• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Altı gün önceden adet oldum ben bu ayda olmadı acaba yerleşme kanaması mıdır arkadaşlar?
Yerlesme kanamasi bariz ayirt edilebilinir adetten. Lekelenme seklince acik pembe yerlesme olabilir. Ama adeti de ben anlatmiyim simdi :) bildigin kanama

parça falan gelmediyse hayırlı olsun hamilesiniz o yerleşme kanaması
Benim bekledigim adetimden 3 gun once ilk pembe leke sonrada kahvemsi lekelenme oldu sonra 4 gun bisey gelmedi pek 4.gun adet oldum ama. Her zaman gebelige işaret değil bana da yerlesme kanamasi denildi hatta cok umutlanmistim ama hayal kirikligi yasamak cok kötü. O yüzden boyle netleşmeden kesin konusup umutlandirmak guzel değil. :( ama arkadasimiz inşallah hamiledir

Yerlesme kanamasi bariz ayirt edilebilinir adetten. Lekelenme seklince acik pembe yerlesme olabilir. Ama adeti de ben anlatmiyim simdi :) bildigin kanama

Adet olmadım bem ya oldum sanmıştım peçetede leke görünce öyle kaldı arkası gelmedi kan verdim acilde şimdi sonucu bekliyorun

Adet olmadım bem ya oldum sanmıştım peçetede leke görünce öyle kaldı arkası gelmedi kan verdim acilde şimdi sonucu bekliyorun

Anladim canim bu ay bende adetime 3 gun varken lekelenme oldu sonra kesildi adet olmadim 4.gun yani 1 gun gecikmeyle adet olmuştum. Ama inşallah sen hamilesindir dua ediyorum senin için canim benim. Haber et lütfen inşallah guzel haber verirsin cok zor bi gun geçirdim sevindir ben i

Anladim canim bu ay bende adetime 3 gun varken lekelenme oldu sonra kesildi adet olmadim 4.gun yani 1 gun gecikmeyle adet olmuştum. Ama inşallah sen hamilesindir dua ediyorum senin için canim benim. Haber et lütfen inşallah guzel haber verirsin cok zor bi gun geçirdim sevindir ben i
On iki de çıkıcak sonuç çok gerginim bende idrar testinde iki kere yaptım silik çıktı diğeri uyku uyuyamıyorum günlerdir bakalım test ne diyecek inşallah hamileyimdir sizde bi sonraki ay inşallah :-)

On iki de çıkıcak sonuç çok gerginim bende idrar testinde iki kere yaptım silik çıktı diğeri uyku uyuyamıyorum günlerdir bakalım test ne diyecek inşallah hamileyimdir sizde bi sonraki ay inşallah :-)

Amin inşallah bu hafta baslicaz bizde calismalara inşallah :) seninle birlikte bbekliyorum bak uyumicam :):KK19:

Insallah hamilesindir canim cok heyecanlandim sanki sonuc benim :) hakkinda hayirlisi neysebo olsun ama insallah gonlunden gecen hakkinda hayirli olur :KK49::KK68: hemen bizede yaz sonucu.

Ha Demin ki yanlış alarmmis, bir sancı geldi belime ve arkasından bir islaklik aha geldi dedim zaten ped le dolaşıyorum. Size yazdım sonra gittim baktım ki akintiymis gı

perihan08 perihan08 canım ya birde bir şey sorucaktim, senin adetlerin tam anlamıyla düzenlimiydi? Benimki düzenliyor mesela , saati bile Şaşmaz. O yüzden kafayı yiyorum ben :KK8:

Sen.neden kan verip kendine ettiğin şu eziyetten kurtulmuyorsun :)

Salakligimdan diyelim , kafaları yiyor , uykulari kaciriyorum ama içimdeki korku daha büyük. Yıkım olur benim için offfffff. Yarın düşünüyordum, tekrar vazgeçtim biraz daha geçsin, eğer gelmezse 3-4 gün daha bekliycem :(

Benim bekledigim adetimden 3 gun once ilk pembe leke sonrada kahvemsi lekelenme oldu sonra 4 gun bisey gelmedi pek 4.gun adet oldum ama. Her zaman gebelige işaret değil bana da yerlesme kanamasi denildi hatta cok umutlanmistim ama hayal kirikligi yasamak cok kötü. O yüzden boyle netleşmeden kesin konusup umutlandirmak guzel değil. :KK43: ama arkadasimiz inşallah hamiledir
kusura bakma cnmde bn öle düşündüm inşalah hamiledir

Günaydın kızlar perihan08 perihan08 tebrik ederim canım gözünüz aydın... İnşallah bütün hamileliğin sağlıklı bir şekilde geçer

Salakligimdan diyelim , kafaları yiyor , uykulari kaciriyorum ama içimdeki korku daha büyük. Yıkım olur benim için offfffff. Yarın düşünüyordum, tekrar vazgeçtim biraz daha geçsin, eğer gelmezse 3-4 gün daha bekliycem :KK43:

Şekerim artık test yap ya ben bile çatladım meraktan :KK70:

valla gece seni düşündüm acaba bu kız yaptı mı test diye kendine işkence ediyorsun tatlım bebek varsa onuda kötü etkileyeceksin..

Son düzenleme:
Back