• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Visneli_Turtam, post: 38025281, member: 613447"]Ck tesekkur ederim cnm pzartsi verebilirim ancak[/QUOTE]

canım p.tesi yi beklerken bir yandan da yarin sabah idrar testini tekrarliyabilirsin.
Umutlandirmak yada Umudunu kırmak için söylemiyorum.
Çok arkadaslarim var hamile olan ve Hiç olmayan da var sonradan çıkan çizgi ile.
Bende çok yaşadım sonradan çıktı çizgi ama hamile değildim.
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Tek dileğim Hamilelik haberini getirmen :)[/QUOTE]
İnsallah Cnm ya testi pazar sabah tekrarliyayim diyorum birde aklima takilan o kadar test yapardim esim hic umursamazdi ama bu son testte bekle cift olucak diyip ole cikmasiydi hissettimi acaba diye dusundum kafam karisti :)

Visneli_Turtam, post: 38025281, member: 613447"]Ck tesekkur ederim cnm pzartsi verebilirim ancak

canım p.tesi yi beklerken bir yandan da yarin sabah idrar testini tekrarliyabilirsin.
Çok arkadaslarim var hamile olan ve Hiç olmayan da var sonradan çıkan çizgi ile.
İnsallah Cnm ya testi pazar sabah tekrarliyayim diyorum birde aklima takilan o kadar test yapardim esim hic umursamazdi ama bu son testte bekle cift olucak diyip ole cikmasiydi hissettimi acaba diye dusundum kafam karisti :)[/QUOTE]

Benim kide pek karışmaz erkeklerin geneli böyle.
Sen iyiyede kötüye de hazırla kendini tamam mı şekerim sonra üzülme uzulmeni iştemem

Kızlar acil cvp.adetim 2 snde bugün test yapacaktım wc gttim şmdi pembe kahve arası yoğun Bi akıntı oldu peçeteye.adet sancm flanda yokk ne bu şimdi?eğer belrtiler şunlardı kısaca göğüslerim şişti ağrıyı uçları aşağı eğildi.ağzım çok sulanıyor iştahsızım

Kızlar acil cvp.adetim 2 snde bugün test yapacaktım wc gttim şmdi pembe kahve arası yoğun Bi akıntı oldu peçeteye.adet sancm flanda yokk ne bu şimdi?eğer belrtiler şunlardı kısaca göğüslerim şişti ağrıyı uçları aşağı eğildi.ağzım çok sulanıyor iştahsızım
inşallah hamilesindir :KK49::KK49::KK49:

"Visneli_Turtam, post: 38025652, member: 613447"]canım p.tesi yi beklerken bir yandan da yarin sabah idrar testini tekrarliyabilirsin.
İnsallah Cnm ya testi pazar sabah tekrarliyayim diyorum birde aklima takilan o kadar test yapardim esim hic umursamazdi ama bu son testte bekle cift olucak diyip ole cikmasiydi hissettimi acaba diye dusundum kafam karisti :)[/QUOTE]

Benim kide pek karışmaz erkeklerin geneli böyle.
Sen iyiyede kötüye de hazırla kendini tamam mı şekerim sonra üzülme uzulmeni iştemem[/QUOTE]
Alistik artik bekleyip husrana ugramaya insallah bu ay farkli olur canm

yada stresten erken adet mi ama sancm yok.test yapcam şmdi yazarm haberi inşallah güzel haber veririm
ayy hadi inşallah güzel haberlerle gel benimde az önce çok şiddetli bir sol kasık sancım oldu adet olucam sandım ama yok bişey.. hadi çabuk gel sabırsızlıkla bekliyorum :)

Testin Fotosunu isteriz :) Pozitif çıkarsa topigimizi Şenlendir :)

Iyiyim Birtanem bu sabah çok hafif kaşık ağrım oldu yataktan uyanırken batma bide egildigimde oluyor.
bekliyorum bakalım bat son 5 gün :)
sen naptin şeker varmı gelisme
benimde iki gecedir wc olayım çıktı ortaya hiç olmazdı.. birde bugün sol kasığıma şiddetli bir sancı girdi ama şimdi iyiyim. bekliyorum benimde son 4 gün :)

Back