Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Aynen bende bugun hem yazlik kislik giysi duzenlemesi hemde evin tavanlarini boyamaya basladim zaman boyle cabuk geciyor. Yoksa elde telefon wifi KK ordan oraya bat gecmiyor arkadas
zaman geçmio evet bende yarın evi baştan aşağı temizlemeyii dolaplardaki giysilerin yerini değiştirmeyi falan düşünüorum :)

zaman geçmio evet bende yarın evi baştan aşağı temizlemeyii dolaplardaki giysilerin yerini değiştirmeyi falan düşünüorum :)
Cok iyi oluyor valla strese birebir. Neticeyi ogrenince nede olsa icimden is yapmak gelmicek bari simdi duzenleyeyim dedim. 2 posta daha camasir yikicam yuzum gozum kollarim boyali kendimi en son çitilicem. Kadin = cok fonksiyon
Huyumuz kurusun heryere yetisiyoruz

Bende becerir miyim acaba denemediğim bi o kaldı.ay Rabbim gerek biraktirmasin da bu ay hamiş olayım hayırlısıyla ins

MasaAllah valla size. Ben hic bisi yapmıyorum . Bu ay rahim cektirdim kadın da dikkat et dedi diye esim temizlik bile yaptırmıyor. :)) o yüzden benim bu ay geçmek bilmedi galiba :)

MasaAllah valla size. Ben hic bisi yapmıyorum . Bu ay rahim cektirdim kadın da dikkat et dedi diye esim temizlik bile yaptırmıyor. :)) o yüzden benim bu ay geçmek bilmedi galiba :)
Olabilir canim bosver dinlen yapiyosun yine dagiliyor :)
Bu arada benim is bitik. Adet agrilarim basladi ne yazik ki. En gec yarin sabaha aci gercekle karsilasicam. Olmamis becerememisiz. Umitlenmistim baya

Ilk tecrubelerimle dolu bir ay gecirdim. 2 idrar testi 1 kan testi (7.18) fakat ben bu agriyi cok iyi taniyorum kirmizidan baskasi degil bu. Gitti bebis gitti merak stres. Sabaha olurum kesin

Valla ole yarin heryer bayram temizligi gibi olucak sonbahar temizligi yapicaZ baklim netice ne cikacak

Bende becerir miyim acaba denemediğim bi o kaldı.ay Rabbim gerek biraktirmasin da bu ay hamiş olayım hayırlısıyla ins
Ins. Kuzum kalbim ve dualrm senjnle beni habersiz birakma
Bizdede ole es olsa super olurda :)

Arkadaşlar merhaba..son adet tarihim 23 agustos.12gün geciktim.adet düzensizliği yaşarsımama ilk defa bu kadar geciktim.16 eylülde bhcgyapmıştım, 0.01 çıkmıştı.cuma günü doktora gittim1.20 çıktı.adet söktürücü falan verdi.kullanmadmnedense.geç yumurtlamadır belki diye.2 gündürürtiker başladı.ilk defa böyle birşey yaşıyorum. Yazdığım değerlere göre hamile olmam imkansız değil mi ?

Yani cok dusuk evet degerlerin aynisini ilk ay bende yasdim cok sukur o sokturucuyle adet gordum ve duzene girdi yeniden istersen yarin yine yaptir dicem ama 20nin uzerinsde olmasi lazm degerinin ve heer 48 saatte bir artmasi gerek ama keskn biside konusamam oyuzden doktoruna d bi daniş

Merhaba arkadaşlar. Pkoluyum. Yumurta büyüme problemim var. Çok yüksek dozda iğneyle zar zor buyutuldu ve geçen yıl tüp bebekle hamile kaldım. Fakat 11. Haftada kalbi durdu kürtaj oldum. Tekrar tüp deneyecegim ancak öncesinde 3 aydır kistler gitsin diye doğum kontrol ilacı kullandım. Bu ay vaktinde başlamayı unuttuğum için içmedim. Sat 8 eylül. İlacsiz adet olamiyorum ama döngümu 30 kabul edersem adetime 4 gun var. Son 10 gündür göğüs uçlarında hassasiyet ve hafif renk koyulasmasi, damarlanma var. Mucize bekliyorum belki ama hamile olabilir miyim bilemiyorum. Ben de gün sayayım sizlerle dedim:) Ne de olsa Rabbimden ümit kesilmez ama değil mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…