Selamün aleyküm kızlar hayırlı cumalar..
Bata 2 gün var ve benim kasıklarım çok ağrıyo, sanki yumurtalıklarım şişti de patlıycak gibi.. Hamile değilimdir diye umuyorum çünkü yumurtlama günlerimde birlikte olamadık.. Adet dicem ama şimdiye kadar da böyle ağrı yaşamadım.. Anladım
Benim de bat bugün ama hala ne gelen var ne de giden. Normalde çok düzenlidir ama umutlanmak da istemiyorum. Sonrasında psikolojim çok kötü oluyor çünkü
Göğüslerim çok acıyor, bir de çok üşüyorum. Bunlar adet belirtisi sanırım, değil mi?
Yaptım sonuç negatif daha 6 gun var ama bilemedim ki bu neden olurYerleşme kanaması olabilir test yapmalısın canım..
Yaptım sonuç negatif daha 6 gun var ama bilemedim ki bu neden olur
Yumurtlama günüm geçti .infertiti bölümün de tedaviye başladım 6 ay falan oldu bütün test ler yaptım .bişey çıkmadı adet olurcan tedaviye başlayacağını söyledi.6 aydır hiç bir tedaviye başlanmadi.bu testleri başka doktorlara gösterdim bişey yok dedi.tüp bebek için bakalım .ama yerleşme olur bilemiyorum.Yerleşme kanaması olabilir.
Yumurtlama kanaması olabilir.
Kist falan varsa o yüzden o akıntı gelmiş olabilir..
Yumurtlama günüm geçti .infertiti bölümün de tedaviye başladım 6 ay falan oldu bütün test ler yaptım .bişey çıkmadı adet olurcan tedaviye başlayacağını söyledi.6 aydır hiç bir tedaviye başlanmadi.bu testleri başka doktorlara gösterdim bişey yok dedi.tüp bebek için bakalım .ama yerleşme olur bilemiyorum.
Inşallah canım dediğin gibi olur inşallah çok sağolBelki de yerleşme kanamasıdır canım bat ta tekrar test yaparsın inşallah bebeğn seninledir..
Seni çok iyi anlıyorum moralini bozma ağlama bunları biz istemiyoruz ama elimizde değil işte allah hepimizin yardımcısı olsunHayatımda ilk defa 1 haftalık bir gecikmeyle adet oluyorum.resmen yıkım yaşadım. Sabahtan beri ağlıyorum. Eşimde uzakta çok fazla görüsemiyoruz. Ona patladim, bagirdim, ağladım. Oda çok üzüldü. Ayda 2-3 defalik ilişki ile bebek mi olur
Kafan yorma başka uğraşır bul hep umut edip sonra çok üzülüyoruzHayatımda ilk defa 1 haftalık bir gecikmeyle adet oluyorum.resmen yıkım yaşadım. Sabahtan beri ağlıyorum. Eşimde uzakta çok fazla görüsemiyoruz. Ona patladim, bagirdim, ağladım. Oda çok üzüldü. Ayda 2-3 defalik ilişki ile bebek mi olur
Test yaptın mı canım hiç?
ayyyy acaba bendemi hamileyim bak içimde umut filizlendi bi andasabah kalktığımda karnım belim ağrıdan kopuyordu akşamda kahverengi bi leke geldi sadece ağrım bikaç saat sürdü ve geçti.
Benim adetlerim 28. günde gelir belli yani hep o yüzden adetin başından itibaren 11. ve 12. günden başlayarak 18.-19. güne kadar akıntım ve kasık ağrım olur.. Bu ayda doktora gittim yumurtan oluşmuş çatlama noktasında dedi ve hep hesapladığım gibi çıktı.. telefonumda da takvimim var oda uyarıyor yumurtlama gününe geliyorsun ve en uygun bugün filan diye..Yumurtlama günlerini nasıl takip ediyorsun ?
Hayatımda ilk defa 1 haftalık bir gecikmeyle adet oluyorum.resmen yıkım yaşadım. Sabahtan beri ağlıyorum. Eşimde uzakta çok fazla görüsemiyoruz. Ona patladim, bagirdim, ağladım. Oda çok üzüldü. Ayda 2-3 defalik ilişki ile bebek mi olur
Ben artık bebek falan istemiyorum. Bu konu benim için hiç acilmamak üzere kapanmıştır. Rabbim sizlere nasip etsin
Eğer bugün bittiğinde hala olmamışsam, yarın sabah yapacağım testi. Tek çizgi çıkar diye korkuyorum. Sanki korkunun ecele faydası var ama umut işte ne yaparsın.. :))
Benim adetlerim 28. günde gelir belli yani hep o yüzden adetin başından itibaren 11. ve 12. günden başlayarak 18.-19. güne kadar akıntım ve kasık ağrım olur.. Bu ayda doktora gittim yumurtan oluşmuş çatlama noktasında dedi ve hep hesapladığım gibi çıktı.. telefonumda da takvimim var oda uyarıyor yumurtlama gününe geliyorsun ve en uygun bugün filan diye..
Canım adet belirtileriyle hamilelik belirtileri nerdeyse birbirinin aynı.. En iyisi beklemek.. Hakkında hayırlısı olsun :)
Yani öyle biliyorum da ne bileyim bu ay için umutlanmadım hiç ama dediğin gibidir inşallah da hamileyimdir..Belli olmaz canım yine de sperm 72 saat canlı kalıyor tam o gün girmemişsendir de 3 gün önce girmişsindir kalmışsındır illa o gün girmedim hamile kalamam diye düşünme belki şuan hamilesindir.. İnşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?