idrra geçmemişolablir cnm bence bi erken gebelk testi yap
yok canım denemedim. ben bu ay olmazsa eşimi doktora götürücem o kontrol ettirsin kendini ben çok şükür temiz çıktım
En azindan bi problemin olmadigini biliyorsun tatlim, esin de tahlil yaptirsin tabi icin rahat eder sorun varsa da bi caresine bakilir en azindan yol alinir...ama ben senden umutluyum canim insallah guzel haberler vereceksin bize :) cok guzel bir kalbin var iyi bir anne olacagina eminim:))
anladm cnm bkle bi iki gün daha bakalm nolcak.inşallah güzel haberlerin gelirerken gebelik testi de pahali geliyo şuan fazla param yok, o yüzden de bekliyorum 17 tl sanırım. 3 günde idrara gececek mi bilmiyorum. diyorum ki hele bugün de bi geçsin. bazen 1 gün falan gecikiyo da.
anladm cnm bkle bi iki gün daha bakalm nolcak.inşallah güzel haberlerin gelir
sıkma canını hayatım vardır bir hayır inşallah önümüzde ki ayaBugün BAT günüm.. Kan testi 0.100 negatîf ;((( bîr dahaki aya inşallah.. Çok mutsuzum
m bendede sol kasıgımda ara ara batmalar oluyo..kahverengi leke gördüm iki gün az az onun dışışnda ben normalde düzensiz olurum adeti ama bu ay bayadır olmuyorumm gerci normal günüme 2 gün var daha ama umutlu degilim bende acıkcası.. inş senin ki gibi ummadıgımız bir anda alırız haberiiCanım inşallah Allah sana da nasip etsin. Benim kanama olmadı henüz birsey yok yani adete 2 gün kala idrar testi ile anladım sonra kan testi 400 küsür çıktı . Aklıma gelen diğer birsey var belirti mi bilmiyorum ama son 3 haftadır filan geceleri sürekli Terledim ateş basması oldu hatta bu yüzden kaç kere boynum tutuldu. Biraz göğüslerim ağrıdı o da adetten dolayidir dedim. Bazen ara ara özellikle geceleri yorgan filan üstümde çekerken sanki kasigim yirtiliyordu . Başka belirgin hiçbir belirti yok.
Belirti Olmadığı için de bu ay çok umutsuzdum hatta yazıyordum burda umudum yok ama bekliyorum diye çünkü belirti yok tu. Ama hiç ummadigim anda geldi.
m bendede sol kasıgımda ara ara batmalar oluyo..kahverengi leke gördüm iki gün az az onun dışışnda ben normalde düzensiz olurum adeti ama bu ay bayadır olmuyorumm gerci normal günüme 2 gün var daha ama umutlu degilim bende acıkcası.. inş senin ki gibi ummadıgımız bir anda alırız haberii
senin gününe 2 gün kala idrarda nasıl belli oldu cnm yaa erken degilmiydi hemen belli olmuıs seninkiiCanım inşallah Allah sana da nasip etsin. Benim kanama olmadı henüz birsey yok yani adete 2 gün kala idrar testi ile anladım sonra kan testi 400 küsür çıktı . Aklıma gelen diğer birsey var belirti mi bilmiyorum ama son 3 haftadır filan geceleri sürekli Terledim ateş basması oldu hatta bu yüzden kaç kere boynum tutuldu. Biraz göğüslerim ağrıdı o da adetten dolayidir dedim. Bazen ara ara özellikle geceleri yorgan filan üstümde çekerken sanki kasigim yirtiliyordu . Başka belirgin hiçbir belirti yok.
Belirti Olmadığı için de bu ay çok umutsuzdum hatta yazıyordum burda umudum yok ama bekliyorum diye çünkü belirti yok tu. Ama hiç ummadigim anda geldi.
Bugün BAT günüm.. Kan testi 0.100 negatîf ;((( bîr dahaki aya inşallah.. Çok mutsuzum
İnşallah olur =)dayanamadım test yaptım, tek çizgi bana baktııı, ben tek çizgiye.. artık bırakayım da adetimi bekleyeyim diyorum, olursa ne mutlu olmazsa başka zamana....
yapma canım kendini strese sokma stres herşeye engel biliyorsun.pozitif ol güzel şeyler düşünmeyi hiç brakma.olacak olacağına inan inancını kaybetme sakın herşeyi kaybedersin.Kızlar Ya iki gözüm iki Çeşme ağlayıp duruyorum ya ben ne zaman hissedicem içimde bir can olduğunu ve 9 ay sonra o muhteşem buluşmada öpüp koklayacagim günü ne zaman yasayacam ya Allahım sabır ver ne olurVer artık meleğimi evimde ses olsun artık kendim için değil onun için yasayayim
Yıne gordum KIRMIZILarı of yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?