• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

valla benm vardı hatta böle bi ara su gibiydi snra daha koyulaştı şuan normal seyrinde hala var :)
Benim var canım P.tesi gün renkliydi bikaç saat sürdü ama çok afedersin sadece peçeteye gelen bi akıntı gibiydi ama o günden sonra beyaz kremsi bi akıntım var.. Bi anlamı varmı ki?

Genelde hamile kalanların fazla akıntısı oluyor okuduğum kadarıyla ondan sordum... Mesela ben geçen ay ovulasyondan sonra çok kuruydum.. Zaten hamile değilmişim....

Genelde hamile kalanların fazla akıntısı oluyor okuduğum kadarıyla ondan sordum... Mesela ben geçen ay ovulasyondan sonra çok kuruydum.. Zaten hamile değilmişim....
Anladım canım valla ben bayaa günlük ped fln kullanıyorum çünkü bi de renkli bişey olursa göreyim diye çünkü koyu renk çamaşır kullanıyorum onda akıntı rengi gözükmediği için takip etmek açısından.. İnşallah olumludur bu akıntılar falan

benim akıntım hiç kesilmedi ama hamilede değilim herşeyi hamileliğe yorupta strese girmeyin canım

Sol kasığımda batmalar bişeyler Allah'ın neler oluyorrrr :confused::KK30:
benim de sağ kasıkta var yaklaşık 1 haftadır sanırım :) bugün de kremimsi akıntı başladı, normalde hiç akıntım olmazdı... neler olduğunu bekleyip göreceğiz artık, inşallah güzel şeyler olmaktadır içeride....

Anladım canım valla ben bayaa günlük ped fln kullanıyorum çünkü bi de renkli bişey olursa göreyim diye çünkü koyu renk çamaşır kullanıyorum onda akıntı rengi gözükmediği için takip etmek açısından.. İnşallah olumludur bu akıntılar falan

aynen bende gerçi 2 gündr normal ped kullanıyorum adet olursam ortalık batmasın die ama umarım olumlu bişeydir

hayırlısı kızlar yaaa, yaş ilerledikçe heyecan artıyor, sanki son denemelermiş gibi geliyor insana, o sebeple dayanma gücü düşüyor insanın... bir de benim 3 gün sonra eşimin doğum günü, bunca sene erteledikten sonra ona güzel bir doğum günü hediyesi verme isteğindeyim o yüzden şaşırdım ne yapacağımı, nasıl davranacağımı

Valla kızlar size bir şey itiraf edeyimmi. 14 aydır kendimi sürekli hamile sanmaktan , iştahım açıldı belki hamileyimdir diye yemekten kilo aldı başını gidiyor :KK70:Bu duruma bu gün dur dedim.diyete ve spora başladım. :KK71:Bugün karnimda acayip batmalar oldu ve Karnıma bakıp dedimki hade canım hadeeeee yemezlerrrrrr. Kafayı siyirdim Hahahaha :KK69:

Valla kızlar size bir şey itiraf edeyimmi. 14 aydır kendimi sürekli hamile sanmaktan , iştahım açıldı belki hamileyimdir diye yemekten kilo aldı başını gidiyor :KK70:Bu duruma bu gün dur dedim.diyete ve spora başladım. :KK71:Bugün karnimda acayip batmalar oldu ve Karnıma bakıp dedimki hade canım hadeeeee yemezlerrrrrr. Kafayı siyirdim Hahahaha :KK69:
Suppersin tebrik ederim, bunu yapmak gerek gerçekten. Ben bile son 1 ayda hamileyim psikolojisi ile yedim içtim ve kızlar artık rahatim su an, bu akşam gittim kan testi yaptırdım ve sonuç negatif... İnanın çok rahatladim yahu, üstümden yük kalktı, cok strese girmiştim. Bu ne stres yahu! Önümüzdeki aya bu stresi yapmayacağım, bitti artık, bir kere olur o! Bu mübarek cuma akşamında bekleyen tüm arkadaşlarımıza bol bol dua edeceğim, inşallah sizinledir bebislerinizzz, ben kasımda çalışmaya devammm ;) uzuldum ama gerçekten rahatladim, çok sukur

Back