• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Arkadaşlar 2 gün önce test yapmıştım, 2. çizgi hayalet gibi belirmişti. Bugün sabah başka markayla yine yaptım ama sonuç negatif :(( net şekilde.
Ama bat 4 gün geçti, salıya kadar gelmezse - ki umarım gelmez- doktoruma gideceğim.

Arkadaşlar 2 gün önce test yapmıştım, 2. çizgi hayalet gibi belirmişti. Bugün sabah başka markayla yine yaptım ama sonuç negatif :KK43:( net şekilde.
Ama bat 4 gün geçti, salıya kadar gelmezse - ki umarım gelmez- doktoruma gideceğim.

Yumurtlama gününü tam olarak biliyor musun canım. Çünkü bende geçiyor bat sanmistim ama meğer bu ay geç yumurtlamisim sanırım.

Yumurtlama gününü tam olarak biliyor musun canım. Çünkü bende geçiyor bat sanmistim ama meğer bu ay geç yumurtlamisim sanırım.

Canım 18 eylülde çatlatma iğnesi yapıldı. 20-21 eylülde yumurtam çatlamış. Sat 5 eylüldü, yani 15. günü çatlamış, geç mi oluyor acaba? Biliyor musun?

Canım 18 eylülde çatlatma iğnesi yapıldı. 20-21 eylülde yumurtam çatlamış. Sat 5 eylüldü, yani 15. günü çatlamış, geç mi oluyor acaba? Biliyor musun?

Benim burda öğrendiğim kadarıyla yumurta çatladiktan 14 gün sonra adet günü oluyor.
Bende basta bilmiyordum eski hesabima gore geçti sanıyordum. Ama ayni benimle ayni zamanlarda çatlamış yumurtan. Ve yeni hesabıma gore bizim bat bugün,ya da yarin. Bat geçmedi yani daha. Yarın a kadar inş görmessem kırmızıyı testi yarin tekrarlamayı düşünüyorum mesela. Sen de bi iki gun bekle görmese En tekrarla. Ama heyecan telaş yapma yani. Senin bat daha yeni gelmiş. ;)

Klomen ve çatlatma iğnesi de regli geciktirebilirmiş... :(
muhtemelen ondan gecikti benim, çünkü sonuç negatif..

Benim burda öğrendiğim kadarıyla yumurta çatladiktan 14 gün sonra adet günü oluyor.
Bende basta bilmiyordum eski hesabima gore geçti sanıyordum. Ama ayni benimle ayni zamanlarda çatlamış yumurtan. Ve yeni hesabıma gore bizim bat bugün,ya da yarin. Bat geçmedi yani daha. Yarın a kadar inş görmessem kırmızıyı testi yarin tekrarlamayı düşünüyorum mesela. Sen de bi iki gun bekle görmese En tekrarla. Ama heyecan telaş yapma yani. Senin bat daha yeni gelmiş. :KK66:

Hmmm ben daha önceki aylara göre ortalama almıştım, mesela hiç bu kadar gecikmezdi benim. 25. günümde olurdum, demekki bu ay geç yumurtlamışım, olabilir evet. Klomen de geciktirmiş olabilir :(

Bir kaç gün sonra eşimin doğumgünü, aslında telaşım o yüzden, hamilelik durumu varsa ona bi sürpriz planlayacagım da inş.

Hmmm ben daha önceki aylara göre ortalama almıştım, mesela hiç bu kadar gecikmezdi benim. 25. günümde olurdum, demekki bu ay geç yumurtlamışım, olabilir evet. Klomen de geciktirmiş olabilir :KK43:

Bir kaç gün sonra eşimin doğumgünü, aslında telaşım o yüzden, hamilelik durumu varsa ona bi sürpriz planlayacagım da inş.

Yok yok merak etme . Yanlisim varsa düzeltsinler ama ovu gününü biliyorsan bat hesaplamak çok kolay. 14gün sonra bu aklında olsun. Bu ay benimde denediğim şeylerden biri de klomendi. :) bakalimnolcas

inşallah cnm bnm az kaldı senin ne zmn?

Benim bahsettiğim gibi ortalama hesabimda aslında bat geçiyor bile. Ama sonra 17. Günde kasigimda oluşan sancinin yumurta catlamasindan olduğunu düşündüm. Yani geç yumurtlamışım. Baktım geçen ay da geç yumurtlamışım. O yüzden hesabimi yeniden yaptım. Ve bugün benim bat :)) bakalım bugün yarın gelen giden olmassa tekrar test yapayım diyorum iste :)

