Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Teşekkür ederim yardımcı olduğun için ...

Rabbim sana ve tum isteyenlere saglikli hayirli tatli bir bebek nasip etsin. Butun bekleyislere degsin. Cok gecmis olsun canim
Kimsenin duasi geri donmesin insallah..

Rabbim sana ve tum isteyenlere saglikli hayirli tatli bir bebek nasip etsin. Butun bekleyislere degsin. Cok gecmis olsun canim
Kimsenin duasi geri donmesin insallah..
Allah razi olsun kardeşim bu ne güzel dua bu ne güzel temennidir böyle. ..Rabbim hepimizin Dualarıni hakkimizda hayırlı şekilde kabul etsin inşaallah.

Allah razi olsun kardeşim bu ne güzel dua bu ne güzel temennidir böyle. ..Rabbim hepimizin Dualarıni hakkimizda hayırlı şekilde kabul etsin inşaallah.
Insallah kardesim bende bu ay niyetlendim ama kendimden cok bekleyen tedavi goren cabalayanlara nasip olmasini istedim hep icimden oyle gecti. Insallah seninde bi kuzucugun olur. Amin canim benim. Sendende Allah razi olsun

Canım çok teşekkür ederim.. İnşallah allah hepinize bu güzel duyguyu yaşatır. Benim bu konuda bildiğim bişey varsa artık, herşeyin bi zamanı olduğu. Neler denedik neler yaptık meğer bugünü bekliyomuş bizimki. Sizin bebişler de sizi bekliyolar emin ol

Bir de gebelik testleri ile aranızda benim kadar haşır neşir olan yoktur. Her ay en az 5 tane harcayıp, aa çizginin yeri belli, sanki gölge bişey var, sabaha kadar bekleyince sanki çizgi çıktı... Hepsini ben de yaşadım.. Sizi üzmek istemem ama o gölgeler hiçbişey ifade etmiyo, bende de etmedi yani. Dün test yaptığımda damlatır damlatmaz çizgi çıktı, silikti ama gölge gibi değil bariz pembe. Yarım saat bekledikten sonra değil, hemen. Daha önceki hiçbi testimde olmadığı kadar net. Resmini de paylaşmıştım sizinle. Üstelik kan değerim de daha 48,17'ydi, çok düşük yani daha.

Ay ay kimler gelmiş tazecik annecik gelmis :) nasılsın canim

Yaa sorma çok sıkılıyorummm, bir sürü yapmam gereken şey var ama sigara içemediğim için çalışamıyorumm:-( sigara içenler için işin bi de bu boyutu var hatırlatıyım olsun artık alışırım zamanla diyorum, değer benim bebişime

Canım bende bütün belirtiler gitti. Ne bel ,ne kasık, ne akıntı. Göğüslerim zaten sönük. Aslında adete bir hafta kala çok şişiyor ve aciyordu o bile yok. Bu ay da ümitler suya düştü. Allahım diğer isteyen kardeşlerimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Tatlım belirti aramayın noolur. Benim de adetten önce şişerdi ama bu ay tık yok. Bel ve kasık ağrısı da dün ve bugün oldu biraz , yani adet geçince. Umudunu kaybetme

ben de cok şükür bugun kendiliğimden regl oldum. doktorum ovulasyon testi onermedi. akışına bırak acelen yok yaşın genç dedi . bu ay da akışına bırakayım .olmazsa ovulasyon testi alıcam inşallah.

abla nasilsin bebis nasil yazisamadik uzun zamandir

kız turta napıonnnn ayak izinizi yesinlerrrr

ablaaa masallah 22 haftalik olmussunuz yerim prensesimizi :)
iyiyim cok sukur kiz uyurken gireyim dedim eski sayfalari okudum bir duygulandim ki sorma burda teslerimi paylastigim zaman ki :)
sen nasilsin bebis nasil iyiniz insallah

Yeni mi

Yeni mi biraktin sigarayı? Allah yardımcın olsun oo bebiş ne güzel bi şeye sebep olmuş şimdiden. Tabi o fasulyeye her şey değer :) ya bisi sorcam benim akintim çoğaldı. Nedendir. Senin var mi akinti

Amin inşallah bugün kırmızılari gördüm malesef demek ki daha vakti zamanı var Allahım hayırlısıyla tez zamanda nasip eder inşallah bizlere de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…