• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Adetim bes gu gecti.iki gun gectiginde yaptim negatifti fakat adet olmadim.bira daha mi bekleyeyim adetimi.yoksa yapayim mi ne dersiniz.negatifi gormekhosuna gitmiyor insanin yaa..
Canim durumumuz benziyo. Benimde 4 gun gecti. İki gun once testim negatifti. Bi cesaret yarin sabah tekrar yapicam. Yine negatif cikarsa saglik ocagina gidip kan testi yaptiricam. Beklemektense biran once sonucu ogrenirim..

Vişneli turtacığım ne diyeyim allah sabır versin bize de zırt pırt dadanmayalım şu testlere :p :D ben de dayanamadm yaptım bir de ne göreyim kıpkırmızı tek çizgiiiiiiiiiiiii :,(

amin canım ya sorma şimdi netten 10 lu set siparis verdim :)

Gunaydin arkadaşlar ben yine dayanamayip test yaptim negatifti çöpe atmaya gidiyordum fakat Esim elimden aldi bak gör 1saat sonra 2cizgi olucak dedi çok umutsuzdum dalga geçiyor sandim gece uyuya kaldigim için sabah teste baktigimda çift çizgi vardi inanamadim Esim bunu nasil hissetti hala çok saskinim ve bu test gecerlimidir onuda bilemiyorum regl 1aralik yardimci olun arkadaşlar

Gunaydin arkadaşlar ben yine dayanamayip test yaptim negatifti çöpe atmaya gidiyordum fakat Esim elimden aldi bak gör 1saat sonra 2cizgi olucak dedi çok umutsuzdum dalga geçiyor sandim gece uyuya kaldigim için sabah teste baktigimda çift çizgi vardi inanamadim Esim bunu nasil hissetti hala çok saskinim ve bu test gecerlimidir onuda bilemiyorum regl 1aralik yardimci olun arkadaşlar
Canım inşallah geçerlidir testin inşallah doğrudur hadi hayırlısı :) tabi tecrübeli biri cvp yazarsa daha iyi olur, ben ki şu an elinde tek çizgili bir test:110:olmazsa ben de atmym çöpe, sana gelecek yorumlara göre değerlendiririm :D

Canım inşallasef testin inşallah doğrudur hadi hayırlısı :) tabi tecrübeli biri cvp yazarsa daha iyi olur, ben ki şu an elinde tek çizgili bir test:110:olmazsa ben de atmym çöpe, sana gelecek yorumlara göre değerlendiririm :D
Canim atma ben her defasinda on dk dan fazla beklemiyordum bu sefer esimin baskisi uzerine bekledim ama T den biraz kaymis vaziyetteydi ikinci cizgi bakalim canim hakkimizda hayirlisi olsun regl gunum tekrar test yapacagim insallah gue sonuclar aliriz

10 dakika sonra çıkan sonuçlar geçersiz diye biliyorum bence kan testi yaptır canım inşallah gerçektir

OTE="siderolites, post: 38020255, member: 384066"]10 dakika sonra çıkan sonuçlar geçersiz diye biliyorum bence kan testi yaptır canım inşallah gerçektir[/QUOTE]
Cnm daha regl var kanda cikarmiki birde pztsiye kalmasin bugün cuma meraktan catlarim ben :)

OTE="siderolites, post: 38020255, member: 384066"]10 dakika sonra çıkan sonuçlar geçersiz diye biliyorum bence kan testi yaptır canım inşallah gerçektir
Cnm daha regl var kanda cikarmiki birde pztsiye kalmasin bugün cuma meraktan catlarim ben :)[/QUOTE]
1 araliksa regli gunun kanda cikar mutlaka

canım umudunu kırmak istemem ama 10 dk dan sonra çıkan sonuçlar geçrsiz testin kullanma talimatına bakarsan orda da yazar zaten. bence en sağğlıklısı kan vermen ;)

mmouspost: 38023094 .!.:
canım umudunu kırmak istemem ama 10 dk dan sonra çıkan sonuçlar geçrsiz testin kullanma talimatına bakarsan orda da yazar zaten. bence en sağğlıklısı kan vermen :KK66:
Evet cnm ama bazi arkdaslar var o sekilde olup hamile olan bir umut iste bende pazartesi regl olmazsam kan vericem canm

1 araliksa regli gunun kanda cikar mutlaka
Pazartesiye kaldi artik :)[/QUOTE]

Canim belli olmuyor sonradan cift cizgiyi gorup hamile olanda var ilk dakikada gorup olmayan da ..bence sen kan tahlili yaptir bugun imkanin varsa insallah guzel haberlerle gelirsin:)

nlbest .!.:
Pazartesiye kaldi artik :)

Canim belli olmuyor sonradan cift cizgiyi gorup hamile olanda var ilk dakikada gorup olmayan da ..bence sen kan tahlili yaptir bugun imkanin varsa insallah guzel haberlerle gelirsin:)[/QUOTE]
Ck tesekkur ederim cnm pzartsi verebilirim ancak

Canim belli olmuyor sonradan cift cizgiyi gorup hamile olanda var ilk dakikada gorup olmayan da ..bence sen kan tahlili yaptir bugun imkanin varsa insallah guzel haberlerle gelirsin:)
Ck tesekkur ederim cnm pzartsi verebilirim ancak[/QUOTE]

canım p.tesi yi beklerken bir yandan da yarin sabah idrar testini tekrarliyabilirsin.
Umutlandirmak yada Umudunu kırmak için söylemiyorum.
Çok arkadaslarim var hamile olan ve Hiç olmayan da var sonradan çıkan çizgi ile.
Bende çok yaşadım sonradan çıktı çizgi ama hamile değildim.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Tek dileğim Hamilelik haberini getirmen :)

Back