• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

merhaba
ağır iş yapıyorsanız gitmeyin test yaptınız mı
bende bir matbaada çalışıyorum ama makina başında değilim muhasebe ve siparişlere bakıyorum görünce dayanamadım yazdım :KK16:
benim adetime daha var ayın 23-24 ünü bekliyorum olmazsam hayırlısıyla :anneadayı:

Test yapmak gelmiyor içimden. Olabilme ihtimali bile güzel. Tek çizgi görmek istemiyorum :(

Günaydınlarrr sağlık ocağındayım bende kanamam gelmedi ama çok bulantım ve ağrım var fena sıcak basıyor artık adetten mi bebekten mi öğrenicez bakalım

Şşmdi işyerine geldim dr tokum diye kan tahlillerini yarın yapalım aç karna gel dedi idrarda baktı biraz silik çıktı ama yüksek ihtimalle gebesin dedi doktorrr çıldırmak üzereyimmmm:-) :-) :-)

Tebrikler canım inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın bebeğini kendine çok dikkat et.. Darısı tüm isteyenlerin başına :)

İyiyim miniğim adet bitsede çalışmalara başlasak modundayım :) Sen nasılsın neler yaptın bakalım?
:KK48: Bende hastaneden geldim. Tekrar kan tahlili istedi doktor. 127.94 den sonra ne durumdayim diye. Kimyasal gebelik bence benimki. Atlattim biraz moralim suan daha iyi esim saolsun hic yalniz birakmadi.
Bizde yarinki sonuca gore tekrar caliscaz :KK51:

:KK48: Bende hastaneden geldim. Tekrar kan tahlili istedi doktor. 127.94 den sonra ne durumdayim diye. Kimyasal gebelik bence benimki. Atlattim biraz moralim suan daha iyi esim saolsun hic yalniz birakmadi.
Bizde yarinki sonuca gore tekrar caliscaz :KK51:

Bol bol incir ile havuç ye sende benim gibi güzel yumurtalar olsun :)

Back