Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ben bu gün test yapamam çok korkuyorum yarın olsun inşallah cesaret toplarım

Benim dun gunumdu olmadim bugun sabah test yaptim negatif cikti ama bugunde olmadim uzulmedim ama insan yinede umutlaniyor bence sende bekle pazartesi yap canim. Ben pazartesiye kadar olmazsa doktora gitmeyi dusunuyorum testte hep negatif goruyorum sıkıldım artık

Test yapabileceğimi sanmıyorum. Cesaret edemiyorum. Seni cokkkkkk iyi anlayabiliyorum, o yüzden sonuna kadar bekliycem bakalım neyle karşılaşıcam... biraz önce sağ kasıkta seğirme ler oldu. Sanki minicik bir kalp atıyor gibi ... offffffff

İçimden bir ses kirmizilarin yolda olduğunu söylüyor. Bu ay diğer aylardan farklı yaşadığım şeyler ; her adet öncesi 10 gün önceden gögüsler çok şişer ve agrirdi, bu ay hicccc bir şey yok , sönük ler . Birde benim son adet tarihim 12.09 du ama 23.09 da günlük pedime çok açık kırmızı, hatta pembe renkte leke geldi şok olmuştum görünce , nerdeyse aglayacaktim. Bunun dışında değişik bir şey yok

O ara ara bende de oluyor bekle canim yapma bende yaptigima pisman oldum ama yinede olmadigim icin birazcik umudum var bakalim

Canim cok tesekkur ederim cok saol amin
Cok fena etkilendim bu durumdan. Tarifsiz bi acı
Allah herkesin bebegini korusun benimki korunmamis olsa bile
Canim o duyguyu ben yaşadım seni çok iyi anlayabiliyorum. Ama bebişin sana sürpriz yapacak gönülden inanıyorum. Arkadasimin 9 ay boyunca hep kanaması oldu şimdi kizi kucağında. Allahtan ümit kesilmez.

Canim o duyguyu ben yaşadım seni çok iyi anlayabiliyorum. Ama bebişin sana sürpriz yapacak gönülden inanıyorum. Arkadasimin 9 ay boyunca hep kanaması oldu şimdi kizi kucağında. Allahtan ümit kesilmez.
Insallah canim bende oyle umuyorum cok cok dusuk bi ihtimal suan ama insan kabullenemiyor. Yeni kan tahlilimde hersey netlesicek ya bu kadar kanamayla gitti yada Allah in izniyle hcg yukselir ve bizi birakmaz. Normalde bugun tahlil yapcaktim korkumdan yaptirmadim azaldigini gormek istemiyorum

Kotuye dair var shojim
Kanama devam etti durmadi
Karnimin bos oldugunu hissedebiliyorum bugun
Pazartesi dr gitcem

Canim benim uzme kendini Allah buyuktur. Esimin okul arkadasinin 5 ay kanamasi oldu hemde az degil her ayaga kalkmasinda ve surekli yatmaya calisti sonra kizi 8. Ayda dunyaya geldi bir sure hastanede kaldilar kucucuktu simdi gorsen 5ay oldu kocaman tombis bi kizi oldu Allahtan umidini kesme o oyle yapti ve istedigi oldu. Insallah seninde olur yeter ki uzulme ve cooookkk dua et

ben ates olcme ısıne ınanmıyorum bazılarında tutabılır belkı ama benım bı arkadasım var bu ates olcme işi ile resmen kafayı kırdı duzenlı tabela bıle yaptı atesı yukseldıgınde hamıleyımmm gecıktım deeee falan dedıgı zamanda bı anda adet olabıldı.bence adetın gectıyse test yap hatta en ıyısı kan testı suphe kalmaz bebısın senınleyse dıkkat edersın kendıne bı yol cızersın ha yoksa da stresten kurtulur adetını beklersın yenı umutlara bel baglarsın. ınan kendımıze yaptıgımız ezıyetı dusmanımız bıze yapmaz bu yolda.

Cok tesekkur ederim canim
Kanamadan korkmadimda bthcg yukselmemis ona uzuldum. En azindan o normal yukselseydi bu kadar yipratmazdim kendimi.Yine de Allah tan umidimi kesmiyorum. Insallah bi mucize olurda duzelir. Duzelmezse de yine sukurler olsun

Cok tesekkur ederim canim
Kanamadan korkmadimda bthcg yukselmemis ona uzuldum. En azindan o normal yukselseydi bu kadar yipratmazdim kendimi.Yine de Allah tan umidimi kesmiyorum. Insallah bi mucize olurda duzelir. Duzelmezse de yine sukurler olsun
Aynen canim insallah hersey gonlunce olur dua ediyorum senin icin...

Altı gün önceden adet oldum ben bu ayda olmadı acaba yerleşme kanaması mıdır arkadaşlar?

BAT:08EKİMDİ
BUGUN 4.GÜNÜM HALA GELEN GİDEN YOK KAN TESTİM YARIN ÇIKACAK ...

Olabilir ... kanamanın miktarı da çok önemli tabi ... inşallah hamilesindir

Gece peçeteyle kurularken farkettim lekeyi ped koyup yattım şuanda henüz kanama yok peçeteye kahverengi leke şeklinde geldi tekrar sadece ama adet gibiyim ateş basıyor ağrım da var bakalım hayırlısı siz yapabildiniz mi testi

parça falan gelmediyse hayırlı olsun hamilesiniz o yerleşme kanaması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…