oyy çokk sağoll amin inşallahhhMutlu haberlerini bekliyoruz . Rabbim insallahhhhhh bebek haberiyle müjdeler seni
Kaç gün geçti canım
hadi inşBu gün 3. Gün ama test yapmaya korkuyorum. Her an adet başlıcak gibi
merhaba
ağır iş yapıyorsanız gitmeyin test yaptınız mı
bende bir matbaada çalışıyorum ama makina başında değilim muhasebe ve siparişlere bakıyorum görünce dayanamadım yazdım
benim adetime daha var ayın 23-24 ünü bekliyorum olmazsam hayırlısıyla
Bu gün 3. Gün ama test yapmaya korkuyorum. Her an adet başlıcak gibi
Günaydınlarrr sağlık ocağındayım bende kanamam gelmedi ama çok bulantım ve ağrım var fena sıcak basıyor artık adetten mi bebekten mi öğrenicez bakalım
Günaydın canım. İnşallah bebiş tir. Haber ver olurmu .Günaydınlarrr sağlık ocağındayım bende kanamam gelmedi ama çok bulantım ve ağrım var fena sıcak basıyor artık adetten mi bebekten mi öğrenicez bakalım
İnşallah hamilesindir canım peki ne yapmayı düşünüyorsun ?
Hadi hayırlısı inşallah bebektendir canım :)
Günaydın canım. İnşallah bebiş tir. Haber ver olurmu .
Doktora gidicem ve bir kaç günlük rapor alıp bekliycem. Zaten bu bel ağrısıyla normal şartlarda da çalışamazdım
Test yapmak gelmiyor içimden. Olabilme ihtimali bile güzel. Tek çizgi görmek istemiyorum
Şşmdi işyerine geldim dr tokum diye kan tahlillerini yarın yapalım aç karna gel dedi idrarda baktı biraz silik çıktı ama yüksek ihtimalle gebesin dedi doktorrr çıldırmak üzereyimmmm
İyiyim miniğim adet bitsede çalışmalara başlasak modundayım :) Sen nasılsın neler yaptın bakalım?
Bende hastaneden geldim. Tekrar kan tahlili istedi doktor. 127.94 den sonra ne durumdayim diye. Kimyasal gebelik bence benimki. Atlattim biraz moralim suan daha iyi esim saolsun hic yalniz birakmadi.
Bizde yarinki sonuca gore tekrar caliscaz
Cok sevindim canim hayirli olsunŞşmdi işyerine geldim dr tokum diye kan tahlillerini yarın yapalım aç karna gel dedi idrarda baktı biraz silik çıktı ama yüksek ihtimalle gebesin dedi doktorrr çıldırmak üzereyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?