- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.323
- 133
hayırlı olsun . darısı bizim başımıza inşallah...Canım aldım sonucu 18.86 çıktııı hamileyimm
Canim incir kuru ve havuc kurunu nasil yapiyosunCanım bende incir ve havuç kürü yapıyorum bu ay ve hergün de 1 beyaz soğan yiyorum valla midem feci durumda ama ne yapalım...
Canim incir kuru ve havuc kurunu nasil yapiyosun
Ikisine ayni gun mu basladin8-9 tane inciri 5 bardak suda 15 dk kaynatıyorum.. 2 tane taze hacuvu da başka bir tencerede 20 dk kaynatıyorum ılınınca ikisini karışıtırıyorum aç karnına sabah ve akşam içiyorum canım..
Ikisine ayni gun mu basladin
karıştırıyorum canım ikisini ılınınca..
Ben incire basladim ama havuc yapmadim daha hic onun icin sordum gunu var mi ayni gun mu basliyorsun diye :)
Insallah :) bende 4 gunluk gecikme sonunda bugun sabah pembe bisey gordum agrim var devamini bekliyorum biran once gelsede diger ay icin beklesekHavuçta çatlatmaya yarıyormuş yumurtaları ondan içiyorum bakalım inşallah iyi gelir..
selam kizlar uzun zamandir girmiyorum buraya...cok fazla kendimi kaptiriyorum diye. bu ay aslinda ümidimi kesmistim. 09.09. da adetimin ilk günü ve ben bu ay 33 veya 35 günlük bir dönemim var saymistim. ama adetim hala gelmedi. en son iliskiye 07.10 da girdik. ve o günden sonra migde bulantilarim gögüslerim cok fazla hassas normalde gögslerim ne adet öncesi nede baska bir zaman agrimaz benim. migde bulantilarim gece uyandiriyor beni. ama bukadar erkende belirtilerim olmasi sacma cünki iki gün önce kan testi yaptirdim negativ cikti yani egerki yumurtlama günüm 07.10 un daysa sizce ihtimal varmi hamile olmam icin? yumurtlamadan iki gün sonra bu belirtilerin olmasi normalmi? egerki 07.10 unda yumurtladiysam kan testi dogru olma ihtimali varmi? cok erken mi yoksa?
4 gun gecikme sonunda regl oldum kizlarSimdi onumuzdeki aylara odaklanmaya baslayalim ins kisa zamanda istegimiz olur
Adet te olmadım ama O kadar bıktım ki negatif teslerdennnnnnnn cildiriyorummmm
4 gun gecikme sonunda regl oldum kizlarSimdi onumuzdeki aylara odaklanmaya baslayalim ins kisa zamanda istegimiz olur
hayırlısı olsun canım
soğan kürü ve incir kürüne başla olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?