- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
2 gün önce kahverengi bi akıntı geldi sonra beyaza döndü.test yaptim pozitif çıktı. Bugün de kan verdim. Ama doktor düşük olabilir dedi(
Kahverengi akıntı yerleşme kanamasi ama ağrın varsa düşük olabilir dedi.Niye ?
Bundan 4ay öncede bir düşük yaşamıştım ama onda böyle yerlesme kanaması olmadıKahverengi akıntı yerleşme kanamasi ama ağrın varsa düşük olabilir dedi.
Mayısa var daha vakit, inşallah gerek kalmadan gelir bebisin :) stres yapmayı bırakalım artık, su adet dönemi bitsin, hemen çalışmalara başlansin. Yeni ay, yeni umutMayıs ayinda tüp bebek yapacam a a zman gecmiuor
Yok tıkalı değildir heralde çok muayene oldum söylerlerdi . Yapışıklık ihtimali için bir kaç aya olmazsa gebelik hsg isticem bnde . Kistimi küçültüm sogan suyuyla ama yapışıklık sogan suyuyla gider mi bilmiyorumcanım yapışıklık varsa açılır ama tamamen tıkalıysa açıldığını duymadım
yok gitmez ama hsg açar onu kist için bikarbonat içmeyi öneriolar o tamamen yok ediyomuş araştr istersen.Yok tıkalı değildir heralde çok muayene oldum söylerlerdi . Yapışıklık ihtimali için bir kaç aya olmazsa gebelik hsg isticem bnde . Kistimi küçültüm sogan suyuyla ama yapışıklık sogan suyuyla gider mi bilmiyorum
Çalışma falanda yapmak istemiyorumMayısa var daha vakit, inşallah gerek kalmadan gelir bebisin :) stres yapmayı bırakalım artık, su adet dönemi bitsin, hemen çalışmalara başlansin. Yeni ay, yeni umut
tamam canım, oluruna bırak o halde bi süre, başka şeyler düşünmeye çalış...kendi oyalayacak bir şeyler bul, bi hobi edin...Çalışma falanda yapmak istemiyorum(((((((((
tamam canım, oluruna bırak o halde bi süre, başka şeyler düşünmeye çalış...kendi oyalayacak bir şeyler bul, bi hobi edin...
bu kadar sıkma ama kendini, hastalık bulacaksın, az sakin ol kuzum. bak bana 11 yıllık evliyim, 37 yaşımdayım... senin kaç misli strese girmem gerekirken kendi kendimi telkin ile sakinleştirmeye çalışıyorum. her şey Allahtan, az sabırlı ol lütfen....(offf offf off
sağol valla baktım netten maşallah bir sürü hastalığa iyi geliyor demişler inşallah dogrudur. Severim karbonat kullanmayı ama deneyecegmyok gitmez ama hsg açar onu kist için bikarbonat içmeyi öneriolar o tamamen yok ediyomuş araştr istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?