Canim umitlendirmeme kısmını unut gitsin ben baya bi mutlu oldumCanım ümitlendirmek istemiyorum ama normalde önceden ağrın olmuyosa sabah test yap derim. Ben adet olduğum gün ağrı başlardı, bu sefer akşam kasıklarım ve belim feci ağrıdı. Testi yapmamın en büyük nedenlerinden biri de buydu be pozitif çıktı adet günü.
ıkımızın de maşallahı var kuzum ıyıyız gayet gecen ben de baktım eskı paylasımlarıma ayy ne çok ıstemısım yaaaa
Benim yarin bat son gunum canim. Testlerimi aceleyle yapmis bulunmaktayim tazelerini ancak gecikmem olursa yapcam artik karar aldim :) bakalim bu aksam cok agridi ama gelmedi sabaha gelmese iyidir :/
Canim valla tebrik ediyorum iyi bi yerden tespit yaptin. Ben bunu hic dusunmemistim. Bende ancak adet olduktan sonra kasıklarim ve belim agrirdi. Onceden agrimaz yani.
Psikolojik olarak adet belirtisine adapteyim ya ondan hic farketmemisim vallahi. Yarin ben bi test alayim eger sabaha gelmezse :) supersin canim ya
Canim valla tebrik ediyorum iyi bi yerden tespit yaptin. Ben bunu hic dusunmemistim. Bende ancak adet olduktan sonra kasıklarim ve belim agrirdi. Onceden agrimaz yani.
Psikolojik olarak adet belirtisine adapteyim ya ondan hic farketmemisim vallahi. Yarin ben bi test alayim eger sabaha gelmezse :) supersin canim ya
Bilmiyorum sanırım , bir kaç gün bu saatlerde kulaktan olcuyordum. 37.2 çıkıyordu. Simdi de ölçtüm yine öyle cikti
Bende bat tan 4 gun once,iliskiden 4 gun sonra yapmis oldum utanmasam ertesi gun test yapacakmisim yani :)) cok silik bir cizgi vardi. Bat a 3 gun kala kan testi yaptim oda 7.18 ciktiKaç gün önce yaptın ki ben 3 gün önce yapmıştm negatifti :)
Canım bu da iyiye işaret, ateşin düşmemesi adet olmayacağını gösterir. İnşallah yarın hamileyimmm yazarsın sen de buraya
Bende bat tan 4 gun once,iliskiden 4 gun sonra yapmis oldum utanmasam ertesi gun test yapacakmisim yani :)) cok silik bir cizgi vardi. Bat a 3 gun kala kan testi yaptim oda 7.18 cikti
Insallah canim yaAy super o zaman yarin sabah ikimizde yapalım :) tabi gormeseem inş kırmızıları.
İkimizde müjde verelim ins
2.5 yıl olcak nerdeyse daha yeni esim ikna oldu bebek konusuna ondan ne yapacagimi sasirdim :))Hehe hakkaten sen benden betermişsin :)
Merhaba kızlar bende sabah test yapmaya gidecem,tahminimce 6,7 günüm gecmiş..
2.5 yıl olcak nerdeyse daha yeni esim ikna oldu bebek konusuna ondan ne yapacagimi sasirdim :))
Rabbim önce isteyen herkese versin cnm,benim içinde hayırlısı neyse o olsun.benim negatifte çıksa çok üzülmem yani.1 kızım 1 oğlum var çok şükür :)Ay hadi bakalım insaAllah :) haberleşelim yarin :) güzel haberlerle gelelimmm
Insallah bu sabah o 1 yila son verirsin insallah saglikli buyuyen bir bebegin tombis bir gobegin olur canim :) Allah isteyen herkese nasip etsinHehe oy. Yok şükür biz eşimle kafaydik o konuda. İlk sene ikimizde istemedik. 1 senedir de istiyoruz ama olmuyor :)
Rabbim önce isteyen herkese versin cnm,benim içinde hayırlısı neyse o olsun.benim negatifte çıksa çok üzülmem yani.1 kızım 1 oğlum var çok şükür :)
Insallah bu sabah o 1 yila son verirsin insallah saglikli buyuyen bir bebegin tombis bir gobegin olur canim :) Allah isteyen herkese nasip etsin
Bende tam olarak istemiyordum hevesti sadece. O sorumluluga henuz giremeyebilirdim. Ondan problem yapmadim suan ikimizde istiyoruz gercekten. Allah verirse biz haziriz artik :) vermezse de yine sukurler olsun
Amin canimm :)İnsaAllah hatta birlikte bu hasrete son verelim canım amin amin amin :))
Bebisler gobuslere yerleşsin :) sağlıkla kucaklayalım. Ay insaAllah
Tsk ederim cnm,Rabbim en kısa zamanda sana ve bebiş isteyen herkese nasip etsin..Hii ne güzel Allah bagislasin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?