- 7 Eylül 2013
- 461
- 580
- 103
böyle söyleme lütfen annelik doğuştan bahşedilmiş bizlere sonradan öğrenmicez zaten kalbimizde var evet ümitsizlik hayal kırıklığı hepimizde var ama ben birilerinin böle şeyler söylediğini duyunca gerçekten çok üzülüyorumBen artık bebek falan istemiyorum. Bu konu benim için hiç acilmamak üzere kapanmıştır. Rabbim sizlere nasip etsin
Ben artık bebek falan istemiyorum. Bu konu benim için hiç acilmamak üzere kapanmıştır. Rabbim sizlere nasip etsin
Günaydın canım günlerin geçmesini bekliyoruz sabırsızlıkLa
günaydın kızlarr
7 gün var bat a ama ben adet olmayı bekliyorum 4 gözleeeeNe durumdasınız şekerler benim adet daha yeni bitti 10 gün sürdü..
Ovulasyon testimi de aldım bakalım bu ay ilk kez deneyeceğim
7 gün var bat a ama ben adet olmayı bekliyorum 4 gözleeee
istiyorum ama önce hormonlarıma baktırıp muayenemi olmak istiyorumniye 4 gözleee bebek istemiyor musun canım ?
Anladım canım gönlüne göre olsun herşey o zaman :)istiyorum ama önce hormonlarıma baktırıp muayenemi olmak istiyorum
amin canım inşallah kasımda aşk başkadır demiAnladım canım gönlüne göre olsun herşey o zaman :)
amin canım inşallah kasımda aşk başkadır demi
nekadarlık evlisin canım yaş kaç?İnşallah gerçekten başka olur
nekadarlık evlisin canım yaş kaç?
İnşallah canım hayırlısıyla versin Rabbim bebislerimizi1 yıl oldu canım 30 yaşındayım ben denemelere yeni başladık geçen ay..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı başımızaBenim adet tarihim normalde bugündü ama erken öğrendim ya hamileliği korkuyordum belki gelir yinede diye gelmedi öok şükürr:) günaydın ii haftasonları herkeslere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?