• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

valla canım hemen heveslenmek istemiyorum ovulasyon testleri yanıltabiliyor. ne oldu anlatıyım ben sana.
ben bu ay erken yumurtladım adetimin 6,7.günü yumurtladım test öyle diyor yani. çok erken oldu hayret ettim hatta önce kendim akıntıdan farkedip öyle test yapmıştım hakkatende yumurtlamıstım. kendı takvım hesabıma göre iste 4 gün önce yumurtlamam lazımdı. akşam ütü yaparken aklıma düştü haha normal akıntım vardı halbuki yumurtlama akıntısı falan bı daha olmadı ama dedım kı yumurtlama testı yapayım ne cıkacak. baktım adete yakınken bıle bu kadar net cıkmamıstı o ilgimizi çekti arkadasımla bakalım 2 gune bı daha yapıcam ya adetım cok yakın bir hafta erken gelecek yada ilginç :KK70: koyulaşma olursa takip edıcem artık ama hıııc umutlanmıcam

Hayırlısı bakalım canım inşallah hamilesindir..

Günaydın kuzum.. Günaydın Kızlaaar Hayırlı Cumalar Aşure Gününüz mübarek olsun... Allah dileklerinizi dualarınızı varsa oruçlarınızı kabul etsinnn ..:KK37::KK37::KK37::KK37:

canım ALLAH razı olsun herkesın CUMASI VE AŞURE GÜNÜ MÜBAREK OLSUN RABBİM DUALARIMIZI MAKBUL EYLESİN

ayy inşallah canlar dedim ya hepinize ayrı ayrı dua edicm zaten :)

Ben hamile olmasamda dün gece abdestimi aldım kuranımı okudum sizlerede dua ettim kızlar Allah kabul ederse bugün de oruçluyum.. İnşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz..

Ben hamile olmasamda dün gece abdestimi aldım kuranımı okudum sizlerede dua ettim kızlar Allah kabul ederse bugün de oruçluyum.. İnşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz..
Allah kabul etsin tatlım, bu özel günde Rabbim hepimizin dualarını kabul edip, boncuk boncuk, sağlıklı, miniş bebişler nasip etsin hepimize ve isteyen tüm anne adaylarınaaa

oyyy kızlar, günaydınşlar, hayırlı cumalar olsun hepimize :) gibigibiyim geçmiş olsun canım, hiç sıkma canını, bu ay çalışacağız inşallah. Vardır bunda da bir hayır, belki olmayacaktı, düşük olacaktı, sağlıklı değildi, Rabbimin işine karışılmaz ne zamn uygunsa, hayırlısıysa gelsin bebişlerimiz... bu ay araştırmacı kişiliğimi ortaya koyup tüm yöntemleri araştırıp sizinle paylaşacağım, denemekten zarar gelmez, kendimizi kasmayalım ama denenecek yöntemleri de deneyelim. eşim bana da kızdı
Bu eşlerimizi napsak acabaa

ben normal değilim yaaa, adete 2 gün var ya, hala acaba testte çıkmadı mı, geç döllenme oldu mu diye düşünüyorum, gelsin artık şu kırmızı kart da tamamen kurtulayım bu kuruntulardan

ben normal değilim yaaa, adete 2 gün var ya, hala acaba testte çıkmadı mı, geç döllenme oldu mu diye düşünüyorum, gelsin artık şu kırmızı kart da tamamen kurtulayım bu kuruntulardan

Daha adetin gecikmemişken neden kan testi yaptırdın ki.. Bak arkadaşın 1 gün kala 4,7 çıkmış. Ki sen 3 gün varken yaptırdın belki sen de daha kanda çıkmadı herkes bir değil ki... Birde dün stres yapmayacağım demiştin...

Back