• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ben artık bebek falan istemiyorum. Bu konu benim için hiç acilmamak üzere kapanmıştır. Rabbim sizlere nasip etsin
böyle söyleme lütfen annelik doğuştan bahşedilmiş bizlere sonradan öğrenmicez zaten kalbimizde var evet ümitsizlik hayal kırıklığı hepimizde var ama ben birilerinin böle şeyler söylediğini duyunca gerçekten çok üzülüyorum
bi dilekte bulunuyosun ve her dileğin her duanın kabul olma anı vardır bize hep bizim için iyi ve hayırlı olanı istemek ve beklemek düşüyo zaten anne olmak sabır ve sükut işi değilmi ....
lütfen ümitsizliğe kapılma olursa şükret olmazsa şükret elbet bi bildiği vardır yaradanın sevgilerimle :)

Ben artık bebek falan istemiyorum. Bu konu benim için hiç acilmamak üzere kapanmıştır. Rabbim sizlere nasip etsin

Seni çok iyi anlıyorum, hatta ara sıra ben de buna benzer şeyler söylemiyor değilim. Ama ümitsizliğe kapılma lütfen. Çıkmadık candan ümit kesilmez.

Benim adetime 6 gün var göğüslerim 10 gündür çok ağırıyo kasıklarımdada ağrı var ama bebişmi kırmızılarmı anlayamafım neye yoracağımı şaşırdım 14 aydır evliyim ilk günden beri istiyoruz bebek inşallah bu ay tutar

Kizlaaar allah hepimizin gönlüne göre versinnnn benim bugun 9.gun adetimin teste basladim ovulasyon testine bugün yumurtlama zamanina girdim sanirim testimi paylasiyorum

Eklentiler

• P_20151017_113810_NT.webp
    P_20151017_113810_NT.webp
    115,5 KB · Görüntüleme: 53
Back