valla canım hemen heveslenmek istemiyorum ovulasyon testleri yanıltabiliyor. ne oldu anlatıyım ben sana.
ben bu ay erken yumurtladım adetimin 6,7.günü yumurtladım test öyle diyor yani. çok erken oldu hayret ettim hatta önce kendim akıntıdan farkedip öyle test yapmıştım hakkatende yumurtlamıstım. kendı takvım hesabıma göre iste 4 gün önce yumurtlamam lazımdı. akşam ütü yaparken aklıma düştü haha normal akıntım vardı halbuki yumurtlama akıntısı falan bı daha olmadı ama dedım kı yumurtlama testı yapayım ne cıkacak. baktım adete yakınken bıle bu kadar net cıkmamıstı o ilgimizi çekti arkadasımla bakalım 2 gune bı daha yapıcam ya adetım cok yakın bir hafta erken gelecek yada ilginçkoyulaşma olursa takip edıcem artık ama hıııc umutlanmıcam
Günaydın kuzum.. Günaydın Kızlaaar Hayırlı Cumalar Aşure Gününüz mübarek olsun... Allah dileklerinizi dualarınızı varsa oruçlarınızı kabul etsinnn ..
bu topicten bir hamiş çıkarmalıyız bu ay, bizi aydınlatmalı neler yaptı, neler hissetti, belirti oldu mu, bir de bizler için dua edecek
ayy inşallah canlar dedim ya hepinize ayrı ayrı dua edicm zaten :)
bu topicten bir hamiş çıkarmalıyız bu ay, bizi aydınlatmalı neler yaptı, neler hissetti, belirti oldu mu, bir de bizler için dua edecek
Allah kabul etsin tatlım, bu özel günde Rabbim hepimizin dualarını kabul edip, boncuk boncuk, sağlıklı, miniş bebişler nasip etsin hepimize ve isteyen tüm anne adaylarınaaaBen hamile olmasamda dün gece abdestimi aldım kuranımı okudum sizlerede dua ettim kızlar Allah kabul ederse bugün de oruçluyum.. İnşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz..
CaYLak GeLiN umudumuzsun :))
Seninkiyle benim ki aynı tür galiba canım
Bu eşlerimizi napsak acabaaoyyy kızlar, günaydınşlar, hayırlı cumalar olsun hepimize :) gibigibiyim geçmiş olsun canım, hiç sıkma canını, bu ay çalışacağız inşallah. Vardır bunda da bir hayır, belki olmayacaktı, düşük olacaktı, sağlıklı değildi, Rabbimin işine karışılmaz ne zamn uygunsa, hayırlısıysa gelsin bebişlerimiz... bu ay araştırmacı kişiliğimi ortaya koyup tüm yöntemleri araştırıp sizinle paylaşacağım, denemekten zarar gelmez, kendimizi kasmayalım ama denenecek yöntemleri de deneyelim. eşim bana da kızdı
Emin değilim ama.hamilesin galiba 0 dan fazlaysa hamile olmuyor mu dArkadaslar sabah kan testi yaptirdim bat yarin 4.70 çıktı bi fikri olan var mi ve goguslerim hic sizlamazdi adetten once cok sizliyor
yok canım 0-5 arası değerde gebelik yok diyorlar ama arkadaşın değeri yüksek çıkmış 2 gün sonra bir daha yaptırsın bence, yükselebilir değerEmin değilim ama.hamilesin galiba 0 dan fazlaysa hamile olmuyor mu d
5 ten sonrasi hamilelik oluyor. Goguslerimin uclari karardi. Adetime de 1 gün kaldı hayırlısı olsun. Beklemek o kadar zorkiEmin değilim ama.hamilesin galiba 0 dan fazlaysa hamile olmuyor mu d
5 ten sonrasi hamilelik oluyor. Goguslerimin uclari karardi. Adetime de 1 gün kaldı hayırlısı olsun. Beklemek o kadar zorki
biliyorum canım Allah kolaylık versin, ve de tez zamanda sağlıklı bebiş versin..hepimiz aynı stresi yaşamaktayız5 ten sonrasi hamilelik oluyor. Goguslerimin uclari karardi. Adetime de 1 gün kaldı hayırlısı olsun. Beklemek o kadar zorki
Teşekkür ederim moral verdiniz :)Canım testi tekrarlatırsın bence yükselecek hadi inşallah hamilesindir :)
ben normal değilim yaaa, adete 2 gün var ya, hala acaba testte çıkmadı mı, geç döllenme oldu mu diye düşünüyorum, gelsin artık şu kırmızı kart da tamamen kurtulayım bu kuruntulardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?