Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

İnşallah ya şimdilik bişi gelmedi ve gelmez diye dua ediyorum yoksa yine umutlar bi sonraki aya kalıcak:-(
inşallah 9ay boyunca gelmezde bebişin gelir sağ sağlim..
baktım yerleşme kanamsı her hamilede olmuuomuş şaşırdım kaldım

Kızlar günaydın yok mu güzel haberler veren? Günü gelenler ve geçenler hadi test yapınnnn

Kızlar günaydın yok mu güzel haberler veren? Günü gelenler ve geçenler hadi test yapınnnn
günüm 4.cü gün gelen gidenim yok yarın kan testim çıkıo şükür geldi pazartesi sonunda yaklaştı :)

Ben yaptırmıştım çıkmıştı ama olabilir kesin konuşmayayım arkadaşa katılıyorum idrar la yapsaydın
silk çizgiyi görmesydim kan testini ztn erteliyecektim 5.nci günden sonra yaptırcktım ama gördüm oyüzdrn cuma kan verdim :)

silk çizgiyi görmesydim kan testini ztn erteliyecektim 5.nci günden sonra yaptırcktım ama gördüm oyüzdrn cuma kan verdim :)
genelde adetlerin düzenli midir?ben de adetimin en 3 -4 geçmesini bekleyeceğim. geçen ay 1 hafta erken gelerek beni şaşırttı ama inşallah bebeğin seninledir canım.

genelde adetlerin düzenli midir?ben de adetimin en 3 -4 geçmesini bekleyeceğim. geçen ay 1 hafta erken gelerek beni şaşırttı ama inşallah bebeğin seninledir canım.
evliliğimin ilk ayı sorun yaşadım genelde düzenli kısmet adetimin 4…günümdeyim adet olamadım kan testimi bekliorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…