Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç gün kaldi peki regl oncesi çoğu kişinin çıkıyor ben bu ay ilk denemem insan çok sabırsız oluyor biran önce sonucu öğrenmek istiyorCanım benim düşük olmadı bebeğin kalbi durdu 9 haftalikti kurtajdan sonra kontrole gittim Dr. rahim temiz ve sağlıklı bir adet gordukten sinra korunma dedi bende korunmadim önemli günleri değerlendirdim bat bekliyorum gerisi rabbime kalmış artik
Günaydın kızlar ne var ne yok ? Ben çalışmalara devam :)
İnşallahosay3 canım bu hafta seninle beraber sayacağız...
Çalışın bakalım hatunlar hayrlı haberler bekliyoruz
Pardon adet olmuşun sanırımÇalışın bakalım hatunlar hayrlı haberler bekliyoruz
Pardon adet olmuşun sanırımOlsun yeni aya sağlık ne yapalım bol çalışmalı bir ay olacak..
evet canm oldum olsun üzülmedim çok fazla sadece benm adetim fazla ağrılı oluyo
çok ağrım var şuanda sıkıntım o yani :)
dediğin gbi bol bol çalışıcaz bide ovülasyon testini denicem bakalm bu ay
Senn ne durumdasın ?Günaydın kızlar.. Bugün BAT olanlardan güzel haberler bekliyorum inşallah.. Regl olmazsınız.. İnşallah hamilesinizdir :)![]()
Ben cuma yedim kırmızı kartı canım malesef bu aya bakıcam artıkSenn ne durumdasın ?
Ben cuma yedim kırmızı kartı canım malesef bu aya bakıcam artıkHalen reglyim
![]()
1 Saat bile az canım sabaha kadar yatsan daha iyi..valla ben önceki hamile kaldığımda sabah kalktığımda bacaklarımdan aşağı gitmişti herşey söylemesi ayıp ve yüzüstü yatmıştım bilmediğim halde yüzüstü yatmak gerektiğini :)hmmm hadi bakalım bu ay tuttururuz inşallah hep beraber :) Ben dün 1 saat yattım hep en fazla yarım saate kalkardım...
1 Saat bile az canım sabaha kadar yatsan daha iyi..valla ben önceki hamile kaldığımda sabah kalktığımda bacaklarımdan aşağı gitmişti herşey söylemesi ayıp ve yüzüstü yatmıştım bilmediğim halde yüzüstü yatmak gerektiğini :)
kaçıncı günden itibaren başladın bugn bnm adetmn ikinci günüEvet bende bu ay yapıyorum ama hiç aynı koyulukta çift çizgi yakalayamadım daha yumurtlamıyorum diye moralim bozuldu hatta ama akıntım var bizde çalışıyoruz bakalım neler olacak...
kaçıncı günden itibaren başladın bugn bnm adetmn ikinci günü