- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
Sivilce çıkmadı sadece bununla olmaz kihadi canım yaaa, inşallah bebişin seninledir...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sivilce çıkmadı sadece bununla olmaz kihadi canım yaaa, inşallah bebişin seninledir...
Stres yok sakiniz olsa güzel olur olmazsa yine olur.. Hayırlısı diyip sakince bekleyelim canım :*dün kullanacaktım ama elim geri geldi... ah işte bu benim beklediğim umut ışığı ama sonra çok strese giriyorum ben yahu...
Kız inşallah yoksa tup bebek yapacazBelirti mühim değil canım en önemli belirti zaten regl olmayışın.. Güzel haberlerini yaz bize![]()
Stres yok sakiniz olsa güzel olur olmazsa yine olur.. Hayırlısı diyip sakince bekleyelim canım :*
herkes belirti yaşayacak diye bir şey yok ki, benim 10 gündür yaşadığım belirtileri görsen sanki üçüz doğuracam, lakin testler negatif... bununla kıyaslama canım benimSivilce çıkmadı sadece bununla olmaz ki
Canım sen de artık bi kan ver bence valla ben çatlıycam şimdi burda meraktansıkılıyorum
![]()
Hamile olma ihtimalin var iki gun sonra adet olmazsan tekrarla cnm testi. Adet olursan da kimyasal gebeliktir bu. İnsallah normal bir gebeliktirArkadaslar sabah kan testi yaptirdim bat yarin 4.70 çıktı bi fikri olan var mi ve goguslerim hic sizlamazdi adetten once cok sizliyor
Aman artık kafayı yedim galiba Psıkolojım bozuldu .herkes belirti yaşayacak diye bir şey yok ki, benim 10 gündür yaşadığım belirtileri görsen sanki üçüz doğuracam, lakin testler negatif... bununla kıyaslama canım benim
Ben hamileyken 0.473 ten yukseldi degerim bilgin olsun cnm.5 ten sonrasi hamilelik oluyor. Goguslerimin uclari karardi. Adetime de 1 gün kaldı hayırlısı olsun. Beklemek o kadar zorki
ayrılma zaten inşallah hamiş ol da bize dua et...yanlız kızlar eger hamileysem ben burdan ayrılmam he haberiniz olsun sürekli sizinleyim
kurtulacagnızı falan sanmayın ben cok sevdm burayı :)
Hamile olda burdan gitme hiccyanlız kızlar eger hamileysem ben burdan ayrılmam he haberiniz olsun sürekli sizinleyim
kurtulacagnızı falan sanmayın ben cok sevdm burayı :)
al işte aynı ben, seni en iyi ben anlarımAman artık kafayı yedim galiba Psıkolojım bozuldu .
Cnm sıkılıyor hıc bırsey den mutlu olamıyorum. Rüyalarımda bebek görüyorumal işte aynı ben, seni en iyi ben anlarım
Canım sen de artık bi kan ver bence valla ben çatlıycam şimdi burda meraktan![]()
pes etmek yoooookkkk, önümüzdeki maçlara bakacağızOfff sıkıldım artık ...pes edecem galiba
Pes edecem :))belki tam ümidimi kaybettimde kendiliğinden geliverir :)))))pes etmek yoooookkkk, önümüzdeki maçlara bakacağız