Aa iyimi geliyorlar yerim tbikide :)Bol bol incir ile havuç ye sende benim gibi güzel yumurtalar olsun :)
Amin canım inşallah bakalım kan tahlilini görmeden çok sevinmek istemiyorum gerçi ama elimde değil içim dans ediyooTebrikler canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini kendine çok dikkat et.. Darısı tüm isteyenlerin başına :)
Bende hastaneden geldim. Tekrar kan tahlili istedi doktor. 127.94 den sonra ne durumdayim diye. Kimyasal gebelik bence benimki. Atlattim biraz moralim suan daha iyi esim saolsun hic yalniz birakmadi.
Bizde yarinki sonuca gore tekrar caliscaz
Aa iyimi geliyorlar yerim tbikide :)
En saglamindan yumurta lazim bize :))
Canim incir yumurta büyütmek, havuç çatlatma için. Yani inciri adetin ilk gununden itibaren yemelisin ama havucu 11. Günden itibaren. Saracoglunun kurune bakarsan daha ayrıntılı anlatıyor. Hadi rast gelsin :)Bol bol incir ile havuç ye sende benim gibi güzel yumurtalar olsun :)
Şşmdi işyerine geldim dr tokum diye kan tahlillerini yarın yapalım aç karna gel dedi idrarda baktı biraz silik çıktı ama yüksek ihtimalle gebesin dedi doktorrr çıldırmak üzereyimmmm
Aa iyimi geliyorlar yerim tbikide :)
En saglamindan yumurta lazim bize :))
Bende yeni ogrendim canim kimse yasamasin ogrenmesinede gerek kalmasin insallah.Canım ya bişi soracağım ama kimyasal gebelik noluyo şuan hamile değil misin yani ben pek anlamıyorun bunlardan
Canim incir yumurta büyütmek, havuç çatlatma için. Yani inciri adetin ilk gununden itibaren yemelisin ama havucu 11. Günden itibaren. Saracoglunun kurune bakarsan daha ayrıntılı anlatıyor. Hadi rast gelsin :)
Bende yeni ogrendim canim kimse yasamasin ogrenmesinede gerek kalmasin insallah.
Kimyasal gebelikte adet tarihinde adet olmuyorsun. Idrar testinde pozitif ve kanda hamilelik kesinlesiyor.Bir hamilelik olusuyor fakat saglikli bi sekilde döllenme olmuyor. Bu yuzden vucut sagliksiz olan gebeligi sonlandiriyor. Beta hcg degerin yukselmek yerine dususe geciyor. Kanama oluyor bu sekilde canim. Insanin hevesini kursaginda birakan bisey
Tatlım çok sevindim. Ne diycemi bilemiyorum. İnşallah yarında tam cevabı alır iyice mutlu olursun
Kızlar ben karar verdim yarın kan testi yapmak için doktora gidicem
Hayırlı haberle dön ınsaallahKızlar ben karar verdim yarın kan testi yapmak için doktora gidicem
Kızlar ben karar verdim yarın kan testi yapmak için doktora gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?