- 7 Eylül 2013
- 461
- 580
- 103
ben de aynı durumdayım ve bu bekleyiş kullanımımı daha da arttırdıinşallah hamile kalınca tiksiniriz şu meretten de kurtuluruz... bir arkadaşım vardı, yazık kız sigaraya aş eriyordu, ve de içiyordu, hatta sanki yiyordu, o derece. neyse ki çok şükür sağlıkla aldı bebişini kucağına şimdi 5 yaşında pek sağlıklı bir kızı var maşallah... aslında hamile kalmadan bırakabilmek gerek de ah şu iradesizliğimiz....
ben de aynı durumdayım ve bu bekleyiş kullanımımı daha da arttırdıinşallah hamile kalınca tiksiniriz şu meretten de kurtuluruz... bir arkadaşım vardı, yazık kız sigaraya aş eriyordu, ve de içiyordu, hatta sanki yiyordu, o derece. neyse ki çok şükür sağlıkla aldı bebişini kucağına şimdi 5 yaşında pek sağlıklı bir kızı var maşallah... aslında hamile kalmadan bırakabilmek gerek de ah şu iradesizliğimiz....
Günaydın kızlar benim tanıdığım bir abla da hamile iken sigara içti ve kızının kalbi delik doğdu ve maalesef kaybetti bebeğini 3 haftalık.. Lütfen bırakın çok zararlı şimdi çıkmasa da ileri ki yaşlarında mutlaka bir sıkıntı çıkar.
ya tabiki mutlaka ve kesinlikle bırakılmalı ve bunun için uğraşıyorumda ama olmuyo hamileyken zaten kessen içemem ama hamile değilken zararın şuan sadece bana olması okadarda üzmüyo beni
tabi en az 3 ay önceden bırakmak gerektığni jinekolğm bastıra bastıra söyledi ama
eşinizde içiyor mu canım?
benim ki bıraktı çok şükür 6 yıl falan oluyor...eşinizde içiyor mu canım?
evet canm maalesef ikimizde içiyoruz
gebelik varsa otları önermiyorlar ama, düşüğe sebep olabiliyormuş, öyle bir şey duymuştum, ya da duymamıştım, artık her şey birbirine girdiErkekler için de bebek sahibi olma şansını %20 ye kadar düşürüyor sigara
ne diyelim inşallah bırakırsınız kızlar...
Tere otu yiyin bari ibrahim saraçoğlu tere otunu tavsiye ediyor sigara içenlere
gebelik varsa otları önermiyorlar ama, düşüğe sebep olabiliyormuş, öyle bir şey duymuştum, ya da duymamıştım, artık her şey birbirine girdibak şimdi hiç emin olamadım
gebelik varsa otları önermiyorlar ama, düşüğe sebep olabiliyormuş, öyle bir şey duymuştum, ya da duymamıştım, artık her şey birbirine girdibak şimdi hiç emin olamadım
bence herşeyden önce sakin olmalıyız diye düşünüyorum ablalarım canlarım :)
insallah bırakcm bu konuda kararlıyımda işte yinede zor :)
benim ki bıraktı çok şükür 6 yıl falan oluyor...
İnşallah canım 100 yaşıma da gelsem anneme ihtiyacım var ve onu hep sağlıklı görmek isterim.
"hamile değilken zararın şuan sadece bana olması okadarda üzmüyo beni" diye düşünme bebek sağlığı önemli anne sağlığı daha önemli
üzülmeee..Ve 4 gün önceden kırmızı kart
Üzülmüyorum da çok düzenliydi hep günü gününe gelirdi şimdi erken ve çok fazla ağrım varüzülmeee..
Üzülmüyorum da çok düzenliydi hep günü gününe gelirdi şimdi erken ve çok fazla ağrım var
Yok canım ilaç içmedim ama hayırlısı bakalımüşütmüşsen eğer olabilir aslında bide ay içinde antbyotik agrı kesici falan kullandnmı ondan da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?