Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Dev. Hastanesinde ertesi gun cikiyor sanirim yarina da randevu aldim doktorla gorusmek icin.insallah bi aksilik yoktur. Sen nasilsin canim rahatsizlik veriyormu minik

Anladım canım, 1 gün daha beklicez artık.. Bebiş değil de sürekli bişeyler yemek zorunda kalmak rahatsızlık vermiyo değil ama buna da alışcaz senin nasıl gidiyo?

Anladım canım, 1 gün daha beklicez artık.. Bebiş değil de sürekli bişeyler yemek zorunda kalmak rahatsızlık vermiyo değil ama buna da alışcaz senin nasıl gidiyo?
Benimde istahim var ama yiyesim yok. Zorla yiyorum iste yalniz olunca icinden gelmiyor insanin.
Bende cok tembellik var 2 gundur hic bi is yapmiyorum ogrendigimden beri yatis niye boyle oldum anlamadim

Benimde istahim var ama yiyesim yok. Zorla yiyorum iste yalniz olunca icinden gelmiyor insanin.
Bende cok tembellik var 2 gundur hic bi is yapmiyorum ogrendigimden beri yatis niye boyle oldum anlamadim

Ya ben normalde de sevmem yemek yemeyi. Eşim sabahları beslenme çantası hazırlıyo, ne varsa artık badem, ceviz, meyve, süt... Midem allak bullak. Allahta işe gidiyorum yoksa sigara da olmayınca evde iyice depresyona giricem

Ben regl oldum................
1 yıldır uğraşıyoruz, bu kez BAT 6 gün geçmişti, bu sefer oldu demiştim.
Bugün kan testine gidecektim..........Yine hüsran...............
1 ay sonra yine burada görüşmek üzere..............
:.......(

Bende isimden ayrilali 2 ay oldu. Sahsen iyi ki de ayrilmisim full stres dolu bi isti, kaldiramiyordum artik. Biraz ara vericektim bu araya bebek girmis oldu
Sigarayi birakmana sebep oldugu icin bebisini tebrik ediyorum burdan

Canim ben lekelendigin icin umitlenmistim bugun gercekten uzuldum baya gecmis gun bide

Canim ben lekelendigin icin umitlenmistim bugun gercekten uzuldum baya gecmis gun bide

Ben de çok ümitliydim, gebelik testinde hafif de olsa 2. çizgiyi görmüştüm be daha önce hiç olmayan sol kasığımda ağrı çektim 1-2 gün.. Bat da baya geçmişti, sabahki kanama söktü iyice ve kendini regl olarak gösterdi..
eşimin doğumgününe bir kaç gün vardı, çok güzel bir sürpriz planlamıştım, şimdi ise oturup ağlıyorum saatlerdir..... Büyük hayal kırıklığı..

Bende isimden ayrilali 2 ay oldu. Sahsen iyi ki de ayrilmisim full stres dolu bi isti, kaldiramiyordum artik. Biraz ara vericektim bu araya bebek girmis oldu
Sigarayi birakmana sebep oldugu icin bebisini tebrik ediyorum burdan

aslında ben de çalışmak mı daha iyi çalışmamak mı tam olarak emin değilim. işe gidince eve gelip yatasım, evde olunca işe gidip çalışasım geliyo... ama zaten maalesef ben istifa edemem işimden. ne güzel senin tam zamanında gelmiş bebiş ozaman

bak yine ümitlendirmek istemiyorum ama gebelikten önce vücut kendini hazırlar derler ya, eğer normalde düzenliyse adetin öyle bişey olabilir bu gecikme. benim ergenliğimden beri hiç şaşmayan adetim geçen ay 5 gün erken gelmişti. ama genellikle hamilelikten önce gecikme yaşıyolar... üzme kendini lütfen, en sağlıklı bebek en doğru zamanda gelsin diye bekliyoruz sadece

Teşekkürler canım benim....
Umarım öyledir...

bende az önce oldum canım benimde 6 gün geçmişti yarın ikinci aşılama için dr a gitmeyi düşünüyorum hayırlısı diyelim

bende az önce oldum canım benimde 6 gün geçmişti yarın ikinci aşılama için dr a gitmeyi düşünüyorum hayırlısı diyelim

Yaaa sen de mi canım.. Keşke BAT bu kadar geçmeseydi de hayal kırıklığı olmasaydı.. Aynen ben de ikinci takip için yarın doktora gidiyorum.

Yaaa sen de mi canım.. Keşke BAT bu kadar geçmeseydi de hayal kırıklığı olmasaydı.. Aynen ben de ikinci takip için yarın doktora gidiyorum.
gerçekten mi hadi o zaman birbirimize destek olalım kader arkadaşım :) bu sefer olacak inş.buradan heberlerini bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…