Bende bi Program var takvimim diye o hesaplamalara göre yumurtlama döneminde ilişkiye giriyoruz ama ben çok anlayamıyorum daDemek kiüzüldüm ... olsum moralleri bozmak yok.çalışmalara devam
3 gün geçmiş olmuyor iste sanırım. Yumurtlaman 3 gün geç olmuş demek ki. 14 gün önce ilişki oldu mu? Belki de o güne ilişki denk gelmemiştir. Hesaplamalar karışık baya
Evet yeni bıraktım, zorlanıyorum ama olsun alışırım elbet :) Benim son aylarda akıntım hiç kesilmedi canım bu ay. Hala beyaz akıntım devam ediyo.Yeni mi
Yeni mi biraktin sigarayı? Allah yardımcın olsun oo bebiş ne güzel bi şeye sebep olmuş şimdiden. Tabi o fasulyeye her şey değer :) ya bisi sorcam benim akintim çoğaldı. Nedendir. Senin var mi akinti
Bende bi Program var takvimim diye o hesaplamalara göre yumurtlama döneminde ilişkiye giriyoruz ama ben çok anlayamıyorum da
Bende bi Program var takvimim diye o hesaplamalara göre yumurtlama döneminde ilişkiye giriyoruz ama ben çok anlayamıyorum da
Evet yeni bıraktım, zorlanıyorum ama olsun alışırım elbet :) Benim son aylarda akıntım hiç kesilmedi canım bu ay. Hala beyaz akıntım devam ediyo.
Yarin sabah olsun ve test pozitif çıksın artik ne olurrr :) psikopata baglicam iyice:)
Bende womenlog kullanıyorum onu da denemeni tavsiye ederim :)Bende bi Program var takvimim diye o hesaplamalara göre yumurtlama döneminde ilişkiye giriyoruz ama ben çok anlayamıyorum da
Benim doktorum testi sabah yada akşam yapmanın sonucu değiştirmeyeceğini söylüyo canım. Çıkacaksa her türlü çıkar diyo.
Hadi ya ne bilim ole niyetlendim daha simdi yaparsam negatif olursa inanmam kendimi kandırırım sabah yapmadım ya ondan diye :))
Hadi ya ne bilim ole niyetlendim daha simdi yaparsam negatif olursa inanmam kendimi kandırırım sabah yapmadım ya ondan diye :))
G Gezginanneadayi89 canim sabah yap bizede guzel haberlerini ver. Bende ya kara haber vericem ya da 1 gun gecikmeHadi ya ne bilim ole niyetlendim daha simdi yaparsam negatif olursa inanmam kendimi kandırırım sabah yapmadım ya ondan diye :))
Senin yarın bat mıydı canım takip edemedim?
G Gezginanneadayi89 canim sabah yap bizede guzel haberlerini ver. Bende ya kara haber vericem ya da 1 gun gecikme
Tahminimce bugundu canım :)
Benim yarin bat son gunum canim. Testlerimi aceleyle yapmis bulunmaktayim tazelerini ancak gecikmem olursa yapcam artik karar aldim :) bakalim bu aksam cok agridi ama gelmedi sabaha gelmese iyidir :/Ay insaAllah canım saol. Hic pozitif gorcemi sanmıyorum ama bakalım inş yaniliyorumdur. Bu sefer sevinirim:)
Sen ne zaman yapicann testi
ıkımızın de maşallahı var kuzum ıyıyız gayet gecen ben de baktım eskı paylasımlarıma ayy ne çok ıstemısım yaaaaablaaa masallah 22 haftalik olmussunuz yerim prensesimizi :)
iyiyim cok sukur kiz uyurken gireyim dedim eski sayfalari okudum bir duygulandim ki sorma burda teslerimi paylastigim zaman ki :)
sen nasilsin bebis nasil iyiniz insallah
Benim yarin bat son gunum canim. Testlerimi aceleyle yapmis bulunmaktayim tazelerini ancak gecikmem olursa yapcam artik karar aldim :) bakalim bu aksam cok agridi ama gelmedi sabaha gelmese iyidir :/
Canim valla tebrik ediyorum iyi bi yerden tespit yaptin. Ben bunu hic dusunmemistim. Bende ancak adet olduktan sonra kasıklarim ve belim agrirdi. Onceden agrimaz yani.Canım ümitlendirmek istemiyorum ama normalde önceden ağrın olmuyosa sabah test yap derim. Ben adet olduğum gün ağrı başlardı, bu sefer akşam kasıklarım ve belim feci ağrıdı. Testi yapmamın en büyük nedenlerinden biri de buydu be pozitif çıktı adet günü.
Normal vücut ısını biliyosan bi ölç istersen. Ben akşamdan anladım değişik bişeyler olduğunu. Bugüne kadar maksimum 36.7 olurdu ateşim, adet günü düşerdi. Ama o akşam 37.2 olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?