• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Demek ki :KK43: üzüldüm ... olsum moralleri bozmak yok.çalışmalara devam :KK66:
3 gün geçmiş olmuyor iste sanırım. Yumurtlaman 3 gün geç olmuş demek ki. 14 gün önce ilişki oldu mu? Belki de o güne ilişki denk gelmemiştir. Hesaplamalar karışık baya
Bende bi Program var takvimim diye o hesaplamalara göre yumurtlama döneminde ilişkiye giriyoruz ama ben çok anlayamıyorum da

Yeni mi

Yeni mi biraktin sigarayı? Allah yardımcın olsun oo bebiş ne güzel bi şeye sebep olmuş şimdiden. Tabi o fasulyeye her şey değer :) ya bisi sorcam benim akintim çoğaldı. Nedendir. Senin var mi akinti
Evet yeni bıraktım, zorlanıyorum ama olsun alışırım elbet :) Benim son aylarda akıntım hiç kesilmedi canım bu ay. Hala beyaz akıntım devam ediyo.

Bende bi Program var takvimim diye o hesaplamalara göre yumurtlama döneminde ilişkiye giriyoruz ama ben çok anlayamıyorum da

Fertility friend adlı programı kullan canım. Ve mutlaka ateşini ölçmeni tavsiye ederim her sabah. Bende en çok işe yarayan şey ateş oldu.

Ay beni kaşıntı tuttu bu gece her tarafım kasınıyor noldu ki boyle birden bire. Adette olmadim daha. :KK55:

Ay insaAllah canım saol. Hic pozitif gorcemi sanmıyorum ama bakalım inş yaniliyorumdur. Bu sefer sevinirim:)
Sen ne zaman yapicann testi
Benim yarin bat son gunum canim. Testlerimi aceleyle yapmis bulunmaktayim tazelerini ancak gecikmem olursa yapcam artik karar aldim :) bakalim bu aksam cok agridi ama gelmedi sabaha gelmese iyidir :/

ablaaa masallah 22 haftalik olmussunuz yerim prensesimizi :)
iyiyim cok sukur kiz uyurken gireyim dedim eski sayfalari okudum bir duygulandim ki sorma burda teslerimi paylastigim zaman ki :)
sen nasilsin bebis nasil iyiniz insallah
ıkımızın de maşallahı var kuzum ıyıyız gayet gecen ben de baktım eskı paylasımlarıma ayy ne çok ıstemısım yaaaa

Benim yarin bat son gunum canim. Testlerimi aceleyle yapmis bulunmaktayim tazelerini ancak gecikmem olursa yapcam artik karar aldim :) bakalim bu aksam cok agridi ama gelmedi sabaha gelmese iyidir :/

Canım ümitlendirmek istemiyorum ama normalde önceden ağrın olmuyosa sabah test yap derim. Ben adet olduğum gün ağrı başlardı, bu sefer akşam kasıklarım ve belim feci ağrıdı. Testi yapmamın en büyük nedenlerinden biri de buydu be pozitif çıktı adet günü.

Canım ümitlendirmek istemiyorum ama normalde önceden ağrın olmuyosa sabah test yap derim. Ben adet olduğum gün ağrı başlardı, bu sefer akşam kasıklarım ve belim feci ağrıdı. Testi yapmamın en büyük nedenlerinden biri de buydu be pozitif çıktı adet günü.
Canim valla tebrik ediyorum iyi bi yerden tespit yaptin. Ben bunu hic dusunmemistim. Bende ancak adet olduktan sonra kasıklarim ve belim agrirdi. Onceden agrimaz yani.
Psikolojik olarak adet belirtisine adapteyim ya ondan hic farketmemisim vallahi. Yarin ben bi test alayim eger sabaha gelmezse :) supersin canim ya

Normal vücut ısını biliyosan bi ölç istersen. Ben akşamdan anladım değişik bişeyler olduğunu. Bugüne kadar maksimum 36.7 olurdu ateşim, adet günü düşerdi. Ama o akşam 37.2 olmuştu.

Bilmiyorum sanırım , bir kaç gün bu saatlerde kulaktan olcuyordum. 37.2 çıkıyordu. Simdi de ölçtüm yine öyle cikti

Back
X