Maalesef canim cikmamisSonuç çıkmadı mı canım daha?
Dev. Hastanesinde ertesi gun cikiyor sanirim yarina da randevu aldim doktorla gorusmek icin.insallah bi aksilik yoktur. Sen nasilsin canim rahatsizlik veriyormu minikAma test sonucu çoktan çıkmış olmalıııı, bekliyoruz
Dev. Hastanesinde ertesi gun cikiyor sanirim yarina da randevu aldim doktorla gorusmek icin.insallah bi aksilik yoktur. Sen nasilsin canim rahatsizlik veriyormu minik
Benimde istahim var ama yiyesim yok.Anladım canım, 1 gün daha beklicez artık.. Bebiş değil de sürekli bişeyler yemek zorunda kalmak rahatsızlık vermiyo değil ama buna da alışcazsenin nasıl gidiyo?
Benimde istahim var ama yiyesim yok.Zorla yiyorum iste yalniz olunca icinden gelmiyor insanin.
Bende cok tembellik var 2 gundur hic bi is yapmiyorum ogrendigimden beri yatis niye boyle oldum anlamadim
Benimde istahim var ama yiyesim yok.Zorla yiyorum iste yalniz olunca icinden gelmiyor insanin.
Bende cok tembellik var 2 gundur hic bi is yapmiyorum ogrendigimden beri yatis niye boyle oldum anlamadim
Aynen bugun fena yattim shojim yaa faydasiz ve bos gezen biri olarak. 2 bucuk saatlik filmi oturdum bitirdim sanki evde is yok birde mesgale ariyorum. ben bastan boyleysem ileriyi dusunemiyorumYat boşveeeerrrrrrr
Bende isimden ayrilali 2 ay oldu. Sahsen iyi ki de ayrilmisim full stres dolu bi isti, kaldiramiyordum artik. Biraz ara vericektim bu araya bebek girmis olduYa ben normalde de sevmem yemek yemeyi. Eşim sabahları beslenme çantası hazırlıyo, ne varsa artık badem, ceviz, meyve, süt... Midem allak bullak. Allahta işe gidiyorum yoksa sigara da olmayınca evde iyice depresyona giricem
Canim ben lekelendigin icin umitlenmistim bugun gercekten uzuldum baya gecmis gun bideBen regl oldum................
1 yıldır uğraşıyoruz, bu kez BAT 6 gün geçmişti, bu sefer oldu demiştim.
Bugün kan testine gidecektim..........Yine hüsran...............
1 ay sonra yine burada görüşmek üzere..............
:.......(
Canim ben lekelendigin icin umitlenmistim bugun gercekten uzuldum baya gecmis gun bide
Bende isimden ayrilali 2 ay oldu. Sahsen iyi ki de ayrilmisim full stres dolu bi isti, kaldiramiyordum artik. Biraz ara vericektim bu araya bebek girmis oldu
Sigarayi birakmana sebep oldugu icin bebisini tebrik ediyorum burdan
Ben de çok ümitliydim, gebelik testinde hafif de olsa 2. çizgiyi görmüştüm be daha önce hiç olmayan sol kasığımda ağrı çektim 1-2 gün.. Bat da baya geçmişti, sabahki kanama söktü iyice ve kendini regl olarak gösterdi..
eşimin doğumgününe bir kaç gün vardı, çok güzel bir sürpriz planlamıştım, şimdi ise oturup ağlıyorum saatlerdir..... Büyük hayal kırıklığı..
bak yine ümitlendirmek istemiyorum ama gebelikten önce vücut kendini hazırlar derler ya, eğer normalde düzenliyse adetin öyle bişey olabilir bu gecikme. benim ergenliğimden beri hiç şaşmayan adetim geçen ay 5 gün erken gelmişti. ama genellikle hamilelikten önce gecikme yaşıyolar... üzme kendini lütfen, en sağlıklı bebek en doğru zamanda gelsin diye bekliyoruz sadece
bende az önce oldum canım benimde 6 gün geçmiştiBen regl oldum................
1 yıldır uğraşıyoruz, bu kez BAT 6 gün geçmişti, bu sefer oldu demiştim.
Bugün kan testine gidecektim..........Yine hüsran...............
1 ay sonra yine burada görüşmek üzere..............
:.......(
bende az önce oldum canım benimde 6 gün geçmiştiyarın ikinci aşılama için dr a gitmeyi düşünüyorum hayırlısı diyelim
gerçekten mi hadi o zaman birbirimize destek olalım kader arkadaşım :) bu sefer olacak inş.buradan heberlerini bekliyorum.Yaaa sen de mi canım.. Keşke BAT bu kadar geçmeseydi de hayal kırıklığı olmasaydı.. Aynen ben de ikinci takip için yarın doktora gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?