• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Umudum kalmıyor deme canım benim, 50 yaşında kadınlar doğuruyor senin yaşın o kadar yoktur heralde .. Belki eşinle ilgili bir durum vardır hikayenizi bilmiyorum ama...

sağol canım herşey normal dedi doktor.Eşimin testleri de normal, benim hormın testlerim normal.Baksana tam gününde regl oluyorum.
Rabbimden herşey biliyorum ama, işte yine de insan üzülüyor.

sağol canım herşey normal dedi doktor.Eşimin testleri de normal, benim hormın testlerim normal.Baksana tam gününde regl oluyorum.
Rabbimden herşey biliyorum ama, işte yine de insan üzülüyor.

Allah kızını sana bağışlasın.. Ben de 30 yaşındayim daha 1. için uğraşıyorum bence benim durum senden daha vahim.. Ne yapalım Allah kararlamıştır elbet kader kısmet...

Umut ne güzel şey bir de duayla birleşince... Benim de son3 gün. Sol kasığımda ağrı var. Bol çiş, bol gaz ve pörtlemiş memişlerim var son günlerde :KK76::KK48::KK17::KK70:hadi hayırlısı hepimiz için...

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugün adet günüm dün akşam kahverengi br leke geldi sabah kaktığımda bişey yoktu yerleşme kanaması olurmu? bugünü nasıl geçircem bilemiyorum inşallah bu mubarek günde hayırlı haberleri alırız.

Amin cnm inşallah benmde bat a 4 gün kaldı heyecan yapiorm test yapıp uzulmekte istemiorm adet günümü beklemek istiorm ama acaba test alip yapsam mi bilemiorm da:KK43:

Amin cnm inşallah benmde bat a 4 gün kaldı heyecan yapiorm test yapıp uzulmekte istemiorm adet günümü beklemek istiorm ama acaba test alip yapsam mi bilemiorm da:KK43:
bence yapma canım ben yapmıştım negatifti o zaman ama şuda var benim aldığım test için eczacı adetten sonra yap demişti. yada adet gününde yap

bence yapma canım ben yapmıştım negatifti o zaman ama şuda var benim aldığım test için eczacı adetten sonra yap demişti. yada adet gününde yap

Üff yaa adet mi oluyrm acaba akinti gelms yine belime de ağrı girdi uff 4 gün de öne mi Gelcek gerçi geçen ay 4 gün geçikmişti:KK17:

Bugün yarın adet te olablrm demekki.Allah m sen kimseyi bekletme beklemek ne zormus:KK43:

Kızlar adet belirtileri yaşıyosanız ama hala adet olmadıysanız hiç canınızı sıkmayın daha 3-4 ay önce hamile kaldım ve aynı belirtileri 3-4 gün yaşadım hatta adet günümde öyle bi karın ağrısıyla uyandımki az kalsın ağrı kesici içicektim ama bişey bana engel oldu içmedim.. Yani demem o ki umudunuzu yitirmeyin, gereksiz endişeye kapılmayın.. Herşeyin hayırlısı olsun..

Benim de bat bugün ama hala ne gelen var ne de giden. Normalde çok düzenlidir ama umutlanmak da istemiyorum. Sonrasında psikolojim çok kötü oluyor çünkü :(

Göğüslerim çok acıyor, bir de çok üşüyorum. Bunlar adet belirtisi sanırım, değil mi?

Kızlar adet belirtileri yaşıyosanız ama hala adet olmadıysanız hiç canınızı sıkmayın daha 3-4 ay önce hamile kaldım ve aynı belirtileri 3-4 gün yaşadım hatta adet günümde öyle bi karın ağrısıyla uyandımki az kalsın ağrı kesici içicektim ama bişey bana engel oldu içmedim.. Yani demem o ki umudunuzu yitirmeyin, gereksiz endişeye kapılmayın.. Herşeyin hayırlısı olsun..
ayyyy acaba bendemi hamileyim bak içimde umut filizlendi bi anda :rolleyes: sabah kalktığımda karnım belim ağrıdan kopuyordu akşamda kahverengi bi leke geldi sadece ağrım bikaç saat sürdü ve geçti.

Benim de bat bugün ama hala ne gelen var ne de giden. Normalde çok düzenlidir ama umutlanmak da istemiyorum. Sonrasında psikolojim çok kötü oluyor çünkü :KK43:

Göğüslerim çok acıyor, bir de çok üşüyorum. Bunlar adet belirtisi sanırım, değil mi?
Canım adet belirtileriyle hamilelik belirtileri nerdeyse birbirinin aynı.. En iyisi beklemek.. Hakkında hayırlısı olsun :)

Selamün aleyküm kızlar hayırlı cumalar..
Bata 2 gün var ve benim kasıklarım çok ağrıyo, sanki yumurtalıklarım şişti de patlıycak gibi.. Hamile değilimdir diye umuyorum çünkü yumurtlama günlerimde birlikte olamadık.. Adet dicem ama şimdiye kadar da böyle ağrı yaşamadım.. Anladım :KK43:

Selam kızlar yardimci olurmusunuz bat 6 gun var kahverengi lekem geldi 4 gün öncesinde gelmişti. Benim gibi yaşayan varmı .sizce nedendir bilginiz varmı

Back