beh çok sert yapmışım kendimiDaha adetin gecikmemişken neden kan testi yaptırdın ki.. Bak arkadaşın 1 gün kala 4,7 çıkmış. Ki sen 3 gün varken yaptırdın belki sen de daha kanda çıkmadı herkes bir değil ki... Birde dün stres yapmayacağım demiştin...
Aynen canım gecikirsen tekrarlamalısın..eeeee dün kaç kere git kan testi yaptır dediniz ya :) ben de dayanamayıp streslenince gittim yaptırdım. SANKİ SONUCU ALINCA STRES BİTTİ
şimdi düşünüyorum sperm 2 gün yaşıyormuş ya, ben en son 16.günde ilişkiye girdiğimde ki adetim düzenli, 12.14.16 ilişki günleriydi, diyelim ki benim yumurta bu ay 17. günde çatladı ve 16.gün ilişkiye girince sperm yaşadığı için 17.gün döllenme oldu ve kan testinde 7.günden sonra belli oluyormuş bu demek ki kan testinde 25 ekimden sonra belli olmaya başlayacak yani geç döllenme varsa illa reglin gecikmesi beklenecek... offf ne sıkıcı bi süreççç
eeeee dün kaç kere git kan testi yaptır dediniz ya :) ben de dayanamayıp streslenince gittim yaptırdım. SANKİ SONUCU ALINCA STRES BİTTİ
şimdi düşünüyorum sperm 2 gün yaşıyormuş ya, ben en son 16.günde ilişkiye girdiğimde ki adetim düzenli, 12.14.16 ilişki günleriydi, diyelim ki benim yumurta bu ay 17. günde çatladı ve 16.gün ilişkiye girince sperm yaşadığı için 17.gün döllenme oldu ve kan testinde 7.günden sonra belli oluyormuş bu demek ki kan testinde 25 ekimden sonra belli olmaya başlayacak yani geç döllenme varsa illa reglin gecikmesi beklenecek... offf ne sıkıcı bi süreççç
eeeee dün kaç kere git kan testi yaptır dediniz ya :) ben de dayanamayıp streslenince gittim yaptırdım. SANKİ SONUCU ALINCA STRES BİTTİ
bak yaaa hemen attı suçu başkalarınaHımmm Ben o diyenler arasında değildim :) Bir ihtimal de olsa var tabiki öyle bir ihtimal hadi bakalım hayırlısı
aynen zaten artık belirtiler regl gibi gelmeye başladı....Sen yine de çok umut bağlama şekerim üzülme sonra
yok kuzum yaaa, regl gelecek gibi artık belirtiler. ateşim var, sağ kasık şiş, ve bel ağrıları fazla.. regl olacam bu ay da.. demek ki neymiş tıp yanılmazmış...belirtiler tamamen regl eli kulağında hatta erken gelecek herhalde bu ayAynen canım gecikirsen tekrarlamalısın..
bak yaaa hemen attı suçu başkalarınaay ben de resmen stres yumağı çıktım
:)))))) olsun, biz bir takımız, sen de demiş sayılırsın 1 kişi bile deseYok kız ciddi ben demedim sen yanlış hatırlıyorsun..
yaa bak seni çokd a umutlandırmak istemem ama cnm ben geçen gebeliğimde 3 gün önceki testimde çıkmamıştı sonra kimbilir belki de psikolojik acaip regl ağrıları 3 gün sürmüştü hatta regl sabahı kalktığımda az kalsın ilaç bile içicektim ama regl olmadım ve hamileydim.. sen yine de ilaç fln kullanmayok kuzum yaaa, regl gelecek gibi artık belirtiler. ateşim var, sağ kasık şiş, ve bel ağrıları fazla.. regl olacam bu ay da.. demek ki neymiş tıp yanılmazmış...belirtiler tamamen regl eli kulağında hatta erken gelecek herhalde bu ay
hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz :)Ya ben de adet günüm bugün daha olmadim
Hiç belirti yok sadece sivilce çıkmadıhadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz :)
Ya ben de adet günüm bugün daha olmadim
dün kullanacaktım ama elim geri geldi... ah işte bu benim beklediğim umut ışığı ama sonra çok strese giriyorum ben yahu...yaa bak seni çokd a umutlandırmak istemem ama cnm ben geçen gebeliğimde 3 gün önceki testimde çıkmamıştı sonra kimbilir belki de psikolojik acaip regl ağrıları 3 gün sürmüştü hatta regl sabahı kalktığımda az kalsın ilaç bile içicektim ama regl olmadım ve hamileydim.. sen yine de ilaç fln kullanma
Inşallah cnmİnşallah hamilesindir
hadi canım yaaa, inşallah bebişin seninledir...Hiç belirti yok sadece sivilce çıkmadı
Belirti mühim değil canım en önemli belirti zaten regl olmayışın.. Güzel haberlerini yaz bizeHiç belirti yok sadece sivilce çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?