- 16 Ekim 2015
- 619
- 302
- 18
bikarbonat die duydum ben cnmBen bunu hiç duymamıştım canım
sağol valla baktım netten maşallah bir sürü hastalığa iyi geliyor demişler inşallah dogrudur. Severim karbonat kullanmayı ama deneyecegm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bikarbonat die duydum ben cnmBen bunu hiç duymamıştım canım
sağol valla baktım netten maşallah bir sürü hastalığa iyi geliyor demişler inşallah dogrudur. Severim karbonat kullanmayı ama deneyecegm
dün bi topikte okumuştum çikolata kistiyle ilgili bi topikti kullananlar çok memnudu ordan aklımda kaldı cnm yardımcı olduysa ne mutlu banaBen bunu hiç duymamıştım canım
karbonat normal karbonat bikarbonat(ingilizkarbonatı diye geçio dierine göre minerallar magnezyum açısındam daha zengin) sodyum bilarbonattır dier adıda ama hangisiydi o aklımda kalmamş bakayım biAynı şey değil mi![]()
dün bi topikte okumuştum çikolata kistiyle ilgili bi topikti kullananlar çok memnudu ordan aklımda kaldı cnm yardımcı olduysa ne mutlu bana
Aynı şey değil mi![]()
baktım buldum sodyum bi karbonatmş cnm
Nerden bulacagız bunu bnm evdeki bikarbonatmış içtim bile cnm:)
Merhaba canim, beklemedeyim şimdilikhanımlar herkese merhaba. ben bugün anca gelebildim aranıza . Yumurtlama döneminde olanlara hayırlı döllenmeler . zamanı olmayanlara da hayırlı beklemeler diliyorum.. :)
Merhaba canim, beklemedeyim şimdilik![]()
İnşallah canım dualarım seninleKizlar hastaneden geliyorum doktor progesteron ölçümü yaptı. İnşaellah bebeğim benimle kalır.
Adetin devam bugün. 10-15 gün içindedir herhalde. Adet bitsin gunasiri çalışmalara başlanacak yinene zaman yumurtlama dönemi
Evet cnm ben de alacağım bu ayRegl olan arkadaşlar ovulasyon testlerinizi alın hepberaber yumurtlama günlerimizi kaçırmayalım.. Bu ay yüzümüz gülücek eminim![]()
İhmal etme canım spariş verdim falan derken bikaç gün geçiyo regl biter bitmez başlamak gerekiyo testlere çünküEvet cnm ben de alacağım bu ay
Eczaneden satilmıyor mu, neden sipariş varıyorsunuz? Ben gebelik testi gibi gidip alacam zannediyorumİhmal etme canım spariş verdim falan derken bikaç gün geçiyo regl biter bitmez başlamak gerekiyo testlere çünkü
Aa yok bak gittigidiyordan alıyorum ben çok uygun fiyatlı hem de içinde gebelikt esti de oluyo falan işte atıyorum 40 tane ovulasyon 10 tane gebelik testi 49,99 gibi fiyatlara yani Labo... diye bi marka kullanıyorum memnunum gebeliğimi de adet olmam gereken günde 2. çizgiyi gayet net çıkarmıştı canım hemen al bence regln bitmedenEczaneden satilmıyor mu, neden sipariş varıyorsunuz? Ben gebelik testi gibi gidip alacam zannediyorum