Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar yerleşme kanamasi yla ilgili yeni konu açtım lütfen bir bakarısıniz ya yardimci olursunuz belki

selam kizlar uzun zamandir girmiyorum buraya...cok fazla kendimi kaptiriyorum diye. bu ay aslinda ümidimi kesmistim. 09.09. da adetimin ilk günü ve ben bu ay 33 veya 35 günlük bir dönemim var saymistim. ama adetim hala gelmedi. en son iliskiye 07.10 da girdik. ve o günden sonra migde bulantilarim gögüslerim cok fazla hassas normalde gögslerim ne adet öncesi nede baska bir zaman agrimaz benim. migde bulantilarim gece uyandiriyor beni. ama bukadar erkende belirtilerim olmasi sacma cünki iki gün önce kan testi yaptirdim negativ cikti yani egerki yumurtlama günüm 07.10 un daysa sizce ihtimal varmi hamile olmam icin? yumurtlamadan iki gün sonra bu belirtilerin olmasi normalmi? egerki 07.10 unda yumurtladiysam kan testi dogru olma ihtimali varmi? cok erken mi yoksa?

Kan testinde bazısı 2 gün sonra çıkar diyor bazısı 1 hafta adetin biraz daha gecikirse testi tekrarla canım.. Ama diğer belirtiler ya psikolojik ya da vücut gebeliğe hazırlandığı için olabilir.. Bu ay olmazsa bile sonraki ay kalırsın belki... Allah en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

shoji burdayım canım hicccccc iyi değilim sabahtan beri ağlıyorum kendime hakim olamıyorum. Eşimde uzakta çalışıyor yanımda değil, bu yüzdende kendimi tam yalnız ve çaresiz hissediyorum ((((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…