• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar adetime 3 gün var fakat 1 haftadır sol kasığımda, belimde ve karnımın alt bölgesinde ara ara kasılma ve ağrılar var. Her zamankinden daha çok akıntım var. Daha önce hiç böyle olmamıştım aynı zamanda aşırı gaz problemim var. 1 hafta önce evde test yaptım ama negatif çıktı :KK43:acaba hamile olabilirmiyim

Kızlar adetime 3 gün var fakat 1 haftadır sol kasığımda, belimde ve karnımın alt bölgesinde ara ara kasılma ve ağrılar var. Her zamankinden daha çok akıntım var. Daha önce hiç böyle olmamıştım aynı zamanda aşırı gaz problemim var. 1 hafta önce evde test yaptım ama negatif çıktı :KK43:acaba hamile olabilirmiyim

Canım ben bunların aynısını geçen ay yaşadım hatta daha fazlasını ama adet oldum. İnşallah sende hamilelik belirtisidir.

Belkide adetine bir hafta kala yumurtlama oluyor. Bende adete 10 gün kala yumurtlama oldu. Sen bu günleri yinede iyi değerlendir. Bol şans diliyorum tatlım. ..

Dün doktora gitmiştim o da bana cumaya kadar evde kalacaksın diye rapor verdi. Çünkü daha kesin bir şey yok dedi aksama doğru gitmiştim ve idrar testi yaptı. En erken 1 hafta dedi. Benim iş te ağır olduğu için izin vermedi

Canım ben bunların aynısını geçen ay yaşadım hatta daha fazlasını ama adet oldum. İnşallah sende hamilelik belirtisidir.
İnşallah canım 3 aydır güzel haber için bekliyorum. forumdaki yorumları okudum herkezde farklı belirtide olabiliyomuş bekliycez bakalım inşallah hepimiz en erken zamanda alırız güzel haberleri :):KK46:

Dün doktora gitmiştim o da bana cumaya kadar evde kalacaksın diye rapor verdi. Çünkü daha kesin bir şey yok dedi aksama doğru gitmiştim ve idrar testi yaptı. En erken 1 hafta dedi. Benim iş te ağır olduğu için izin vermedi

Hadi inşallah cuma günü senden iyi haberler alırız canım..

Belkide adetine bir hafta kala yumurtlama oluyor. Bende adete 10 gün kala yumurtlama oldu. Sen bu günleri yinede iyi değerlendir. Bol şans diliyorum tatlım. ..
yumurtlama her kadında regli olmadan 14 gün önce olurmuş. yani diyelimki eylül ün 20 sinde oldun. 30 günde bir regli oluyorsun. ozaman ekim 20 sinde regli olman lazım. yumurtlamanda 20 ekimden 14 gün geri sayıyorsun o gün yumurtlama günün.yani 6 ekim civarı +-2 gün öncesi sonrasıda belki adetin erken yada geç gelirse diye

Peki canim Kurlerin hepsini ayni anda uygulamak dogru mu bu konuda bilgin var mi

sırasıyla önce soğan kürü yumurtalıkları kistlerden temizlemek için sonra incir ve havuç kürü yumurtlamak ve yumurtaları çatlatmak için canım.. Soğan kürü yumurtalıktaki kistleri dışarı atmak için kullanıldığından hamilelikte düşük tehlikesi oluşturuyor bu sebeple ovulasyon dönemlerinde kullanılmaması lazım.. Çünkü ilişkiye girersin yumurta döllenir ama tutunmaz..

kızlar bu ayın 1 inde çatlatma iğnesi vuruldu. dün kan testi yaptırdım adetime 5 gün var değer 2,62 çıktı sizce yükselir mi ? :(

Back