Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yorum sizin.. bunlar OVULASYON TESTLERİ kızlar. Birisini gecen ay bata 3 kala yapmıştım üstteki de bugün yaptığım yumurtlamanın 8.günü yaptığım.

Eklentiler

• 20151022_232330.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 46
Yorum sizin.. bunlar OVULASYON TESTLERİ kızlar. Birisini gecen ay bata 3 kala yapmıştım üstteki de bugün yaptığım yumurtlamanın 8.günü yaptığım.

Valla ben pek anlamamda, bunlar negatif anlamına mı geliyor. Çünkü iki çizgi de koyu olması lazımmış. ..bende bir kitapçık var orda öyle gösteriyordu. Bilemedim ki

Valla ben pek anlamamda, bunlar negatif anlamına mı geliyor. Çünkü iki çizgi de koyu olması lazımmış. ..bende bir kitapçık var orda öyle gösteriyordu. Bilemedim ki

Adetime en az 6,7 gün var canım benim. Normalde zamanda yaptigimdan cizgi daha koyu çıktı. Pozitif kabul edebilmemiz icin iki cizgininde cok koyu olmasi lazim. Adete yakın beliyor o ikinci cizgi belirgin ama silik bi sekilde ben adete 3gün kala yapmıştım gecen ay. Dün yaptigim ise adete daha 1 haftadan fazla olmasina rağmen daha belirgin çıkmış. Fotolari rahat karsilastiralim diye alt alta koydum kuzum. Yani birisi yumurtlamanin 8.günü bu ay
Biri de gecen ay ki adetime 3 gun kala yaptığım ovulasyon testleri. Arkadşım 3 ggun sonra bi daha yap koyulasirsa cizgi supheleniriz demisti.

Üzüldüm canım hayırlısı Allahtan bol bol çalışças bu ay hadi bakalım :)

SÜPEEERRR akşam bana da eşim dedi böyle planlı yapmayalım görev gibi akışına bırakalım dedi kızdı hatta ne bu böyle saatle ilişki mi olur

İnşallah sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım.. Belki hamilesindir neden bu kadar umutusuzsun ?

Canım benim aynen pes etmek yok Ben de regl oldum

oyyy kızlar, günaydınşlar, hayırlı cumalar olsun hepimize :) gibigibiyim geçmiş olsun canım, hiç sıkma canını, bu ay çalışacağız inşallah. Vardır bunda da bir hayır, belki olmayacaktı, düşük olacaktı, sağlıklı değildi, Rabbimin işine karışılmaz ne zamn uygunsa, hayırlısıysa gelsin bebişlerimiz... bu ay araştırmacı kişiliğimi ortaya koyup tüm yöntemleri araştırıp sizinle paylaşacağım, denemekten zarar gelmez, kendimizi kasmayalım ama denenecek yöntemleri de deneyelim. eşim bana da kızdı

O yoksa bebişşş mii geliyorrr koyuluk aynı canım hadi inşallah

valla canım hemen heveslenmek istemiyorum ovulasyon testleri yanıltabiliyor. ne oldu anlatıyım ben sana.
ben bu ay erken yumurtladım adetimin 6,7.günü yumurtladım test öyle diyor yani. çok erken oldu hayret ettim hatta önce kendim akıntıdan farkedip öyle test yapmıştım hakkatende yumurtlamıstım. kendı takvım hesabıma göre iste 4 gün önce yumurtlamam lazımdı. akşam ütü yaparken aklıma düştü haha normal akıntım vardı halbuki yumurtlama akıntısı falan bı daha olmadı ama dedım kı yumurtlama testı yapayım ne cıkacak. baktım adete yakınken bıle bu kadar net cıkmamıstı o ilgimizi çekti arkadasımla bakalım 2 gune bı daha yapıcam ya adetım cok yakın bir hafta erken gelecek yada ilginç koyulaşma olursa takip edıcem artık ama hıııc umutlanmıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…