- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 36
Yorum sizin.. bunlar OVULASYON TESTLERİ kızlar. Birisini gecen ay bata 3 kala yapmıştım üstteki de bugün yaptığım yumurtlamanın 8.günü yaptığım.
Valla ben pek anlamamda, bunlar negatif anlamına mı geliyor. Çünkü iki çizgi de koyu olması lazımmış. ..bende bir kitapçık var orda öyle gösteriyordu. Bilemedim ki
Suppersin tebrik ederim, bunu yapmak gerek gerçekten. Ben bile son 1 ayda hamileyim psikolojisi ile yedim içtim ve kızlar artık rahatim su an, bu akşam gittim kan testi yaptırdım ve sonuç negatif... İnanın çok rahatladim yahu, üstümden yük kalktı, cok strese girmiştim. Bu ne stres yahu! Önümüzdeki aya bu stresi yapmayacağım, bitti artık, bir kere olur o! Bu mübarek cuma akşamında bekleyen tüm arkadaşlarımıza bol bol dua edeceğim, inşallah sizinledir bebislerinizzz, ben kasımda çalışmaya devammmuzuldum ama gerçekten rahatladim, çok sukur
Şimdi gelelim bu ay ki planlarimaaa, yarından itibaren günde 1 saat tempolu yuruyus, her sabah 1 tatlı kaşığı bal, çörekotu ve tarçın karışımı yenilecek. Yarından itibaren ve adetten sonra gün aşırı iliski, eczaneden ovulasyon testi alınacak ve bir atesolcer, ateş durumu takip edilecek, adetin 3.günü doktora kontrole gidilecek. 10.12.14. Ve 16.gün yakı yapıştırılacak, kocaya keciboynuzu pekmezi yedirilmeye devam edilecek, aklınıza gelen başka bir şey var mi?
Selam kizlar hepinize iyi aksamlar.. Mesajlarinizi okudum kimisini gulumseyerek kimisini ic cekerek.. Aksam aksam moralim bozuldu biraz belki buraya yazip icimi bosaltirim rahatlarim diye dusundum =( yarin bat'im. Simdiden karnimin icinde agri olusmaya, icimi atee basmaya basladi.. Hamile degilim ona eminim de adet olacagimi hissedince moralim bozuldu ister istemez =( bu zamana kadar bildigim herseyi denedim bir de su bahsettiginiz yaki olayini deniycem. Corekotu bal tarcin karisimini uygulamistim gecen ay ama yarim birakmak zorunda kaldim sonrasinda da devam etmek istemedim bunyeme ters etki yapar diye etti de galiba. Duzenli olan adetim 3 gun gecikti 4. Gun oldu korktum baska kur yapmaya da. Neyse ki bu ay duzene gircek gibi bakalim yarin belli olcak da hem uzuluyorum hem seviniyorum. Uzuluyorum; sebep yokken hamile kalamiyorum diye seviniyorum; yumurtlamam duzenli oluyor diye.. Ne bileyim ufh icimi dokmek istedim oyle... =( Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insaAllah.. Unutmadan su yaki olayi tam olarak nasil yapiliyo biri aciklayabilir mi lutfen tam anlamadim da
Yorum sizin.. bunlar OVULASYON TESTLERİ kızlar. Birisini gecen ay bata 3 kala yapmıştım üstteki de bugün yaptığım yumurtlamanın 8.günü yaptığım.
kızlaaaaarr günaydınn
Canım benimSuppersin tebrik ederim, bunu yapmak gerek gerçekten. Ben bile son 1 ayda hamileyim psikolojisi ile yedim içtim ve kızlar artık rahatim su an, bu akşam gittim kan testi yaptırdım ve sonuç negatif... İnanın çok rahatladim yahu, üstümden yük kalktı, cok strese girmiştim. Bu ne stres yahu! Önümüzdeki aya bu stresi yapmayacağım, bitti artık, bir kere olur o! Bu mübarek cuma akşamında bekleyen tüm arkadaşlarımıza bol bol dua edeceğim, inşallah sizinledir bebislerinizzz, ben kasımda çalışmaya devammmuzuldum ama gerçekten rahatladim, çok sukur
Günaydın kızlar hayırlı cumalarr eşim benide fırçaladı daha bebek lafı yok yaparız olursa olur dedi özel bişi yapmayacakmışız:-(
O yoksa bebişşş mii geliyorrr koyuluk aynı canım hadi inşallah
Gunaydin kizlar, ben de adet oldum hayirli olsunCaYLak GeLiN canim insallah hayirli haberlerini aliriz
geçmiş olsun canııım, moral bozmak yook... haydi gmzeonr, tüm dualarımız seninleee :)Gunaydin kizlar, ben de adet oldum hayirli olsunCaYLak GeLiN canim insallah hayirli haberlerini aliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?