Yerlesme kanamasi bariz ayirt edilebilinir adetten. Lekelenme seklince acik pembe yerlesme olabilir. Ama adeti de ben anlatmiyim simdi :) bildigin kanamaAltı gün önceden adet oldum ben bu ayda olmadı acaba yerleşme kanaması mıdır arkadaşlar?
Benimki geldi 2 gun surdu 3.gun bitti genelde 5 gunde biterdi ama olsun bakalim. Sen baya geciktin miSanırım kırmızılar geliyor
Benim bekledigim adetimden 3 gun once ilk pembe leke sonrada kahvemsi lekelenme oldu sonra 4 gun bisey gelmedi pek 4.gun adet oldum ama. Her zaman gebelige işaret değil bana da yerlesme kanamasi denildi hatta cok umutlanmistim ama hayal kirikligi yasamak cok kötü. O yüzden boyle netleşmeden kesin konusup umutlandirmak guzel değil.parça falan gelmediyse hayırlı olsun hamilesiniz o yerleşme kanaması
Yerlesme kanamasi bariz ayirt edilebilinir adetten. Lekelenme seklince acik pembe yerlesme olabilir. Ama adeti de ben anlatmiyim simdi :) bildigin kanama
Adet olmadım bem ya oldum sanmıştım peçetede leke görünce öyle kaldı arkası gelmedi kan verdim acilde şimdi sonucu bekliyorun
On iki de çıkıcak sonuç çok gerginim bende idrar testinde iki kere yaptım silik çıktı diğeri uyku uyuyamıyorum günlerdir bakalım test ne diyecek inşallah hamileyimdir sizde bi sonraki ay inşallahAnladim canim bu ay bende adetime 3 gun varken lekelenme oldu sonra kesildi adet olmadim 4.gun yani 1 gun gecikmeyle adet olmuştum. Ama inşallah sen hamilesindir dua ediyorum senin için canim benim. Haber et lütfen inşallah guzel haber verirsin cok zor bi gun geçirdim sevindir ben i
On iki de çıkıcak sonuç çok gerginim bende idrar testinde iki kere yaptım silik çıktı diğeri uyku uyuyamıyorum günlerdir bakalım test ne diyecek inşallah hamileyimdir sizde bi sonraki ay inşallah
Amin inşallah bu hafta baslicaz bizde calismalara inşallah :) seninle birlikte bbekliyorum bak uyumicam :)
On iki de çıkıcak sonuç çok gerginim bende idrar testinde iki kere yaptım silik çıktı diğeri uyku uyuyamıyorum günlerdir bakalım test ne diyecek inşallah hamileyimdir sizde bi sonraki ay inşallah
Canım aldım sonucu 18.86 çıktııı hamileyimm
Canım aldım sonucu 18.86 çıktııı hamileyimm
Yaaaa süpersin tebrik ederim canim yaaa allah kucagina almayida nnasip etsin inşallahCanım aldım sonucu 18.86 çıktııı hamileyimm
Sen.neden kan verip kendine ettiğin şu eziyetten kurtulmuyorsun :)perihan08 canım ya birde bir şey sorucaktim, senin adetlerin tam anlamıyla düzenlimiydi? Benimki düzenliyor mesela , saati bile Şaşmaz. O yüzden kafayı yiyorum ben
Sen.neden kan verip kendine ettiğin şu eziyetten kurtulmuyorsun :)
Tebrikler canım, hayırlı olsun bebişinnCanım aldım sonucu 18.86 çıktııı hamileyimm
kusura bakma cnmde bn öle düşündüm inşalah hamiledirBenim bekledigim adetimden 3 gun once ilk pembe leke sonrada kahvemsi lekelenme oldu sonra 4 gun bisey gelmedi pek 4.gun adet oldum ama. Her zaman gebelige işaret değil bana da yerlesme kanamasi denildi hatta cok umutlanmistim ama hayal kirikligi yasamak cok kötü. O yüzden boyle netleşmeden kesin konusup umutlandirmak guzel değil.ama arkadasimiz inşallah hamiledir
Salakligimdan diyelim , kafaları yiyor , uykulari kaciriyorum ama içimdeki korku daha büyük. Yıkım olur benim için offfffff. Yarın düşünüyordum, tekrar vazgeçtim biraz daha geçsin, eğer gelmezse 3-4 gün daha bekliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?