Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Hayırlısı bakalım canım inşallah hamilesindir..

Günaydın kuzum.. Günaydın Kızlaaar Hayırlı Cumalar Aşure Gününüz mübarek olsun... Allah dileklerinizi dualarınızı varsa oruçlarınızı kabul etsinnn ..

canım ALLAH razı olsun herkesın CUMASI VE AŞURE GÜNÜ MÜBAREK OLSUN RABBİM DUALARIMIZI MAKBUL EYLESİN

ayy inşallah canlar dedim ya hepinize ayrı ayrı dua edicm zaten :)

Ben hamile olmasamda dün gece abdestimi aldım kuranımı okudum sizlerede dua ettim kızlar Allah kabul ederse bugün de oruçluyum.. İnşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz..

Ben hamile olmasamda dün gece abdestimi aldım kuranımı okudum sizlerede dua ettim kızlar Allah kabul ederse bugün de oruçluyum.. İnşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz..
Allah kabul etsin tatlım, bu özel günde Rabbim hepimizin dualarını kabul edip, boncuk boncuk, sağlıklı, miniş bebişler nasip etsin hepimize ve isteyen tüm anne adaylarınaaa

Bu eşlerimizi napsak acabaa

ben normal değilim yaaa, adete 2 gün var ya, hala acaba testte çıkmadı mı, geç döllenme oldu mu diye düşünüyorum, gelsin artık şu kırmızı kart da tamamen kurtulayım bu kuruntulardan

ben normal değilim yaaa, adete 2 gün var ya, hala acaba testte çıkmadı mı, geç döllenme oldu mu diye düşünüyorum, gelsin artık şu kırmızı kart da tamamen kurtulayım bu kuruntulardan

Daha adetin gecikmemişken neden kan testi yaptırdın ki.. Bak arkadaşın 1 gün kala 4,7 çıkmış. Ki sen 3 gün varken yaptırdın belki sen de daha kanda çıkmadı herkes bir değil ki... Birde dün stres yapmayacağım demiştin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…