Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

idrra geçmemişolablir cnm bence bi erken gebelk testi yap

erken gebelik testi de pahali geliyo şuan fazla param yok, o yüzden de bekliyorum 17 tl sanırım. 3 günde idrara gececek mi bilmiyorum. diyorum ki hele bugün de bi geçsin. bazen 1 gün falan gecikiyo da.

yok canım denemedim. ben bu ay olmazsa eşimi doktora götürücem o kontrol ettirsin kendini ben çok şükür temiz çıktım

En azindan bi problemin olmadigini biliyorsun tatlim, esin de tahlil yaptirsin tabi icin rahat eder sorun varsa da bi caresine bakilir en azindan yol alinir...ama ben senden umutluyum canim insallah guzel haberler vereceksin bize :) cok guzel bir kalbin var iyi bir anne olacagina eminim:))

Sağol canım Allah razı olsun bende umitliyim ama insallah olur.
Ben Ve benim gibi bekleyen herkeze Rabbim nasip eder yüzümuz güler inşallah

erken gebelik testi de pahali geliyo şuan fazla param yok, o yüzden de bekliyorum 17 tl sanırım. 3 günde idrara gececek mi bilmiyorum. diyorum ki hele bugün de bi geçsin. bazen 1 gün falan gecikiyo da.
anladm cnm bkle bi iki gün daha bakalm nolcak.inşallah güzel haberlerin gelir

Bugün BAT günüm.. Kan testi 0.100 negatîf ;((( bîr dahaki aya inşallah.. Çok mutsuzum

m bendede sol kasıgımda ara ara batmalar oluyo..kahverengi leke gördüm iki gün az az onun dışışnda ben normalde düzensiz olurum adeti ama bu ay bayadır olmuyorumm gerci normal günüme 2 gün var daha ama umutlu degilim bende acıkcası.. inş senin ki gibi ummadıgımız bir anda alırız haberii

senin gününe 2 gün kala idrarda nasıl belli oldu cnm yaa erken degilmiydi hemen belli olmuıs seninkii

dayanamadım test yaptım, tek çizgi bana baktııı, ben tek çizgiye.. artık bırakayım da adetimi bekleyeyim diyorum, olursa ne mutlu olmazsa başka zamana....

aslında çok kafaya takmamak gerekiyor çünkü vucut psikolojik olrak kendini hamile zannediyor ve bz her belirtiyi hamilelik zannediyruz. ben bir kere kalmış bir insan olarak hçbir farklılık görmedim kendimde sadece oturup kalkarken sol kasığımda iğne batması gibi oluyodu. geri kalan hiçbir belirti yoktu. sonuda hüsran oldu zaten..
aslında hergün buraları okuyup daha çok kendimizi üzüyoruz ama insan okumadan paylaşmadan da duramıyor işte.
rabbim hepimizin gönlüne göre versin ve aratmasın inş..

Kızlar Ya iki gözüm iki Çeşme ağlayıp duruyorum ya ben ne zaman hissedicem içimde bir can olduğunu ve 9 ay sonra o muhteşem buluşmada öpüp koklayacagim günü ne zaman yasayacam ya Allahım sabır ver ne olur Ver artık meleğimi evimde ses olsun artık kendim için değil onun için yasayayim

yapma canım kendini strese sokma stres herşeye engel biliyorsun.pozitif ol güzel şeyler düşünmeyi hiç brakma.olacak olacağına inan inancını kaybetme sakın herşeyi kaybedersin.

Kizlar bugun adet gecikmemin 4. gunu.. Test alip yapmak istiyorum negatif cikar dusuncesiyl vazgeciyorum.. İki gun once test yapmistim ve negatif cikmisti..

adetin her zmn duzenlyse sadece bu ay attysa hmen test yap ve güzel haberler ver bze :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…