• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yorum sizin.. bunlar OVULASYON TESTLERİ kızlar. Birisini gecen ay bata 3 kala yapmıştım üstteki de bugün yaptığım yumurtlamanın 8.günü yaptığım.

Eklentiler

• 20151022_232330.jpg
    20151022_232330.jpg
    109,2 KB · Görüntüleme: 46
Yorum sizin.. bunlar OVULASYON TESTLERİ kızlar. Birisini gecen ay bata 3 kala yapmıştım üstteki de bugün yaptığım yumurtlamanın 8.günü yaptığım.

Valla ben pek anlamamda, bunlar negatif anlamına mı geliyor. Çünkü iki çizgi de koyu olması lazımmış. ..bende bir kitapçık var orda öyle gösteriyordu. Bilemedim ki

Valla ben pek anlamamda, bunlar negatif anlamına mı geliyor. Çünkü iki çizgi de koyu olması lazımmış. ..bende bir kitapçık var orda öyle gösteriyordu. Bilemedim ki

Adetime en az 6,7 gün var canım benim. Normalde zamanda yaptigimdan cizgi daha koyu çıktı. Pozitif kabul edebilmemiz icin iki cizgininde cok koyu olmasi lazim. Adete yakın beliyor o ikinci cizgi belirgin ama silik bi sekilde ben adete 3gün kala yapmıştım gecen ay. Dün yaptigim ise adete daha 1 haftadan fazla olmasina rağmen daha belirgin çıkmış. Fotolari rahat karsilastiralim diye alt alta koydum kuzum. Yani birisi yumurtlamanin 8.günü bu ay
Biri de gecen ay ki adetime 3 gun kala yaptığım ovulasyon testleri. Arkadşım 3 ggun sonra bi daha yap koyulasirsa cizgi supheleniriz demisti.

Suppersin tebrik ederim, bunu yapmak gerek gerçekten. Ben bile son 1 ayda hamileyim psikolojisi ile yedim içtim ve kızlar artık rahatim su an, bu akşam gittim kan testi yaptırdım ve sonuç negatif... İnanın çok rahatladim yahu, üstümden yük kalktı, cok strese girmiştim. Bu ne stres yahu! Önümüzdeki aya bu stresi yapmayacağım, bitti artık, bir kere olur o! Bu mübarek cuma akşamında bekleyen tüm arkadaşlarımıza bol bol dua edeceğim, inşallah sizinledir bebislerinizzz, ben kasımda çalışmaya devammm :KK66: uzuldum ama gerçekten rahatladim, çok sukur

Üzüldüm canım hayırlısı Allahtan bol bol çalışças bu ay hadi bakalım :)

Şimdi gelelim bu ay ki planlarimaaa, yarından itibaren günde 1 saat tempolu yuruyus, her sabah 1 tatlı kaşığı bal, çörekotu ve tarçın karışımı yenilecek. Yarından itibaren ve adetten sonra gün aşırı iliski, eczaneden ovulasyon testi alınacak ve bir atesolcer, ateş durumu takip edilecek, adetin 3.günü doktora kontrole gidilecek. 10.12.14. Ve 16.gün yakı yapıştırılacak, kocaya keciboynuzu pekmezi yedirilmeye devam edilecek, aklınıza gelen başka bir şey var mi?

SÜPEEERRR :rolleyes: akşam bana da eşim dedi böyle planlı yapmayalım görev gibi akışına bırakalım dedi kızdı hatta ne bu böyle saatle ilişki mi olur :mad:

Selam kizlar hepinize iyi aksamlar.. Mesajlarinizi okudum kimisini gulumseyerek kimisini ic cekerek.. Aksam aksam moralim bozuldu biraz belki buraya yazip icimi bosaltirim rahatlarim diye dusundum =( yarin bat'im. Simdiden karnimin icinde agri olusmaya, icimi atee basmaya basladi.. Hamile degilim ona eminim de adet olacagimi hissedince moralim bozuldu ister istemez =( bu zamana kadar bildigim herseyi denedim bir de su bahsettiginiz yaki olayini deniycem. Corekotu bal tarcin karisimini uygulamistim gecen ay ama yarim birakmak zorunda kaldim sonrasinda da devam etmek istemedim bunyeme ters etki yapar diye etti de galiba. Duzenli olan adetim 3 gun gecikti 4. Gun oldu korktum baska kur yapmaya da. Neyse ki bu ay duzene gircek gibi bakalim yarin belli olcak da hem uzuluyorum hem seviniyorum. Uzuluyorum; sebep yokken hamile kalamiyorum diye seviniyorum; yumurtlamam duzenli oluyor diye.. Ne bileyim ufh icimi dokmek istedim oyle... =( Rabbim hakkimizda hayirlisini versin insaAllah.. Unutmadan su yaki olayi tam olarak nasil yapiliyo biri aciklayabilir mi lutfen tam anlamadim da :KK43:

İnşallah sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım.. Belki hamilesindir neden bu kadar umutusuzsun ?

Suppersin tebrik ederim, bunu yapmak gerek gerçekten. Ben bile son 1 ayda hamileyim psikolojisi ile yedim içtim ve kızlar artık rahatim su an, bu akşam gittim kan testi yaptırdım ve sonuç negatif... İnanın çok rahatladim yahu, üstümden yük kalktı, cok strese girmiştim. Bu ne stres yahu! Önümüzdeki aya bu stresi yapmayacağım, bitti artık, bir kere olur o! Bu mübarek cuma akşamında bekleyen tüm arkadaşlarımıza bol bol dua edeceğim, inşallah sizinledir bebislerinizzz, ben kasımda çalışmaya devammm :KK66: uzuldum ama gerçekten rahatladim, çok sukur
Canım benim :( aynen pes etmek yok :( Ben de regl oldum :(

oyyy kızlar, günaydınşlar, hayırlı cumalar olsun hepimize :) gibigibiyim geçmiş olsun canım, hiç sıkma canını, bu ay çalışacağız inşallah. Vardır bunda da bir hayır, belki olmayacaktı, düşük olacaktı, sağlıklı değildi, Rabbimin işine karışılmaz ne zamn uygunsa, hayırlısıysa gelsin bebişlerimiz... bu ay araştırmacı kişiliğimi ortaya koyup tüm yöntemleri araştırıp sizinle paylaşacağım, denemekten zarar gelmez, kendimizi kasmayalım ama denenecek yöntemleri de deneyelim. eşim bana da kızdı

O yoksa bebişşş mii geliyorrr koyuluk aynı canım hadi inşallah :anneadayı::KK46:

valla canım hemen heveslenmek istemiyorum ovulasyon testleri yanıltabiliyor. ne oldu anlatıyım ben sana.
ben bu ay erken yumurtladım adetimin 6,7.günü yumurtladım test öyle diyor yani. çok erken oldu hayret ettim hatta önce kendim akıntıdan farkedip öyle test yapmıştım hakkatende yumurtlamıstım. kendı takvım hesabıma göre iste 4 gün önce yumurtlamam lazımdı. akşam ütü yaparken aklıma düştü haha normal akıntım vardı halbuki yumurtlama akıntısı falan bı daha olmadı ama dedım kı yumurtlama testı yapayım ne cıkacak. baktım adete yakınken bıle bu kadar net cıkmamıstı o ilgimizi çekti arkadasımla bakalım 2 gune bı daha yapıcam ya adetım cok yakın bir hafta erken gelecek yada ilginç :D koyulaşma olursa takip edıcem artık ama hıııc umutlanmıcam

Back