Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yumurtlama günlerini nasıl takip ediyorsun ?

Test yaptın mı canım hiç?

Yerleşme kanaması olabilir.
Yumurtlama kanaması olabilir.
Kist falan varsa o yüzden o akıntı gelmiş olabilir..
Yumurtlama günüm geçti .infertiti bölümün de tedaviye başladım 6 ay falan oldu bütün test ler yaptım .bişey çıkmadı adet olurcan tedaviye başlayacağını söyledi.6 aydır hiç bir tedaviye başlanmadi.bu testleri başka doktorlara gösterdim bişey yok dedi.tüp bebek için bakalım .ama yerleşme olur bilemiyorum.

Belki de yerleşme kanamasıdır canım bat ta tekrar test yaparsın inşallah bebeğn seninledir..

Hayatımda ilk defa 1 haftalık bir gecikmeyle adet oluyorum. resmen yıkım yaşadım. Sabahtan beri ağlıyorum. Eşimde uzakta çok fazla görüsemiyoruz. Ona patladim, bagirdim, ağladım. Oda çok üzüldü. Ayda 2-3 defalik ilişki ile bebek mi olur

Ben artık bebek falan istemiyorum. Bu konu benim için hiç acilmamak üzere kapanmıştır. Rabbim sizlere nasip etsin

Ateşim hep 36.8 di . Bu sabah bir ölçtüm, 36.1. Zaten sancı dan anladım ama ümit işte ....

Seni çok iyi anlıyorum moralini bozma ağlama bunları biz istemiyoruz ama elimizde değil işte allah hepimizin yardımcısı olsun

Kafan yorma başka uğraşır bul hep umut edip sonra çok üzülüyoruz

Yumurtlama günlerini nasıl takip ediyorsun ?
Benim adetlerim 28. günde gelir belli yani hep o yüzden adetin başından itibaren 11. ve 12. günden başlayarak 18.-19. güne kadar akıntım ve kasık ağrım olur.. Bu ayda doktora gittim yumurtan oluşmuş çatlama noktasında dedi ve hep hesapladığım gibi çıktı.. telefonumda da takvimim var oda uyarıyor yumurtlama gününe geliyorsun ve en uygun bugün filan diye..

Ben artık bebek falan istemiyorum. Bu konu benim için hiç acilmamak üzere kapanmıştır. Rabbim sizlere nasip etsin

Üzülme canım beraber deneyelim bu ay dua edelim olur inşallah...

Belli olmaz canım yine de sperm 72 saat canlı kalıyor tam o gün girmemişsendir de 3 gün önce girmişsindir kalmışsındır illa o gün girmedim hamile kalamam diye düşünme belki şuan hamilesindir.. İnşallah...

Yani öyle biliyorum da ne bileyim bu ay için umutlanmadım hiç ama dediğin gibidir inşallah da hamileyimdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…