- 26 Ekim 2014
- 83
- 28
- 33
- 36
Negatif cikarsa.. İki gun once negatifti..adetin her zmn duzenlyse sadece bu ay attysa hmen test yap ve güzel haberler ver bze :)
Gidip alsam mi kararsizim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Negatif cikarsa.. İki gun once negatifti..adetin her zmn duzenlyse sadece bu ay attysa hmen test yap ve güzel haberler ver bze :)
cnm bişey sorucam az önce o kadar mdem bulandı kii halada devam ediyo az az..ve beni ates basıyo bu hvadaa..bilmiyorum yaaa cok gerginim suann.tedirginim acaba test yapsammı daha 2 gün var edetime yoksa gecikmesinimi beklesem acabaam bendede sol kasıgımda ara ara batmalar oluyo..kahverengi leke gördüm iki gün az az onun dışışnda ben normalde düzensiz olurum adeti ama bu ay bayadır olmuyorumm gerci normal günüme 2 gün var daha ama umutlu degilim bende acıkcası.. inş senin ki gibi ummadıgımız bir anda alırız haberii
ayrıca sol göğsüm doknunca agrıyoaaa. napsam yaa bi akıl verin lütfensenin gününe 2 gün kala idrarda nasıl belli oldu cnm yaa erken degilmiydi hemen belli olmuıs seninkii
yarın sabah ilk idrarla yap cnm hayrlısı bakalm.haber beklıyorumNegatif cikarsa.. İki gun once negatifti..
Gidip alsam mi kararsizim..
Bende yarin olmam gerek ins.olmamda hamile olurumKızlar rüyamda gebelik testi yapıyordum silik çıkıyordu.
Bu sabah test yaptım negatifdaha 6 gün var regl. yumurtlamadan sonra 8.ci gün bugün iyi oldu yaptığım en azından negatif diye gördum rahat rahat bekleyebilirim elimde test olunca aklım hep ona gidiyordu
Bende yarin olacagimKızlar... bugün adet olmam gereken gün. Henüz olmadım. Sizce test bugün mü yapayım? Yoksa birkaç gün ya da 1 hafta bekleyeyim mi? 3 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı. Ne dersiniz?
Evet canim yaa dogum kontrol hapi kullanirken falan bi tane unutsak hamile kalacagiz hemen saniyorduk hic oyle kolay degilmis gercekten.. hakkimizda hayirlisi olsun
kızlar benm bat günm 2 aralk ama ben yarn doktora gtmeye karar verdm.neden mi? çünkü göğüslerm çok erken ağrımaya başladı şişler uçları değişti ağzm sürekli sulanıyor ekşi bişey yer gbi.göğüs üstümde damarlar belirmeye başladıben iki ay üst üste hüsrana uğradm malum kimyasal gebelk yani adet öncesi öğrendm adetle kaybettm. belrtileri gebeliğe yormak istemiorum yeni bi hüsran istemiorm açıkcası.yarın gdip kan vercem ve gebe dğlsem altnda bi rahatszlık aramaya başlayacağm.yalancı gebelk ble olablr belki bekleyemiyrm 2 sne kdar bana dua edin.eşime göğüs ağrm için gdiorm diycm onu da hüsrana uğratamam bi daha.kafam rahatlar hiç dğlseümitlenemiorm
bilmiyorum canım çok ümidim yok ama gitcem en azından gebelik değilse de başka birşeysede erken teşhis olur.çunku bunlar adet belrtisi dğl.çok iyi yapmissun canım git bakalım inşallah gebesindir bizede umut ışığı olursun
bnce yap cnm nerdeyse Bi hafta olmuşAdetim bes gu gecti.iki gun gectiginde yaptim negatifti fakat adet olmadim.bira daha mi bekleyeyim adetimi.yoksa yapayim mi ne dersiniz.negatifi gormekhosuna gitmiyor insanin yaa..
Hayirli haberlerle insallah..kızlar benm bat günm 2 aralk ama ben yarn doktora gtmeye karar verdm.neden mi? çünkü göğüslerm çok erken ağrımaya başladı şişler uçları değişti ağzm sürekli sulanıyor ekşi bişey yer gbi.göğüs üstümde damarlar belirmeye başladıben iki ay üst üste hüsrana uğradm malum kimyasal gebelk yani adet öncesi öğrendm adetle kaybettm. belrtileri gebeliğe yormak istemiorum yeni bi hüsran istemiorm açıkcası.yarın gdip kan vercem ve gebe dğlsem altnda bi rahatszlık aramaya başlayacağm.yalancı gebelk ble olablr belki bekleyemiyrm 2 sne kdar bana dua edin.eşime göğüs ağrm için gdiorm diycm onu da hüsrana uğratamam bi daha.kafam rahatlar hiç dğlseümitlenemiorm
inşallah canm Allah sağlık versndeHayirli haberlerle insallah..
aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum göğüslerm çok kötü dokunamiyorum bile sen git bakalım ne diyecek. Rabbim ilk evela sağlık versin inşallah gebeliktendirbilmiyorum canım çok ümidim yok ama gitcem en azından gebelik değilse de başka birşeysede erken teşhis olur.çunku bunlar adet belrtisi dğl.
inş hamilesindir cnm ama neden adetle birlikte düşüyor anlamadımmkızlar benm bat günm 2 aralk ama ben yarn doktora gtmeye karar verdm.neden mi? çünkü göğüslerm çok erken ağrımaya başladı şişler uçları değişti ağzm sürekli sulanıyor ekşi bişey yer gbi.göğüs üstümde damarlar belirmeye başladıben iki ay üst üste hüsrana uğradm malum kimyasal gebelk yani adet öncesi öğrendm adetle kaybettm. belrtileri gebeliğe yormak istemiorum yeni bi hüsran istemiorm açıkcası.yarın gdip kan vercem ve gebe dğlsem altnda bi rahatszlık aramaya başlayacağm.yalancı gebelk ble olablr belki bekleyemiyrm 2 sne kdar bana dua edin.eşime göğüs ağrm için gdiorm diycm onu da hüsrana uğratamam bi daha.kafam rahatlar hiç dğlseümitlenemiorm
Vişneli turtacığım ne diyeyim allah sabır versin bize de zırt pırt dadanmayalım şu testlere Kızlar rüyamda gebelik testi yapıyordum silik çıkıyordu.
Bu sabah test yaptım negatifdaha 6 gün var regl. yumurtlamadan sonra 8.ci gün bugün iyi oldu yaptığım en azından negatif diye gördum rahat rahat bekleyebilirim elimde test olunca aklım hep ona gidiyordu