Aynen bende bugun hem yazlik kislik giysi duzenlemesi hemde evin tavanlarini boyamaya basladim zaman boyle cabuk geciyor. Yoksa elde telefon wifi KK ordan oraya bat gecmiyor arkadasDüşünme :)) bende yarin sabah test yapicam tekrar ama düşündükçe geçmiyor zaman :)
zaman geçmio evet bende yarın evi baştan aşağı temizlemeyii dolaplardaki giysilerin yerini değiştirmeyi falan düşünüorum :)Aynen bende bugun hem yazlik kislik giysi duzenlemesi hemde evin tavanlarini boyamaya basladim zaman boyle cabuk geciyor. Yoksa elde telefon wifi KK ordan oraya bat gecmiyor arkadas
Cok iyi oluyor valla strese birebir. Neticeyi ogrenince nede olsa icimden is yapmak gelmicek bari simdi duzenleyeyim dedim. 2 posta daha camasir yikicam yuzum gozum kollarim boyali kendimi en son çitilicem. Kadin = cok fonksiyonzaman geçmio evet bende yarın evi baştan aşağı temizlemeyii dolaplardaki giysilerin yerini değiştirmeyi falan düşünüorum :)
bende bilmiorum kuzum ztn uraşmam bununla uraşan insanlar var ama bmde uğraşırsam daha çok stres yaparım kendimi iyi tanıorum kısmet bakalm bu ayda hamile değilsem bi daki aya bende ovulasyon testi alırım herhal bide öle denerim
zaman geçmio evet bende yarın evi baştan aşağı temizlemeyii dolaplardaki giysilerin yerini değiştirmeyi falan düşünüorum :)
Cok iyi oluyor valla strese birebir. Neticeyi ogrenince nede olsa icimden is yapmak gelmicek bari simdi duzenleyeyim dedim. 2 posta daha camasir yikicam yuzum gozum kollarim boyali kendimi en son çitilicem. Kadin = cok fonksiyon
Huyumuz kurusun heryere yetisiyoruz
Olabilir canim bosver dinlen yapiyosun yine dagiliyor :)MasaAllah valla size. Ben hic bisi yapmıyorum . Bu ay rahim cektirdim kadın da dikkat et dedi diye esim temizlik bile yaptırmıyor. :)) o yüzden benim bu ay geçmek bilmedi galiba :)
Olabilir canim bosver dinlen yapiyosun yine dagiliyor :)
Bu arada benim is bitik. Adet agrilarim basladi ne yazik ki. En gec yarin sabaha aci gercekle karsilasicam. Olmamis becerememisiz.Umitlenmistim baya
Ilk tecrubelerimle dolu bir ay gecirdim. 2 idrar testi 1 kan testi (7.18) fakat ben bu agriyi cok iyi taniyorum kirmizidan baskasi degil bu. Gitti bebisgitti merak stres. Sabaha olurum kesin
Aynen canim hayirlisi olsun. Senin bat ne zaman canimYaa hayırlısı bakalımbi dahaki aya inş diyelim o zaman
Valla ole yarin heryer bayram temizligi gibi olucak sonbahar temizligi yapicaZ baklim netice ne cikacakCok iyi oluyor valla strese birebir. Neticeyi ogrenince nede olsa icimden is yapmak gelmicek bari simdi duzenleyeyim dedim. 2 posta daha camasir yikicam yuzum gozum kollarim boyali kendimi en son çitilicem. Kadin = cok fonksiyon
Huyumuz kurusun heryere yetisiyoruz
Aynen canim hayirlisi olsun. Senin bat ne zaman canim
Ins. Kuzum kalbim ve dualrm senjnle beni habersiz birakmaBende becerir miyim acaba denemediğim bi o kaldı.ay Rabbim gerek biraktirmasin da bu ay hamiş olayım hayırlısıyla ins
Bizdede ole es olsa super olurda :)MasaAllah valla size. Ben hic bisi yapmıyorum . Bu ay rahim cektirdim kadın da dikkat et dedi diye esim temizlik bile yaptırmıyor. :)) o yüzden benim bu ay geçmek bilmedi galiba :)
En son adetininin baalangicindan itibaren saysana 28 gun yada 29 kac gunde bir oluosanBugün Du sanırım. Ama gelen giden yok henüz .
Ins. Kuzum kalbim ve dualrm senjnle beni habersiz birakma
Bizdede ole es olsa super olurda :)
En son adetininin baalangicindan itibaren saysana 28 gun yada 29 kac gunde bir oluosan
Anladm cnm ozmn net bi tarih belirle 31 hesapla hala gelen giden olmazsa ozmn yap daha ii senin icin :) senden de allah razi olsun allah yar ve yardimcin olsun kuzumNormalde ortalamam 28. Bu aralar 30,31 i buluyor sanki.
Yani cok dusuk evet degerlerin aynisini ilk ay bende yasdim cok sukur o sokturucuyle adet gordum ve duzene girdi yeniden istersen yarin yine yaptir dicem ama 20nin uzerinsde olmasi lazm degerinin ve heer 48 saatte bir artmasi gerek ama keskn biside konusamam oyuzden doktoruna d bi danişArkadaşlar merhaba..son adet tarihim 23 agustos.12gün geciktim.adet düzensizliği yaşarsımama ilk defa bu kadar geciktim.16 eylülde bhcgyapmıştım, 0.01 çıkmıştı.cuma günü doktora gittim1.20 çıktı.adet söktürücü falan verdi.kullanmadmnedense.geç yumurtlamadır belki diye.2 gündürürtiker başladı.ilk defa böyle birşey yaşıyorum. Yazdığım değerlere göre hamile olmam imkansız değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?