- 7 Eylül 2013
- 461
- 580
- 103
amin canm inşallah allah kabul eder :)Ay ben bildiğim tüm duaları okuyorumAllah kabul eder inşallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canm inşallah allah kabul eder :)Ay ben bildiğim tüm duaları okuyorumAllah kabul eder inşallah
![]()
Peki BAT bekleyen kızlar akıntınız var mı ?
Benim var canım P.tesi gün renkliydi bikaç saat sürdü ama çok afedersin sadece peçeteye gelen bi akıntı gibiydi ama o günden sonra beyaz kremsi bi akıntım var.. Bi anlamı varmı ki?Peki BAT bekleyen kızlar akıntınız var mı ?
valla benm vardı hatta böle bi ara su gibiydi snra daha koyulaştı şuan normal seyrinde hala var :)
Benim var canım P.tesi gün renkliydi bikaç saat sürdü ama çok afedersin sadece peçeteye gelen bi akıntı gibiydi ama o günden sonra beyaz kremsi bi akıntım var.. Bi anlamı varmı ki?
Anladım canım valla ben bayaa günlük ped fln kullanıyorum çünkü bi de renkli bişey olursa göreyim diye çünkü koyu renk çamaşır kullanıyorum onda akıntı rengi gözükmediği için takip etmek açısından.. İnşallah olumludur bu akıntılar falanGenelde hamile kalanların fazla akıntısı oluyor okuduğum kadarıyla ondan sordum... Mesela ben geçen ay ovulasyondan sonra çok kuruydum.. Zaten hamile değilmişim....
benim akıntım hiç kesilmedi ama hamilede değilim herşeyi hamileliğe yorupta strese girmeyin canımGenelde hamile kalanların fazla akıntısı oluyor okuduğum kadarıyla ondan sordum... Mesela ben geçen ay ovulasyondan sonra çok kuruydum.. Zaten hamile değilmişim....
haklısın kendimizi çok dinlemek de iyi değil aslında insan takıntı haline getiriyo sonra bu tarz şeyleribenim akıntım hiç kesilmedi ama hamilede değilim herşeyi hamileliğe yorupta strese girmeyin canım
benim akıntım hiç kesilmedi ama hamilede değilim herşeyi hamileliğe yorupta strese girmeyin canım
benim de sağ kasıkta var yaklaşık 1 haftadır sanırım :) bugün de kremimsi akıntı başladı, normalde hiç akıntım olmazdı... neler olduğunu bekleyip göreceğiz artık, inşallah güzel şeyler olmaktadır içeride....Sol kasığımda batmalar bişeyler Allah'ın neler oluyorrrr![]()
Sol kasığımda batmalar bişeyler Allah'ın neler oluyorrrr![]()
benim de sağ kasıkta var yaklaşık 1 haftadır sanırım :) bugün de kremimsi akıntı başladı, normalde hiç akıntım olmazdı... neler olduğunu bekleyip göreceğiz artık, inşallah güzel şeyler olmaktadır içeride....
Anladım canım valla ben bayaa günlük ped fln kullanıyorum çünkü bi de renkli bişey olursa göreyim diye çünkü koyu renk çamaşır kullanıyorum onda akıntı rengi gözükmediği için takip etmek açısından.. İnşallah olumludur bu akıntılar falan
inşallah kızlar güzel haberler bekliyoruz sizlerden :)Hadi kızlar inşallah bebişleriniz sizinledir ..![]()
Suppersin tebrik ederim, bunu yapmak gerek gerçekten. Ben bile son 1 ayda hamileyim psikolojisi ile yedim içtim ve kızlar artık rahatim su an, bu akşam gittim kan testi yaptırdım ve sonuç negatif... İnanın çok rahatladim yahu, üstümden yük kalktı, cok strese girmiştim. Bu ne stres yahu! Önümüzdeki aya bu stresi yapmayacağım, bitti artık, bir kere olur o! Bu mübarek cuma akşamında bekleyen tüm arkadaşlarımıza bol bol dua edeceğim, inşallah sizinledir bebislerinizzz, ben kasımda çalışmaya devammmValla kızlar size bir şey itiraf edeyimmi. 14 aydır kendimi sürekli hamile sanmaktan , iştahım açıldı belki hamileyimdir diye yemekten kilo aldı başını gidiyorBu duruma bu gün dur dedim.diyete ve spora başladım.
Bugün karnimda acayip batmalar oldu ve Karnıma bakıp dedimki hade canım hadeeeee yemezlerrrrrr. Kafayı siyirdim Hahahaha
![]()
İnşallah güzel haberi senden alırız tatlim bu ay ben sirami savdimallahm gazman oldum resmen yaaa