- 5 Eylül 2015
- 617
- 339
- 23
- 35
Anladm cnm ozmn net bi tarih belirle 31 hesapla hala gelen giden olmazsa ozmn yap daha ii senin icin :) senden de allah razi olsun allah yar ve yardimcin olsun kuzum
Teşekkür ederim yardımcı olduğun için ...Yani cok dusuk evet degerlerin aynisini ilk ay bende yasdim cok sukur o sokturucuyle adet gordum ve duzene girdi yeniden istersen yarin yine yaptir dicem ama 20nin uzerinsde olmasi lazm degerinin ve heer 48 saatte bir artmasi gerek ama keskn biside konusamam oyuzden doktoruna d bi daniş
Rabbim sana ve tum isteyenlere saglikli hayirli tatli bir bebek nasip etsin. Butun bekleyislere degsin. Cok gecmis olsun canimMerhaba arkadaşlar. Pkoluyum. Yumurta büyüme problemim var. Çok yüksek dozda iğneyle zar zor buyutuldu ve geçen yıl tüp bebekle hamile kaldım. Fakat 11. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum. Tekrar tüp deneyecegim ancak öncesinde 3 aydır kistler gitsin diye doğum kontrol ilacı kullandım. Bu ay vaktinde başlamayı unuttuğum için içmedim. Sat 8 eylül. İlacsiz adet olamiyorum ama döngümu 30 kabul edersem adetime 4 gun var. Son 10 gündür göğüs uçlarında hassasiyet ve hafif renk koyulasmasi, damarlanma var. Mucize bekliyorum belki ama hamile olabilir miyim bilemiyorum. Ben de gün sayayım sizlerle dedim:) Ne de olsa Rabbimden ümit kesilmez ama değil mi...
Allah razi olsun kardeşim bu ne güzel dua bu ne güzel temennidir böyle. ..Rabbim hepimizin Dualarıni hakkimizda hayırlı şekilde kabul etsin inşaallah.Rabbim sana ve tum isteyenlere saglikli hayirli tatli bir bebek nasip etsin. Butun bekleyislere degsin. Cok gecmis olsun canim
Kimsenin duasi geri donmesin insallah..
Insallah kardesim bende bu ay niyetlendim ama kendimden cok bekleyen tedavi goren cabalayanlara nasip olmasini istedim hep icimden oyle gecti. Insallah seninde bi kuzucugun olur. Amin canim benim. Sendende Allah razi olsunAllah razi olsun kardeşim bu ne güzel dua bu ne güzel temennidir böyle. ..Rabbim hepimizin Dualarıni hakkimizda hayırlı şekilde kabul etsin inşaallah.
aysecg hayırlı olsun canım allahım sağ salim kucağına almayi nasip etsin darısı biz isteyenlerin başına benim de adetim 3 gun gecikti dün test yaptım ama negatif bakalım inşallah hastalanmam dua et hepimize hamile nin ettiği dua kabul olurmuş :)
Belki bilen birisi simdi bilgilendirir bizi. Acaba normal mi onu merak ettim aslinda
Arkadaşlar benim dün adet günümdü ve hamile olduğumu öğrendim, inanın zerre ağrım yok. Göğüslerim de sönmüş balon gibi.
Ay ay kimler gelmiş tazecik annecik gelmis :) nasılsın canim
Tatlım belirti aramayın noolur. Benim de adetten önce şişerdi ama bu ay tık yok. Bel ve kasık ağrısı da dün ve bugün oldu biraz , yani adet geçince. Umudunu kaybetmeCanım bende bütün belirtiler gitti. Ne bel ,ne kasık, ne akıntı. Göğüslerim zaten sönük. Aslında adete bir hafta kala çok şişiyor ve aciyordu o bile yok. Bu ay da ümitler suya düştü.Allahım diğer isteyen kardeşlerimize hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Yani sende hiç bir belirti yokmuydu ?Tatlım belirti aramayın noolur. Benim de adetten önce şişerdi ama bu ay tık yok. Bel ve kasık ağrısı da dün ve bugün oldu biraz , yani adet geçince. Umudunu kaybetme
Yani sende hiç bir belirti yokmuydu ?
Canım hayırlı olsun çok sevindim testin çok belirgin
Allah'ım ikimize aynı Ay nasip etti canım Hakkımızda hayırlısı olsun
Tüm bekleyen Arkadaşlara da bu güzel Duyguları yaşamayı nasip etsin inşallah
kız turta napıonnnn ayak izinizi yesinlerrrrabla nasilsin bebis nasil yazisamadik uzun zamandir
kız turta napıonnnn ayak izinizi yesinlerrrr
Yaa sorma çok sıkılıyorummm, bir sürü yapmam gereken şey var ama sigara içemediğim için çalışamıyorumm:-( sigara içenler için işin bi de bu boyutu var hatırlatıyımolsun artık alışırım zamanla diyorum, değer benim bebişime
Amin inşallah bugün kırmızılari gördüm malesef demek ki daha vakti zamanı var Allahım hayırlısıyla tez zamanda nasip eder inşallah bizlere deCanım çok teşekkür ederim.. İnşallah allah hepinize bu güzel duyguyu yaşatır. Benim bu konuda bildiğim bişey varsa artık, herşeyin bi zamanı olduğu. Neler denedik neler yaptık meğer bugünü bekliyomuş bizimki. Sizin bebişler de sizi bekliyolar emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?