Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Şimdi gelelim bu ay ki planlarimaaa, yarından itibaren günde 1 saat tempolu yuruyus, her sabah 1 tatlı kaşığı bal, çörekotu ve tarçın karışımı yenilecek. Yarından itibaren ve adetten sonra gün aşırı iliski, eczaneden ovulasyon testi alınacak ve bir atesolcer, ateş durumu takip edilecek, adetin 3.günü doktora kontrole gidilecek. 10.12.14. Ve 16.gün yakı yapıştırılacak, kocaya keciboynuzu pekmezi yedirilmeye devam edilecek, aklınıza gelen başka bir şey var mi?

Selam kizlar hepinize iyi aksamlar.. Mesajlarinizi okudum kimisini gulumseyerek kimisini ic cekerek.. Aksam aksam moralim bozuldu biraz belki buraya yazip icimi bosaltirim rahatlarim diye dusundum =( yarin bat'im. Simdiden karnimin icinde agri olusmaya, icimi atee basmaya basladi.. Hamile degilim ona eminim de adet olacagimi hissedince moralim bozuldu ister istemez =( bu zamana kadar bildigim herseyi denedim bir de su bahsettiginiz yaki olayini deniycem. Corekotu bal tarcin karisimini uygulamistim gecen ay ama yarim birakmak zorunda kaldim sonrasinda da devam etmek istemedim bunyeme ters etki yapar diye etti de galiba. Duzenli olan adetim 3 gun gecikti 4. Gun oldu korktum baska kur yapmaya da. Neyse ki bu ay duzene gircek gibi bakalim yarin belli olcak da hem uzuluyorum hem seviniyorum. Uzuluyorum; sebep yokken hamile kalamiyorum diye seviniyorum; yumurtlamam duzenli oluyor diye.. Ne bileyim ufh icimi dokmek istedim oyle... =( Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insaAllah.. Unutmadan su yaki olayi tam olarak nasil yapiliyo biri aciklayabilir mi lutfen tam anlamadim da

Canim hoşgeldin aramıza. Lütfen sıkma canını, kısmet değilmiş bu ay da. Vardır bunda da bir hayır... Bak bana günlerdir her şeyi gebeliğe yordum, siyiriyordum az kalsın kafayı test yaptırdım da rahatladı çok sukur. Canim yakiyi kuyruk sokumunun üstüne yapistiriyorsun mentollü zaten hem ağrılarını alıyor hem de yumurtaların catlamasını sağlıyormuş sanırım. Kadınlar klybundede var okuyabilirsiniz forumlardan. Bir de eşine keciboynuzu pekmezi yedir, çok faydaliymis. Lütfen stres yapma ve asla sıkma canını

yakı nasıl yapılıyor ve nasıl bişey cnm

Canim eczaneden alınıyor, koca bir yarabandı gibi, kuyruk sokumu üst kısmına yapıştırdım ben.şanlı yakı, kapsikumlu alıyorum ben, 3 TL... tanesi , hem de ağrılarını alıyor supper birsey

peki na zaman uygulanıyo . yani adetin kaçıncı günü kullanılıyo . bunu bi önemi varmı

Hatta dedim gribim ilaç kullanacağım kesin mi, evet dedi gebelik yok

Cok tesekkur ederim. İnsan boyle zamanlarda az olsa bi sekilde teselliye ihtiyac duyuyor =( sunu da itiraf etmek gerekir ki ne kadar stres yapmamaya calissak, ozen gostersek de malesef ki elimizde olmuyor. Bazi seyler disardan goruldugu kadar basit degilmis gercekten. İnsan yasamadan bilmiyor. Yaki mevzusunu da iyice bi arastirip uygulayacagim insallah

Ne kadar stres yapmiyacaz desek de yapicaz nasılsa, işin güzel yanı o stresler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…