- 10 Ekim 2014
- 1.067
- 1.157
- 333
- 36
Günaydın kızlarperihan08 tebrik ederim canım gözünüz aydın... İnşallah bütün hamileliğin sağlıklı bir şekilde geçer
Günaydın canım şimdi içimi stres sardı benimde ya kimyasal falansa diye değildir inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlarperihan08 tebrik ederim canım gözünüz aydın... İnşallah bütün hamileliğin sağlıklı bir şekilde geçer
Hadi gozun aydin canim insallah sorunsuz saglikli bir sekilde kavusursunuz birbirinize![]()
Canimmmm ne çok sevindim. Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı burdaki bacilarima ve bana olsunnnnnn
Günaydın canım şimdi içimi stres sardı benimde ya kimyasal falansa diye değildir inşallah
Shojiye katılıyorumŞekerim artık test yap ya ben bile çatladım meraktan
valla gece seni düşündüm acaba bu kız yaptı mı test diye kendine işkence ediyorsun tatlım bebek varsa onuda kötü etkileyeceksin..
İyi düşün iyi olsun bişey olmaz bebişin seninle... maalesef böyle stresler olacak hamilelik boyunca bol dua et canım..
Günaydın kızlar. Biraz önce test Yaptım ama negatif![]()
Günaydın kızlar. Biraz önce test Yaptım ama negatif![]()
Ben hele hiç anlamadım. Evet adetlerim gerçekten çok düzenli dir ve bu gün gecikme min 4. Günü. Ateşim de 36.7 ve 36.8 . Birde şu var ki ben 24-25 te yumurtlamam gerekirken , 30-01 de yumurtlama oldu bizde degerlendirmistik , acaba onun bir etkisi varmıdır. Geç yumurtladigim için geç mi adet görücez . Kafamda deli sorular. Ağla ağla içim çıktı. Dayanamıyorum artık![]()
Ben hele hiç anlamadım. Evet adetlerim gerçekten çok düzenli dir ve bu gün gecikme min 4. Günü. Ateşim de 36.7 ve 36.8 . Birde şu var ki ben 24-25 te yumurtlamam gerekirken , 30-01 de yumurtlama oldu bizde degerlendirmistik , acaba onun bir etkisi varmıdır. Geç yumurtladigim için geç mi adet görücez . Kafamda deli sorular. Ağla ağla içim çıktı. Dayanamıyorum artık![]()
Merhabalar, 04.10.2015'de evlendim :) yani daha çiçeği burnunda bir gelincağızım :) ama eşim çocuğumuz olmasını çok istiyor. Biraz erken olduğunu düşünsemde bende istiyorum açıkçası. Evlendiğimiz günden bu yana her gün korunmasız ilişki oldu. Sizce hamile olma ihtimalim ne durumdadır? Ne zaman test yapmalıyım ? 26 Eylülde adet oldum 1-2 Ekim gibi tam anlamıyla bitti. Teknolojinin harikası olan Takvimim uygulamasıyla adet düzenimi takibe aldım 6'sı ve 12'si arası gebelik şansı orta ve yüksek olarak değişip 11'inde de yumurtlama günü gösteriyordu. Ve tabii ki o günde korunmasız birliktelik oldu. Hadi bana fikir verin kuzular
İnşallah canım benim.. Ateş ölçerek nasıl anlayacağım ? Bilmediğim o kadar şey var ki :) değilsem üzülmem zaten . Çünkü yaşımda genç daha benim :) 22 yaşındayım :) Ama çocuk büyütme bakma konusunda çok tecrübem var buna güveniyorum sadece :) az önce ölçmüştüm ateşimi 36.0 çıktı. Bir tek dün belim çok ağrıdı o da ev işi yaptım diye olabilir dedim, bir de bu sıralar sık tuvalete gidiyorum. Bir bardak su içeyim biraz sonra sıkışıyorum :) AMİN İNŞAALLAH :)İnşallah hamilesindir canım.. Yumurtlama günlerini ateş ölçerek yada ovulasyon testleriyle de takip edebilirsin.. Tabi ki inşallah buna gerek kalmaz da hamilesindir.. Genellikle ilk deneme de hamile kalma yüzdesi düşük olsa da siz hiç korunmadığınız için hamile olabilirsin ama değilsen de üzülme çünkü vücut kendini gebeliğe hazırlıyor diye düşün..
Allah isteyen herkesi bekletmeden bebeğine kavuştursun.
canım üzme kendini vardır hayırlı bir vakti zamanı Rabbim hayırla versin inşallah
benimde düzenli olurdu ama mesela geçen sene 15 gün geciktim
bu sene 10 gün geciktim ve doktora gittim yumurtaların küçük ve tembel dedi kafasına göre davranıyor bu yüzden dedi ondan oluyormuş bi de hani en az 1 sene denedikten sonra olmuyorsa öyle tedavi başlar dedi
bende internetten araştırdım
soğan kürü rahmi temizliyo peşinden de incir kürü yumurtalara iyi geliyo
henüz başlamadım başka nedenlerden ama bu ay da olmazsa sanırım başlıcam
kendini üzmemeye çalış vardır Rabbimin bir bildiği
Canım bende incir ve havuç kürü yapıyorum bu ay ve hergün de 1 beyaz soğan yiyorum valla midem feci durumda ama ne yapalım...
İnşallah kızlar bakalım şimdide kimyasal falan değildir inşallah diye dua ediyorum değildir inşallah sağ salim alırım kucağıma
İnşallah kızlar bakalım şimdide kimyasal falan değildir inşallah diye dua ediyorum değildir inşallah sağ salim alırım kucağıma