Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

evet eşimin teyzeside aynı durumda geçirdi hamilelğini hatta doğuma girerken bile içti bide 45 yaşında hamile kalmıştı vücüdünda geçrdği kaza dolaysyla platnleri fln vardı doktorlar çok zor bebeğn sağlıklı dğması falan diye dünya kadar şey sölediler down sendromlu dediler ... ama şimdi 3 yasında dünyalar güzeli bi kızı var tosun gbi aşırı zeki
dedğin gbi keske dha önceden bırakabilsek ama malesef

Günaydın kızlar benim tanıdığım bir abla da hamile iken sigara içti ve kızının kalbi delik doğdu ve maalesef kaybetti bebeğini 3 haftalık.. Lütfen bırakın çok zararlı şimdi çıkmasa da ileri ki yaşlarında mutlaka bir sıkıntı çıkar.

ya tabiki mutlaka ve kesinlikle bırakılmalı ve bunun için uğraşıyorumda ama olmuyo hamileyken zaten kessen içemem ama hamile değilken zararın şuan sadece bana olması okadarda üzmüyo beni
tabi en az 3 ay önceden bırakmak gerektığni jinekolğm bastıra bastıra söyledi ama

aynen en az 3 ay önceden bırakılmalı... of azaltalım bari bu süreçte, ben de haberi aldığım saniye bırakırım, bebişimi asla zehirlemem, ama işte o ana kadar maalesef yine içeceğiz sanırım

eşinizde içiyor mu canım?

Erkekler için de bebek sahibi olma şansını %20 ye kadar düşürüyor sigara

ne diyelim inşallah bırakırsınız kızlar...

Tere otu yiyin bari ibrahim saraçoğlu tere otunu tavsiye ediyor sigara içenlere
gebelik varsa otları önermiyorlar ama, düşüğe sebep olabiliyormuş, öyle bir şey duymuştum, ya da duymamıştım, artık her şey birbirine girdi bak şimdi hiç emin olamadım

gebelik varsa otları önermiyorlar ama, düşüğe sebep olabiliyormuş, öyle bir şey duymuştum, ya da duymamıştım, artık her şey birbirine girdi bak şimdi hiç emin olamadım

Tabi ki ben şimdi için söylemiyorum hayatınız boyunca bebeğiniz olduktan sonra sigaraya başlarsanız yada eşiniz dostunuz içiyorsa diye söylüyorum kulağa küpe olsun babında yani canım..

bence herşeyden önce sakin olmalıyız diye düşünüyorum ablalarım canlarım :)
insallah bırakcm bu konuda kararlıyımda işte yinede zor :)

bence herşeyden önce sakin olmalıyız diye düşünüyorum ablalarım canlarım :)
insallah bırakcm bu konuda kararlıyımda işte yinede zor :)

İnşallah canım 100 yaşıma da gelsem anneme ihtiyacım var ve onu hep sağlıklı görmek isterim.
"hamile değilken zararın şuan sadece bana olması okadarda üzmüyo beni" diye düşünme bebek sağlığı önemli anne sağlığı daha önemli

haklısn aslında ben büyük sözü dinlerim

ben de son 3 aydır falan değiştirdim aslında light ve slim içiyorum daha az zararı var diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…