Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

3 gün önce yapmıştım ama adetten sonra yap demişti eczacı ama eşimin ısrarıyla yaptım negatifti ara ara sol kasığımdaki ağrım devam ediyo

şuan pek yok sadece ara ara sol kasığımda sancım var sık tuvalete çıkıyorum. İnşallah güzel haberleri alırız canım bakalım yarın büyük gün:)

Kızlar benim reglime 7 gün var , ilişkiden sonra kasıklarımda ağrı oluyo sizdede böyle şeyler varmı bende bebiiş istiyorum Rabbim hasret duyan herkese nasip etsin inşallah

ben bu sabah regl oldum.Tam 14.günde yumurtamın çatladığı aynı saatte kırmızılar geldi.
Bu ayda olmadı , umudum kalmıyor artık

ben bu sabah regl oldum.Tam 14.günde yumurtamın çatladığı aynı saatte kırmızılar geldi.
Günaydın tatlım.umut hiç bitmez. Bol bol dua et içini ferah tut. Vardır nasip olacağı zamanı.üzülme... Allah yardımcımız olsun tüm bekleyenlerin....

Günaydın tatlım.umut hiç bitmez. Bol bol dua et içini ferah tut. Vardır nasip olacağı zamanı.üzülme... Allah yardımcımız olsun tüm bekleyenlerin....

Çok teşekkür ederim canım.Kızımda da aynı süreçlerden geçtim aslında ama o zaman 25-26 yaşındaydım 2 sene sonra aldım mutlu haberi.
Şimdi 35 yaşındayım.yaştan dolayı da korkuyorum artık.

Umudum kalmıyor deme canım benim, 50 yaşında kadınlar doğuruyor senin yaşın o kadar yoktur heralde .. Belki eşinle ilgili bir durum vardır hikayenizi bilmiyorum ama...

kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var bugün adet günüm dün akşam kahverengi br leke geldi sabah kaktığımda bişey yoktu yerleşme kanaması olurmu? bugünü nasıl geçircem bilemiyorum inşallah bu mubarek günde hayırlı haberleri alırız.

Umudum kalmıyor deme canım benim, 50 yaşında kadınlar doğuruyor senin yaşın o kadar yoktur heralde .. Belki eşinle ilgili bir durum vardır hikayenizi bilmiyorum ama...

Doğru nokta ya parmak basmışım :)

Olabilir de olmayabilir de canım test yapsan çıkar :)

Bi kızın varmış ne güzel. Ben de kızının kucağında olduğu yaştaym. Birbirimize bol bol dua edelim. Unutma ilk çocuğunu 35inden sonra. doğuranlar var neden ikinci olmasın. Bu yüzden umut var

Bi kızın varmış ne güzel. Ben de kızının kucağında olduğu yaştaym. Birbirimize bol bol dua edelim. Unutma ilk çocuğunu 35inden sonra. doğuranlar var neden ikinci olmasın. Bu yüzden umut var

Amin canım inşallah.

Rabbim ilk önce hiç çocuğu olmayanlara yaşatsın bu mutluluğu.O dönemler o kadar kötü bir psikolojideydim ki , hep dua ederim anne olmak isteyen herkes yaşasın bu duyguyu.

Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın."Kûn feyekûn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…