• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm inşallah allah en kısa zamanda kucağını doldursun... Yine de herşeyin hayırlısı diyelim en azından onu içinde hissettikten sonra kaybetseydin daha da büyük yıkım olurdu.. Ne diyelim teselli arıyoruz kendi kendimize çok zor bir durum... :KK43:
Evet canim cok saol destegin icin. Amin. Herseyde bi hayir vardir diyerek uzmemeye caliscam kendimi. Ama dun var oldugunu bilipte bugun yok olmasi gercekten koyuyor insana ne cok sevinmistik bebegimiz olcak diye. Insallah saglikli bebeklerimiz olur hepimizin

Evet canim cok saol destegin icin. Amin. Herseyde bi hayir vardir diyerek uzmemeye caliscam kendimi. Ama dun var oldugunu bilipte bugun yok olmasi gercekten koyuyor insana ne cok sevinmistik bebegimiz olcak diye. Insallah saglikli bebeklerimiz olur hepimizin

Benim çok yakın bir arkadaşım çok isteyip hamile kalmıştı. Yaklaşık 10 haftalık hamileyken bebeği karnında öldü, kürtajla aldılar. Bunun 4-5 ay üzerine tekrar hamile kaldı. Şimdi çok yakışıklı 8 aylık bir oğlu var. Allahtan ümit kesilmez o yüzden, sen de ümidini kaybetme

Tekrar hemen denemelere başlayabiliyor musun bu durumda yoksa biraz beklemen gerekecek mi?
Dr saolsun o konulara girmedi bilgilendirmedi acele acele konustu. Ben p.tesi kendi dr uma randevu aldim onunla konusucam. Bu kist oylece durcakmi ne zaman tekrar deneyebiliriz onlari sorcam. Insallah bi daha ayni seyi yasamam :(

Dr saolsun o konulara girmedi bilgilendirmedi acele acele konustu. Ben p.tesi kendi dr uma randevu aldim onunla konusucam. Bu kist oylece durcakmi ne zaman tekrar deneyebiliriz onlari sorcam. Insallah bi daha ayni seyi yasamam :KK43:

Sende de benim gibi pko mu var yoksa nedir ? Kistlere soğan suyu iyi geliyor canım araştır bu sitede var bende içeceğim bu ay tabi önce doktoruna danış ama çok fayda gören var..

Kızlar bu gün adet günüm ama daha gelen giden yok. Bu gün iki defa gözüm karardı ve ani kalkislarda kasık lara kramp şeklinde bir ağrı giriyor. Bu bir belirti olabilirmi ? Cevaplariniz için şimdiden teşekkürler

aysecg aysecg ben bittim
Bu sabah kanamam oldu 6 da
Simdi yine oldu
Bebegim beni birakti mi
Ben bu aciya nasil dayanicam
Hala yerindemidir buna inanmayi cok istiyorum
Tarif edilemez bi acı. Minik bebegim öldü mü

Canıııımm şimdi gördüm yazdıklarını :110: öncelikle bi sakin olmak lazım. Sen hangi gün yaptırmıştın bi önceki kan testini? 48-72 saatte yaklaşık 2 ye katlanması lazım. 160 olması gerekiyodu diyosun ama 127 ile 160 arasında çok bi fark yok ki... Ayrıca doktorun keseyi görememesi de çok normal, benim doktorum bile haftaya perşembe dedi kesenin görünmesi için. Zaten daha çok küçük. Kisti de hiç kafana takma bişey olmaz. Bak benim hislerime güven, bence bebeğin seninledir. Yarın tekrar bi tahlil ver kesin yükselmiş olucak

Canıııımm şimdi gördüm yazdıklarını :110: öncelikle bi sakin olmak lazım. Sen hangi gün yaptırmıştın bi önceki kan testini? 48-72 saatte yaklaşık 2 ye katlanması lazım. 160 olması gerekiyodu diyosun ama 127 ile 160 arasında çok bi fark yok ki... Ayrıca doktorun keseyi görememesi de çok normal, benim doktorum bile haftaya perşembe dedi kesenin görünmesi için. Zaten daha çok küçük. Kisti de hiç kafana takma bişey olmaz. Bak benim hislerime güven, bence bebeğin seninledir. Yarın tekrar bi tahlil ver kesin yükselmiş olucak
Hosgeldin canim
Ben sana detaylari yazayim. Cok stresliyim bugun
BAT : 05.10.15 di
Ilk Bhcg 02.10.15 saat 12 de yaptirdim 7,18
2. Bhcg. 06.10.15 saat 10 da yaptirdim. 82.63
07.10.15 Dr a gittim. Degerime gore henuz cok kucuk oldugu icin ultasonda gorunmez ama yinede bakalim dedi. Kese gorunmedi sadece kist vardi, folik asit verdi haftaya carsamba ya da cuma gel dedi.
08.10.15 aksam 1 tane ilk folik asit ten ictim
09,10.15 sabah 6 da wc de temiz acik kirmizi kan geldigini gordum. Sonra sabah 9 da yine geldi ama kahverengiydi.
Hastaneye gittim yine kese yoktu.
3. Bhcg. 09.10.15 saat 11 de yaptirdim. 127.93 cikti

Hosgeldin canim
07.10.15 Dr a gittim. Degerime gore henuz cok kucuk oldugu icin ultasonda gorunmez ama yinede bakalim dedi. Kese gorunmedi sadece kist vardi, folik asit verdi haftaya carsamba ya da cuma gel dedi.
09,10.15 sabah 6 da wc de temiz acik kirmizi kan geldigini gordum. Sonra sabah 9 da yine geldi ama kahverengiydi.

