Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ben regl bekliyorum hala, dun belirtiler oldu sancim oldu bir de akinti geldi ama bugun beklemedeyim :) sizde neler var neler yok

Valla benim bu ay adetim 1 hafta gecikmeli geldi ve ben bütün belirtileri yaşadım. Kasık, bel , idrar kokusu , rengi , batmalar, ateşim sabit 36.7 ve 36.8 devam etti. Ama adet günü pat 36.1 oldu ve adet geldi. Ben hiç bir belirti ye inanmıyorum. Ben ne zaman kalp atışı duyarım o zaman hamileyim derim. Vücudum benimle resmen dalga geçti. Psikolojik olarak oynadı benimle. Benden size tavsiye belirtilere hiç takilmayin, oluruna bırakın, varsa zaten var yoksa zaten yok !

2 gün önce kahverengi bi akıntı geldi sonra beyaza döndü.test yaptim pozitif çıktı. Bugün de kan verdim. Ama doktor düşük olabilir dedi (

Her zman yüzümde sivilce çıkardı bu ay çıkmadı .o kadar umutlandm ki ama adet oldum yeter artık bıktım ya bıktım bebeğim olsun istiyorum çok şey mi istiyorum

canım yapışıklık varsa açılır ama tamamen tıkalıysa açıldığını duymadım
Yok tıkalı değildir heralde çok muayene oldum söylerlerdi . Yapışıklık ihtimali için bir kaç aya olmazsa gebelik hsg isticem bnde . Kistimi küçültüm sogan suyuyla ama yapışıklık sogan suyuyla gider mi bilmiyorum

yok gitmez ama hsg açar onu kist için bikarbonat içmeyi öneriolar o tamamen yok ediyomuş araştr istersen.

bu kadar sıkma ama kendini, hastalık bulacaksın, az sakin ol kuzum. bak bana 11 yıllık evliyim, 37 yaşımdayım... senin kaç misli strese girmem gerekirken kendi kendimi telkin ile sakinleştirmeye çalışıyorum. her şey Allahtan, az sabırlı ol lütfen....

Ben bunu hiç duymamıştım canım
yok gitmez ama hsg açar onu kist için bikarbonat içmeyi öneriolar o tamamen yok ediyomuş araştr istersen.
sağol valla baktım netten maşallah bir sürü hastalığa iyi geliyor demişler inşallah dogrudur. Severim karbonat kullanmayı ama deneyecegm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…