- 19 Nisan 2015
- 1.560
- 3.359
- 83
Kan testi yaptıracak mısın?
Evet canım kan testi yaptiricam ama eğer cuma gününe kadar gelmezse o zaman yaptiricam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi yaptıracak mısın?
Kızlar adetime 3 gün var fakat 1 haftadır sol kasığımda, belimde ve karnımın alt bölgesinde ara ara kasılma ve ağrılar var. Her zamankinden daha çok akıntım var. Daha önce hiç böyle olmamıştım aynı zamanda aşırı gaz problemim var. 1 hafta önce evde test yaptım ama negatif çıktıacaba hamile olabilirmiyim
Kızlar adetime 3 gün var fakat 1 haftadır sol kasığımda, belimde ve karnımın alt bölgesinde ara ara kasılma ve ağrılar var. Her zamankinden daha çok akıntım var. Daha önce hiç böyle olmamıştım aynı zamanda aşırı gaz problemim var. 1 hafta önce evde test yaptım ama negatif çıktıacaba hamile olabilirmiyim
Evide bok götürüyor hiç bir şey yapmak gelmiyor içimden ................
evet sende bizimle incir ve havuç kürüne başla çift sarılı yumurtalayalım bu ay bari![]()
İnşallah canım 3 aydır güzel haber için bekliyorum. forumdaki yorumları okudum herkezde farklı belirtide olabiliyomuş bekliycez bakalım inşallah hepimiz en erken zamanda alırız güzel haberleri :)Canım ben bunların aynısını geçen ay yaşadım hatta daha fazlasını ama adet oldum. İnşallah sende hamilelik belirtisidir.
Yaaa bunu öğrendiğim iyi oldu canım , son 3 günümü değerlendireyim o zaman :)Belkide adetine bir hafta kala yumurtlama oluyor. Bende adete 10 gün kala yumurtlama oldu. Sen bu günleri yinede iyi değerlendir. Bol şans diliyorum tatlım. ..
Dün doktora gitmiştim o da bana cumaya kadar evde kalacaksın diye rapor verdi. Çünkü daha kesin bir şey yok dedi aksama doğru gitmiştim ve idrar testi yaptı. En erken 1 hafta dedi. Benim iş te ağır olduğu için izin vermedi
Incire basladim havucta yapcam birde bal corekotu ona baslayacam hakkimizda hayirlisisogan midemi cok rahatsiz ediyor onu en sona biraktim o yuzden
yumurtlama her kadında regli olmadan 14 gün önce olurmuş. yani diyelimki eylül ün 20 sinde oldun. 30 günde bir regli oluyorsun. ozaman ekim 20 sinde regli olman lazım. yumurtlamanda 20 ekimden 14 gün geri sayıyorsun o gün yumurtlama günün.yani 6 ekim civarı +-2 gün öncesi sonrasıda belki adetin erken yada geç gelirse diyeBelkide adetine bir hafta kala yumurtlama oluyor. Bende adete 10 gün kala yumurtlama oldu. Sen bu günleri yinede iyi değerlendir. Bol şans diliyorum tatlım. ..
Soğan suyu kaynatınca mideyi rahatsız etmiyor sadece içerken burnundan nefes alma yoksa miden bulanıyor
Peki canim Kurlerin hepsini ayni anda uygulamak dogru mu bu konuda bilgin var mi
Bugünkü kan sonıçlarım da çıktı dün 18 küsürdü bugünde 28 küsür çıktı inşallah böyle yükselmeye devam ederr![]()
İnşallah canım kendine dikkat et uzanma, ağır kaldırma, yavaş hareket et...