- 5 Eylül 2015
- 617
- 339
- 23
- 35
psikolojikmidir nedir bilemedim,hamilelik belirtilerimde var :)
yok canım evde test yapmıyacam,p.tesi kanda baktırmayı düşünüyorum,Allah isteyen herkese versin,benim olsada olur olmasada,Rabbime şükür 2 evladım var..Çok takılma , hepimiz belirtilerle kafayı yices :)
Baktın yine görmese En kırmızıları. Sabah test yaparsın yine olmassa dr a gidersin
Gebe kalan 2 arkadaşım hiç bir belirti yasamadi adet gecikmesinden sonra belirtiler oluyormuşpsikolojikmidir nedir bilemedim,hamilelik belirtilerimde var :)
yok canım evde test yapmıyacam,p.tesi kanda baktırmayı düşünüyorum,Allah isteyen herkese versin,benim olsada olur olmasada,Rabbime şükür 2 evladım var..
Allah razı olsun..takmıyorum canım kesin bişey öğrenmek istiyor insan,iki yıl önce dış gebelik geçirdim,neyseki bilinçli davranıp erken fark ettik,acil ameliyata almışlardı,tekrarını yaşamaktan korkuyorum sadece..Amin mesela bize :)))
Ooh ne güzel 2 evl adınız varsa madem ne güzel. Takmamak daha kolay olur size.Allah bagislasin
aynen sabahki testim yine beyaz hayali bi çizgi okdr bnde beklemedeyimGünaydın :)
Test sonucu negatif. Beklemedeyim ne adet ne hamilelik belirtisi var.
Günaydın :)
Test sonucu negatif. Beklemedeyim ne adet ne hamilelik belirtisi var.
aynen sabahki testim yine beyaz hayali bi çizgi okdr bnde beklemedeyim
bendede gitti o :) ağrı falan girdi dün akşam baktım faZla acımıo nedenini bilemicem :)Bende zor da olsa tuttum kendimi yarına erteledim testi. Bakalım kırmızılar gelmesse inş yarin sabah yaparım. Ama kızlar ya bende ki göğüs hassasiyeti gitti :/ neden ki acaba
Belki bilen birisi simdi bilgilendirir bizi. Acaba normal mi onu merak ettim aslindabendede gitti o :) ağrı falan girdi dün akşam baktım faZla acımıo nedenini bilemicem :)
ben çocuk gelişimi okudum bebeğin anne rahmine düşmesinden itibaren tüm herşeyi biliorum ama yinede insan acaba omu bumu kendinde olnca hani derler ya terZi kendi söküğünü dikemez diye. merak etme hamilelik devam ettikçe vücut kendini hazırlar ağrı olmasada o kendini hazırlamaya devam eder sen hissetmezsin okdr üzme stres yapma ...Belki bilen birisi simdi bilgilendirir bizi. Acaba normal mi onu merak ettim aslinda
Canım genelde 20 dakika sonradan sonra çıkan sonuca inanmayın diyorlar bi site de okumustum emin olmak için bir tane daha yap bence inşallah hamilesindirKizlar Sizden baska soracak kimsem yok. Bana bi yorum. Dun negatif cikti dedigim test sabah bi uyandım. T yazan yerde iki cizgi belirmis. Bu ne demek oluyor. Yardim
ben çocuk gelişimi okudum bebeğin anne rahmine düşmesinden itibaren tüm herşeyi biliorum ama yinede insan acaba omu bumu kendinde olnca hani derler ya terZi kendi söküğünü dikemez diye. merak etme hamilelik devam ettikçe vücut kendini hazırlar ağrı olmasada o kendini hazırlamaya devam eder sen hissetmezsin okdr üzme stres yapma ...
::))) valla aynı ben olsunda çekiceğim ağrılarada rağzıyım yeterkş gelsin mucizemAy bende çocuk gelişimi okudum , çaktırma :) ama ayni dediğin gibi :) terzi kendi sokugunu dikemez. Burada herkese yorum yapıyorum ama kendime yapamiyorum :)
Hakkımızda hayırlısı. Bebiş olsa belirtiye de belirtisizliğe de raZiyim. Olsun yeter ki:)
::))) valla aynı ben olsunda çekiceğim ağrılarada rağzıyım yeterkş gelsin mucizem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?