Canım 5 gün ne demek hemen yap bi test ..belirti var mı?Adetim bes gu gecti.iki gun gectiginde yaptim negatifti fakat adet olmadim.bira daha mi bekleyeyim adetimi.yoksa yapayim mi ne dersiniz.negatifi gormekhosuna gitmiyor insanin yaa..
Canim durumumuz benziyo. Benimde 4 gun gecti. İki gun once testim negatifti. Bi cesaret yarin sabah tekrar yapicam. Yine negatif cikarsa saglik ocagina gidip kan testi yaptiricam. Beklemektense biran once sonucu ogrenirim..Adetim bes gu gecti.iki gun gectiginde yaptim negatifti fakat adet olmadim.bira daha mi bekleyeyim adetimi.yoksa yapayim mi ne dersiniz.negatifi gormekhosuna gitmiyor insanin yaa..
İns canim test aldim sabah yapicam ins..haber ederim.yarın sabah ilk idrarla yap cnm hayrlısı bakalm.haber beklıyorum
Vişneli turtacığım ne diyeyim allah sabır versin bize de zırt pırt dadanmayalım şu testlere ben de dayanamadm yaptım bir de ne göreyim kıpkırmızı tek çizgiiiiiiiiiiiii :,(
Hadi ya nerden hangi marka ve ne kadar ben de alym , eczane bulunmuyor her zamanamin canım ya sorma şimdi netten 10 lu set siparis verdim :)
Hadi ya nerden hangi marka ve ne kadar ben de alym , eczane bulunmuyor her zaman
Canım inşallah geçerlidir testin inşallah doğrudur hadi hayırlısı :) tabi tecrübeli biri cvp yazarsa daha iyi olur, ben ki şu an elinde tek çizgili bir testGunaydin arkadaşlar ben yine dayanamayip test yaptim negatifti çöpe atmaya gidiyordum fakat Esim elimden aldi bak gör 1saat sonra 2cizgi olucak dedi çok umutsuzdum dalga geçiyor sandim gece uyuya kaldigim için sabah teste baktigimda çift çizgi vardi inanamadim Esim bunu nasil hissetti hala çok saskinim ve bu test gecerlimidir onuda bilemiyorum regl 1aralik yardimci olun arkadaşlar
Canim atma ben her defasinda on dk dan fazla beklemiyordum bu sefer esimin baskisi uzerine bekledim ama T den biraz kaymis vaziyetteydi ikinci cizgi bakalim canim hakkimizda hayirlisi olsun regl gunum tekrar test yapacagim insallah gue sonuclar alirizCanım inşallasef testin inşallah doğrudur hadi hayırlısı :) tabi tecrübeli biri cvp yazarsa daha iyi olur, ben ki şu an elinde tek çizgili bir testolmazsa ben de atmym çöpe, sana gelecek yorumlara göre değerlendiririm
İnşallah inşallahCanim atma ben her defasinda on dk dan fazla beklemiyordum bu sefer esimin baskisi uzerine bekledim ama T den biraz kaymis vaziyetteydi ikinci cizgi bakalim canim hakkimizda hayirlisi olsun regl gunum tekrar test yapacagim insallah gue sonuclar aliriz
10 dakika sonra çıkan sonuçlar geçersiz diye biliyorum bence kan testi yaptır canım inşallah gerçektirGunaydin arkadaşlar ben yine dayanamayip test yaptim negatifti çöpe atmaya gidiyordum fakat Esim elimden aldi bak gör 1saat sonra 2cizgi olucak dedi çok umutsuzdum dalga geçiyor sandim gece uyuya kaldigim için sabah teste baktigimda çift çizgi vardi inanamadim Esim bunu nasil hissetti hala çok saskinim ve bu test gecerlimidir onuda bilemiyorum regl 1aralik yardimci olun arkadaşlar
Ben eskiden derdim bebek yapmakta neymis ama malesef anlafimki cok zor bir ismis
Cnm daha regl var kanda cikarmiki birde pztsiye kalmasin bugün cuma meraktan catlarim ben :)[/QUOTE]OTE="siderolites, post: 38020255, member: 384066"]10 dakika sonra çıkan sonuçlar geçersiz diye biliyorum bence kan testi yaptır canım inşallah gerçektir
canım umudunu kırmak istemem ama 10 dk dan sonra çıkan sonuçlar geçrsiz testin kullanma talimatına bakarsan orda da yazar zaten. bence en sağğlıklısı kan vermenGunaydin arkadaşlar ben yine dayanamayip test yaptim negatifti çöpe atmaya gidiyordum fakat Esim elimden aldi bak gör 1saat sonra 2cizgi olucak dedi çok umutsuzdum dalga geçiyor sandim gece uyuya kaldigim için sabah teste baktigimda çift çizgi vardi inanamadim Esim bunu nasil hissetti hala çok saskinim ve bu test gecerlimidir onuda bilemiyorum regl 1aralik yardimci olun arkadaşlar
Evet cnm ama bazi arkdaslar var o sekilde olup hamile olan bir umut iste bende pazartesi regl olmazsam kan vericem canmmmouspost: 38023094 .!.:canım umudunu kırmak istemem ama 10 dk dan sonra çıkan sonuçlar geçrsiz testin kullanma talimatına bakarsan orda da yazar zaten. bence en sağğlıklısı kan vermen
1 araliksa regli gunun kanda cikar mutlaka[/QUOTE]Cnm daha regl var kanda cikarmiki birde pztsiye kalmasin bugün cuma meraktan catlarim ben :)
Pazartesiye kaldi artik :)[/QUOTE]1 araliksa regli gunun kanda cikar mutlaka
nlbest .!.:Pazartesiye kaldi artik :)
Ck tesekkur ederim cnm pzartsi verebilirim ancak[/QUOTE]Canim belli olmuyor sonradan cift cizgiyi gorup hamile olanda var ilk dakikada gorup olmayan da ..bence sen kan tahlili yaptir bugun imkanin varsa insallah guzel haberlerle gelirsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?