Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Günaydın kızlar. Bu günde adet olmazsam gerçekten süphelenmeye basliycam. Ateşim 1 saat önce 36.8 yani kaç gündür 36.7 ve 36.8 olarak devam ediyor. Bende inanılmaz derecede karında gurultu ve akıntı dışında hiç bir belirti yok. Çok merak ediyorum sonucu

Kızlar biliyorum sadece sabahki ölçülen vücut ısısı geçerli ama ben meraktan biraz önce yine ölçtüm. 37.1 çıktı. Sabah 36.8 di ... Biliyorum yine bir şey yazan olmayacak ama deneyimli olan arkadaşlardan rica ediyorum. Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim. benim adet günüm hep dakiktir. Stresmi böyle yaptı acaba test yapmaya ödün kopuyor zaten yarı ağlamaklıyım.

Canım dediğin gibi ateş ölçümünü sabah yataktan çıkmadan dil altından yapman lazım gün içinde haraketlilikten bulunuluan ortamdan dolayı çok değişiyor çünkü bende denedim akşam ölçtüğümde 37,2 gördüm ama bu ay olmadı maalesef .. Bence test yapsan daha iyi olur..

Canım 37.1 i dikkate almasan bile sabah ölçtüğün 36.8 bugün adet olmayacağını gösteriyo. Ovulasyon gününü biliyosan eğer ve üzerinden 10 gün geçmişse test yap bence.

Canım 37.1 i dikkate almasan bile sabah ölçtüğün 36.8 bugün adet olmayacağını gösteriyo. Ovulasyon gününü biliyosan eğer ve üzerinden 10 gün geçmişse test yap bence.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Bu gün test yapmak istemiyorum. Aslında test yapmaktan nefret ediyorum artık. Gördüğüm onca negatif ten sonra , test görmeye dayanamıyorum bile. Normal şartlarda %99 en son şans bu gün adet olmam gerekiyor. Ama bende bel ağrısı ve akıntı dan başka bir şey yok. Bu sefer sadece bekliycem. Kafayı yemek üzereyim. İçimi dökebildigim tek yer burası. Allahım hayırlısıyla kucaklarimizi doldurur inşallah

Canım benim kadar görmemişsindir negatif inan. Test yapmanı şiddetle tavsiye ediyorum. Hiç bişey kaybetmezsin, umudunu da. Ben yaptım bigün yaptım negatif çıktı, ertesi sabah pozitif. Yani şimdi negatif çıksa da bu kesin negatif olduğu anlamına gelmez. Aksine ya pozitif çıkarsa düğün bayram işte

Eğer bu gün kırmızılar gelmezse yarın ilk idrarla yapayım o zaman. Her ay ağla ağla yoruldum artık. 14 aydır ömrümden ömür gitti. Allahimmmmm sen duy sesimi

Eğer bu gün kırmızılar gelmezse yarın ilk idrarla yapayım o zaman. Her ay ağla ağla yoruldum artık. 14 aydır ömrümden ömür gitti. Allahimmmmm sen duy sesimi
bencede bekle canım ben 4gün geçince yaptım hıı merak etmedim mi elim gitmedimi teste oooo deli gibi ama emin oldum reglimin gelmeyeceğine bir iki gün enazından bekle

Keendini hirpalamak hiç iyi değil. Meraklanip gerilecegine öğren gitsin. Eninde sonunda öğreneceksiniz. Ben tam gününde ve hiç belirti yokken alıp öğrenmiştim. Çünkü öğrenmeden stresten gecikecektim. Ya vardır ya yok. Ya yeni umitlerle ya da mujdelemeye
Hayırlısı olsun sizin için. nasihat gibi gelebilir ama inanın zamanını bekliyordur. Zamanı gelince olacaktır.

Kızlar bu incecik test çubukları ne kadar güvenilir sizce ?
Onlar kaset tiplerin aynısı canım, yani aynı güvenilirlikte. Eğer bi kaset tip testin içini açarsan, içinden o ince çubuk testlerden çıktığını görürsün. Hadi yap artık da öğrenelim

Kızlar bi hafta var adetime ama sanki yarın olacakmış gibi adetim bel ağrım var gerginim psikolojik olarak mı yapıyorum acaba çok istiyorum hamile kalmayı şimdi test yapsam bişi çıkmaz herhalde

Kotuye dair var shojim
Kanama devam etti durmadi
Karnimin bos oldugunu hissedebiliyorum bugun
Pazartesi dr gitcem
Rabbim meleğini ve seni esirgesin insaallah canim. Şu an ezan okunuyor ve senin için dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…