Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Test yapmak gelmiyor içimden. Olabilme ihtimali bile güzel. Tek çizgi görmek istemiyorum

Günaydınlarrr sağlık ocağındayım bende kanamam gelmedi ama çok bulantım ve ağrım var fena sıcak basıyor artık adetten mi bebekten mi öğrenicez bakalım

Şşmdi işyerine geldim dr tokum diye kan tahlillerini yarın yapalım aç karna gel dedi idrarda baktı biraz silik çıktı ama yüksek ihtimalle gebesin dedi doktorrr çıldırmak üzereyimmmm

Tebrikler canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini kendine çok dikkat et.. Darısı tüm isteyenlerin başına :)

İyiyim miniğim adet bitsede çalışmalara başlasak modundayım :) Sen nasılsın neler yaptın bakalım?
Bende hastaneden geldim. Tekrar kan tahlili istedi doktor. 127.94 den sonra ne durumdayim diye. Kimyasal gebelik bence benimki. Atlattim biraz moralim suan daha iyi esim saolsun hic yalniz birakmadi.
Bizde yarinki sonuca gore tekrar caliscaz

Bende hastaneden geldim. Tekrar kan tahlili istedi doktor. 127.94 den sonra ne durumdayim diye. Kimyasal gebelik bence benimki. Atlattim biraz moralim suan daha iyi esim saolsun hic yalniz birakmadi.
Bizde yarinki sonuca gore tekrar caliscaz

Bol bol incir ile havuç ye sende benim gibi güzel yumurtalar olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…