Canım sen moralini bozma dediğim gibi. Hem kanaman düşüğe benzemiyo, adete de benzemiyo. Hcg birazcık az okadar. Senin şimdi stres yapmaman gerek. Bebeğin yokmuş gibi davranma lütfen. Yarın sana güzel haberler verecek inan :KK200::KK200::KK200:

Merhaba kızlar. Biz de mart ayından beri bebek istiyoruz. Acer olunca yine bir hüsran, gözyaşı. Bugün doktora gittim adetin 3. Günü. 2 cm kistin var ama tehlikeli değil, yumurtan oluşmuş çatlamış ama kendi içinde küçük bi kiste dönmüş, kendisi erir gider kesinlikle tehlikeli değil, senin çocuğun olur hafif de yumurtlama da yavaşlık var ama ciddi şeyler değil bunlar dedi. Hormon testi yaptırdık. Yarın çıkacak sonuçlar ve ben inanılmaz gerginim.
Artık cidden eşime de her ay kırmızı kart demek çok acı geliyor.

Canım sen moralini bozma dediğim gibi. Hem kanaman düşüğe benzemiyo, adete de benzemiyo. Hcg birazcık az okadar. Senin şimdi stres yapmaman gerek. Bebeğin yokmuş gibi davranma lütfen. Yarın sana güzel haberler verecek inan :KK200::KK200::KK200:
Insallah canim sen bana ugurlu gelmistin insallah yine sen hakli cikarsin. Destegin icin cok tesekkur ederim :KK200:

Merhaba kızlar. Biz de mart ayından beri bebek istiyoruz. Acer olunca yine bir hüsran, gözyaşı. Bugün doktora gittim adetin 3. Günü. 2 cm kistin var ama tehlikeli değil, yumurtan oluşmuş çatlamış ama kendi içinde küçük bi kiste dönmüş, kendisi erir gider kesinlikle tehlikeli değil, senin çocuğun olur hafif de yumurtlama da yavaşlık var ama ciddi şeyler değil bunlar dedi. Hormon testi yaptırdık. Yarın çıkacak sonuçlar ve ben inanılmaz gerginim.
Artık cidden eşime de her ay kırmızı kart demek çok acı geliyor.
Merhaba tatlım. Seni çok iyi anlıyorum. Bende 14 aydır negatif gömekten çok yoruldum. Ama umudunu kaybetme , benim Kızkardeşime de doktor tedavisiz kesinlikle hamile kalamazsin yumurtaliklarin da sorun var gibisinden bir şey demişti. Ama o 3-4 ay sonra süpriz bir şekilde hamile kaldı. Bizlerin de Allahın izniyle olacak ama biraz ugrastiriyor bebiş ler :) sakin ol ve üzülme :KK54:

Hosgeldin canim

Canim rabbim yardim etsin inşallah bebeğin tutunur sana. Bebeğim öldü mü diye yazmışsın daha kalbi yok ki güzelim rabbim izin verirse olur inşallah. Benim degerlerim de duzgun artmiyordu 900lerdeyken kaybettim bebegimi hemde cok feci sancilarla 25 saat sanci cektim cok kotuydu. Bebegimi dusurdum ardindan 1 saat sonra kurtaja aldilar. Neler cektim yarabbim bidaha yasatmasin allahim kimseye yasatmasin.
Canim sana da dua edicem nolur saglam dur ve asla unutma allahim ne yasatirsa yasatsin bizim icin hayirlisini o bilir şer gibi gorunende bi hayır vardir. Dua et kahretme kendini nnolur ne kadar zor.oldugunu cok iyi biliyorum :(

Kese gorunmedi. Kan sonucum cikti 127, normalde en az 160 olmasi gerekiyordu olmamis. Kanama devam edebilir dedi doktor. Tutunamayan bi ic gebeliktir insallah degerin duser dedi. Dis gebelik olmasindansa azalsin dedi. Cok uzgunum suan

Ah canım benim ya...
Nasıl üzüldüm anlatamam, benim başıma gelmiş gibi yıkım yaşadım resmen .
:(
Hayırlısı insaAllah canım ya, ne denir bilemedim ki simdi.ama sen üzme kendini . Rabbim sağlıklı bebisler verecek sana

Back