- 9 Eylül 2015
- 431
- 443
- 53
Ben bu gün test yapamam çok korkuyorumyarın olsun inşallah cesaret toplarım
Benim dun gunumdu olmadim bugun sabah test yaptim negatif cikti ama bugunde olmadim uzulmedim ama insan yinede umutlaniyor bence sende bekle pazartesi yap canim. Ben pazartesiye kadar olmazsa doktora gitmeyi dusunuyorum testte hep negatif goruyorum sıkıldım artık
Canim cok tesekkur ederim cok saol aminRabbim meleğini ve seni esirgesin insaallah canim. Şu an ezan okunuyor ve senin için dua ediyorum
Test yapabileceğimi sanmıyorum. Cesaret edemiyorum. Seni cokkkkkk iyi anlayabiliyorum, o yüzden sonuna kadar bekliycem bakalım neyle karşılaşıcam... biraz önce sağ kasıkta seğirme ler oldu. Sanki minicik bir kalp atıyor gibi ... offffffff
Canim o duyguyu ben yaşadım seni çok iyi anlayabiliyorum. Ama bebişin sana sürpriz yapacak gönülden inanıyorum. Arkadasimin 9 ay boyunca hep kanaması oldu şimdi kizi kucağında. Allahtan ümit kesilmez.Canim cok tesekkur ederim cok saol amin
Cok fena etkilendim bu durumdan. Tarifsiz bi acı
Allah herkesin bebegini korusun benimki korunmamis olsa bile
Insallah canim bende oyle umuyorum cok cok dusuk bi ihtimal suan ama insan kabullenemiyor. Yeni kan tahlilimde hersey netlesicek ya bu kadar kanamayla gitti yada Allah in izniyle hcg yukselir ve bizi birakmaz. Normalde bugun tahlil yapcaktim korkumdan yaptirmadim azaldigini gormek istemiyorumCanim o duyguyu ben yaşadım seni çok iyi anlayabiliyorum. Ama bebişin sana sürpriz yapacak gönülden inanıyorum. Arkadasimin 9 ay boyunca hep kanaması oldu şimdi kizi kucağında. Allahtan ümit kesilmez.
Kotuye dair var shojim
Kanama devam etti durmadi
Karnimin bos oldugunu hissedebiliyorum bugun
Pazartesi dr gitcem
Kızlar biliyorum sadece sabahki ölçülen vücut ısısı geçerli ama ben meraktan biraz önce yine ölçtüm. 37.1 çıktı. Sabah 36.8 di ... Biliyorum yine bir şey yazan olmayacak ama deneyimli olan arkadaşlardan rica ediyorum. Fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.benim adet günüm hep dakiktir. Stresmi böyle yaptı acaba test yapmaya ödün kopuyor zaten yarı ağlamaklıyım.
Cok tesekkur ederim canimCanim benim uzme kendini Allah buyuktur. Esimin okul arkadasinin 5 ay kanamasi oldu hemde az degil her ayaga kalkmasinda ve surekli yatmaya calisti sonra kizi 8. Ayda dunyaya geldi bir sure hastanede kaldilar kucucuktu simdi gorsen 5ay oldu kocaman tombis bi kizi oldu Allahtan umidini kesme o oyle yapti ve istedigi oldu. Insallah seninde olur yeter ki uzulme ve cooookkk dua et
Aynen canim insallah hersey gonlunce olur dua ediyorum senin icin...Cok tesekkur ederim canim
Kanamadan korkmadimda bthcg yukselmemis ona uzuldum. En azindan o normal yukselseydi bu kadar yipratmazdim kendimi.Yine de Allah tan umidimi kesmiyorum. Insallah bi mucize olurda duzelir. Duzelmezse de yine sukurler olsun
Cok saol canim benmAynen canim insallah hersey gonlunce olur dua ediyorum senin icin...
Altı gün önceden adet oldum ben bu ayda olmadı acaba yerleşme kanaması mıdır arkadaşlar?
Canim cok tesekkur ederim cok saol amin
Cok fena etkilendim bu durumdan. Tarifsiz bi acı
Allah herkesin bebegini korusun benimki korunmamis olsa bile
Olabilir ... kanamanın miktarı da çok önemli tabi ... inşallah hamilesindir
BAT:08EKİMDİ
BUGUN 4.GÜNÜM HALA GELEN GİDEN YOK KAN TESTİM YARIN ÇIKACAK ...
parça falan gelmediyse hayırlı olsun hamilesiniz o yerleşme kanamasıGece peçeteyle kurularken farkettim lekeyi ped koyup yattım şuanda henüz kanama yok peçeteye kahverengi leke şeklinde geldi tekrar sadece ama adet gibiyim ateş basıyor ağrım da var bakalım hayırlısı siz yapabildiniz mi testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?