Benim bahsettiğim gibi ortalama hesabimda aslında bat geçiyor bile. Ama sonra 17. Günde kasigimda oluşan sancinin yumurta catlamasindan olduğunu düşündüm. Yani geç yumurtlamışım. Baktım geçen ay da geç yumurtlamışım. O yüzden hesabimi yeniden yaptım. Ve bugün benim bat :)) bakalım bugün yarın gelen giden olmassa tekrar test yapayım diyorum iste :)
hı anladm hayırlısı olsun kuzm bklm adetten önce belirtim olmaz bnm ama bugun göğsüm şişmiş sağ kasığımdanda bi kere bıçak batar gibi bir iki saniye sancı girdi karnımdada şikinlik hissi var sanki öle işte bnm 3-4 gün var tahminen 28 gün sayarsam 7sinde olcak 29sayarsam 8inde gelck adetim ama bklm bn 8inde gelmezse test yapıcam 9undada gelmezse hastaneye gidip kan testi yaptırcam baklım nasip

hı anladm hayırlısı olsun kuzm bklm adetten önce belirtim olmaz bnm ama bugun göğsüm şişmiş sağ kasığımdanda bi kere bıçak batar gibi bir iki saniye sancı girdi karnımdada şikinlik hissi var sanki öle işte bnm 3-4 gün var tahminen 28 gün sayarsam 7sinde olcak 29sayarsam 8inde gelck adetim ama bklm bn 8inde gelmezse test yapıcam 9undada gelmezse hastaneye gidip kan testi yaptırcam baklım nasip

Ay su kasiga giren sancılar beni heyecanlandırıyor. Çünkü normalde bana hic olmazdı. Bu ay klomen kullandim diye belkide oluyordur . İlk kez kullandım çünkü. O yüzden de ayirdedemiyorum. Kafayı yicem:) aynen az kaldı seninde hadi bakalım yumurtlama gününü net olarak biliyor musun. Bi de normalde kasik ağrın oluyor muydu? Yoksa ilk mi seninde

Ay su kasiga giren sancılar beni heyecanlandırıyor. Çünkü normalde bana hic olmazdı. Bu ay klomen kullandim diye belkide oluyordur . İlk kez kullandım çünkü. O yüzden de ayirdedemiyorum. Kafayı yicem:) aynen az kaldı seninde hadi bakalım yumurtlama gününü net olarak biliyor musun. Bi de normalde kasik ağrın oluyor muydu? Yoksa ilk mi seninde
Bende bu ay çok umutluydum bütün belirtileri yaşadım kasiklarimda sancı şişkinlik idrarda koyuluk adet günümde 3 gun gecti ama bugün kırmızılari gördüm morelim çok bozuldu ama ne yapalım kısmet demek ki var daha vakti

Bende bu ay çok umutluydum bütün belirtileri yaşadım kasiklarimda sancı şişkinlik idrarda koyuluk adet günümde 3 gun gecti ama bugün kırmızılari gördüm morelim çok bozuldu ama ne yapalım kısmet demek ki var daha vakti
Demek ki :( üzüldüm ... olsum moralleri bozmak yok.çalışmalara devam ;)
3 gün geçmiş olmuyor iste sanırım. Yumurtlaman 3 gün geç olmuş demek ki. 14 gün önce ilişki oldu mu? Belki de o güne ilişki denk gelmemiştir. Hesaplamalar karışık baya

kasık ağrım adetimin ikinci günü olur normalde

yumurtlama günümü hesapladım ztn ama bu ay pek bakmadım ne zmn olcağına adetim biter bitmez 15gün kadr hergün ilişkiye girdik ondan sonraki geceler iki günde bir girdik falan öle pek hesaplamam yumurtlama günümü kafam rahat olsun o kdar kurcalarsam ben hepten stres yaparım

yumurtlama günümü hesapladım ztn ama bu ay pek bakmadım ne zmn olcağına adetim biter bitmez 15gün kadr hergün ilişkiye girdik ondan sonraki geceler iki günde bir girdik falan öle pek hesaplamam yumurtlama günümü kafam rahat olsun o kdar kurcalarsam ben hepten stres yaparım

Anladım canım hadi hayırlısı. Bende ilkdefa bu ay biliyorum belki de ama o da is isten geçtikten sonra :) Allah tan 17. Gün sol kasigimda o şancı gunboyu olunca akşamına ilişki de oldu.ondan sonraki gün olmadı ama hayırlısı artik.tutacağı varsa tutar napalim

Anladım canım hadi hayırlısı. Bende ilkdefa bu ay biliyorum belki de ama o da is isten geçtikten sonra :) Allah tan 17. Gün sol kasigimda o şancı gunboyu olunca akşamına ilişki de oldu.ondan sonraki gün olmadı ama hayırlısı artik.tutacağı varsa tutar napalim
zaten spermler 72 saat e kadr yaşıyabilio ama yumurta okadr süre yaşamıo hadi inş. kısmet artık

Tabi bu benim yorumum :)
Normal de hic bilmem yumurtlama günümü falan
bende bilmiorum kuzum ztn uraşmam bununla uraşan insanlar var ama bmde uğraşırsam daha çok stres yaparım kendimi iyi tanıorum kısmet bakalm bu ayda hamile değilsem bi daki aya bende ovulasyon testi alırım herhal bide öle denerim

Back
X