapıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?